czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
czy to jest tajne?

Weś kup se 2 kółka i jeździja ja tu takie buraki jeżdzo i ci taki wyjedzie i lipa:/Na miasto to tylko czołgiem żeby nie dać się zabić!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: czy to jest tajne?

Nie uważacie że w Łomży jest za mało parków?

Czy w przypadku gdy nie mam faktury bo nie przewidywalem takich konsekwencji czy inspekcja handlowa moze mi cos pomoc ?
Obawiam sie ze nie .
Ale dzieki za informacje skorzystam zadzwonie do Inspekcji chandlowej .

Bo w promilu dajmy na to tych 200km równie dobry park wodny można się wybrać do Mikołajek.Ale z tego co słyszałem na Litwie jest lepsze i jest naprawdę warty tego żeby tam pojechać.Widziałem u znajomych zdjęcia.I chyba drogo nie jest.Płaci się w litach jeden lit to jedna złotówka.Niestety nie pamiętam ile litów kosztuje wejście na basen.A nie wiesz czy ten aqua park ma swoją stronę w internecie?

Uwaga!!! nabity :)))))

kto by na trzezwo z 4 pientra skakal? chyba rze z okna zakladu...

czesze sie niezmiernie

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Ty c...po kolega chyba prosił aby nie oczerniać ŁKS-u, jesteś typem frajera, który jakbysmy tu mieli Liverpool popie......alał by na stadion i strugał się na wielkiego kibola. Bujaj.

Uwaga!!! nabity :)))))

O te listy to pytam, bo gość z kadr mi walną tekstem, że jeszcze dzisiaj mnie umieści na liście rankingowej. A WZ spoko, taka gadka szmatka. A później jak wszyscy z uśmieszkami powiedzieli, że pozytywnie, to miałem wrażenie, że to pic na wodę, fotomontaż. Tak jakby i tak mięli wszystkich przyjąć. No bo w sumie to chyba tak jest...

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Ale na egzaminie C+E nie ma koperty. Jest tylko garaz przodem, tyłem i parkowanie skosne. W Ostrołęce robilem kurs na starze a teraz wprowadzili scanie i jest problem ze zdaniem:-(
Jak zdawalność w Łomży???

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org