Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W Lechu Kołakowskim bardzo duża szansa na Posła RP z Ziemi Łomżyńskiej |
Dajcie se na wstrzymanie z tymi swoimi sporami piłkarze nie są żadnymi maszynami i nie będą cały czas wygrywać bo zdarzają się też mocniejsi przeciwnicy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W Lechu Kołakowskim bardzo duża szansa na Posła RP z Ziemi Łomżyńskiej |
No bez przesady, nie od razu "okrasc" aczkolwiek wyraznie powiedzial ze nie upilnuje ludzi przy ladzie i ogladajacych. Interpretowac mozna to roznie. Mysle ze byl znacznie grzeczniejszy niz zazwyczaj, pewnie ktos go poinformowal co sie na forum wyprawia :). _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
He he he :-) Byłem u niego kilka lat temu i zostałem potraktowany podobnie jak Wy. Od razu po wyjściu z tego przybytku wiedzy i kultury zapomniałem o jego istnieniu. Ale jak widać - ten przedziwny osobnik nadal ma się dobrze i wciąż porządnych ludzi straszy :-) Ciekawe, z czego się utrzymuje, skoro tak fika do klientów? Może książki zjada? Pozdrawiam. grover
|
|
Może nie są to uczelnie typu Politechnika Warszawska, SGH czy UJ, ale nie reprezentują tak mizernego poziomu...Poza tym jak się chcesz czegoś nauczyć to i tak musisz to sam zrobić. Nikt Ci w tym nie pomoże, moze tylko ewentulanie wskazać drogę do osiagnięcie sukcesu. A nie jeden absolvent Politechniki Białostockiej reprezentuje poziom wiedzy dużo niższy niż studenci "naszych" uczelni. Podobnie jest na innych zamiejscowych uczelniach. A iść na studia Bóg jeden wie gdzie, tylko dlatego, by komuś pokazać, że studiuję w innym mieście i że jestem lepszy od tych studiujących w rodzinnym mieście - chyba jest bez sensu. Szczególnie, gdy bardzo często ludzie studiują na jakiś dziwnych kierunkach, no ale za to w Warszawie, Białym, Łodzi itd. Przecież to czysta głupota i nic wiecej. Ilu ludzi z "wielkimi" ambicjami (swoimi lub najczęściej rodziców) dostaje się na studia (przeważnie tam gdzie nie ma egzaminów, tylko konkurs świadectw) na znaną uczelnię i po semestrze lub dwóch zostaję odprawiona do domu?? Tylko strata pięniędzy, no ale studiowałem w Wawie albo Gdańsku - szpan nic więcej. Pozdowienia i szacunek dla ludzi, którzy wybrali znane, wymagające uczelnie i bezproblemowo przechodzą z semestru na semestr. Chylę czoło przed wami.
|
|
A ja sie spóźniłem byłem jakieś 20 po juz myslałem ze zobacze krajobraz po bitwie jak tam wchodziłęm ale sie przeliczyłem koleś wydawał sie anwet spokojniejszy niż zwykle
|
|
bartez Jak bedziesz pisal wszystko przez RZ" to moze kiedys trafisz na dobry wyraz!! hahahaa spoko tex :D
|
|
KTO MA BUTLE Z GASPOLU ??teraz jest jakaś promocja że jak zamówisz butle z gazem to dostajesz jakieś proszki i płyny do mycia garków !! a zamiast tego to morzna by było obnizyć cene gazu ??
|
|
Należy dać pracę młodym za godną płacę, żeby starczyło na życie, kino, książkę, rozrywkę i odłożenie kilkuset złotych co miesiąc….. (pomażyć można, co?) Człowiek widząc perspektywę dobrej pracy dążyłby do osiągnięcia dobrego wykształcenia i nie stałby bez celu w klatce czy pod blokiem. Oczywiście należy utrzymywać kontakty z przyjaciółmi bo to jeden z sensów życia człowieka :) Zwolnić od zaraz wszystkich otrzymujących renty i emerytury - tacy mają jakiś dochód i ich się tak bardzo nie skrzywdzi. Lepiej dać prace bezrobotnemu, który jest w o wiele gorszej sytuacji od emeryta. Wiecie o ile lżej by mieli uczniowie w szkołach jakby odeszli wszyscy nauczyciele w wieku emerytalnym (często z dziwnym zboczeniem zawodowym)? A wiecie jak bardzo szczęśliwi byliby młodzi nauczyciele, którzy po studiach nie mają pracy!? Policzcie ile znacie osób w wieku emerytalnym bądź pobierających emeryturę, które pracują i ile znacie osób poszukujących pracy nie mających żadnych dochodów... I tak można opisywać każdy zawód.
|
|
Ja mam. >teraz jest jakaś promocja że jak zamówisz butle z gazem to dostajesz jakieś proszki i płyny do mycia garków !! a zamiast tego to morzna by było obnizyć cene gazu ?? Przecież właśnie przez takie gratisy jest obniżona cena gazu, bo kupując gaz w "starej" cenie dostajesz więcej :) A cenę produktu zawsze można obniżyć... jakość też!
|
|
He. he akcja była widziałem. MrS zjawił sie pierwszy i cierpliwe czekał... 2 dziewczyny też czekały ale z boczku i kontrolowały czas - chyba chciały być świadkami tego przedstwienia. hipokrates
|
|
i słusznie powinni wyciąć w pień te hordy Czeczeńskich bandytów. Czeczeński terorysta ma tyle wspołnego z bojownikiem o wolność Czeczeni co ja z krolową Angli. Sami tą wojnę rozpetali i teraz mają to co chcieli. Tylko głupi myśłi ,że takie mocarstwo jak Rosja pozwoli sobie na to aby jakas republika za przywódctwem jakiegoś watażki odłaczyła się od całości. Wyobraźcie sobie to w przypadku USA np jakis stan a nawet Polska Śląsk. Także myślcie trzeźwo bez patosu i histerii. Szybko zapominacie jak czeczeńscy bojownicy o wolnośc mordowali i porywali ludzi dla kasy , i nie byli to żadni rosjanie tylko obywatele innych państwa a także w tym dwie polki. Islam to chora religia , religia zabijania. Jest to bydło które na widko krzyżyka na szyi małego chłopca dostaje ataku histerii i przykłada mu do głowy pistolet. hipokrates
|
|
TO JA BEDZIESZ POWTARZAŁ TO AKCJE TO NAPISZ KIEDY O OKTUREJ .
|
|
Błoto w BAB? ale przynajmniej bedzie szansa by przeżyć coś ciekawego mam nadzieje;)
|
|
Tiger...misiu malinowy... Powodzenia, jesli lubisz takie imprezy... Ale nie wciskaj ludziom, że była na poziomie...
|
|
Wezcie dyktafon tudziez inne urzadzenie nagrywajace ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |