Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy to jest tajne? |
Weś kup se 2 kółka i jeździja ja tu takie buraki jeżdzo i ci taki wyjedzie i lipa:/Na miasto to tylko czołgiem żeby nie dać się zabić!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy to jest tajne? |
Nie uważacie że w Łomży jest za mało parków?
|
|
Czy w przypadku gdy nie mam faktury bo nie przewidywalem takich konsekwencji czy inspekcja handlowa moze mi cos pomoc ? Obawiam sie ze nie . Ale dzieki za informacje skorzystam zadzwonie do Inspekcji chandlowej .
|
|
Bo w promilu dajmy na to tych 200km równie dobry park wodny można się wybrać do Mikołajek.Ale z tego co słyszałem na Litwie jest lepsze i jest naprawdę warty tego żeby tam pojechać.Widziałem u znajomych zdjęcia.I chyba drogo nie jest.Płaci się w litach jeden lit to jedna złotówka.Niestety nie pamiętam ile litów kosztuje wejście na basen.A nie wiesz czy ten aqua park ma swoją stronę w internecie? Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
kto by na trzezwo z 4 pientra skakal? chyba rze z okna zakladu...
|
|
czesze sie niezmiernie ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Ty c...po kolega chyba prosił aby nie oczerniać ŁKS-u, jesteś typem frajera, który jakbysmy tu mieli Liverpool popie......alał by na stadion i strugał się na wielkiego kibola. Bujaj. Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
O te listy to pytam, bo gość z kadr mi walną tekstem, że jeszcze dzisiaj mnie umieści na liście rankingowej. A WZ spoko, taka gadka szmatka. A później jak wszyscy z uśmieszkami powiedzieli, że pozytywnie, to miałem wrażenie, że to pic na wodę, fotomontaż. Tak jakby i tak mięli wszystkich przyjąć. No bo w sumie to chyba tak jest... nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Ale na egzaminie C+E nie ma koperty. Jest tylko garaz przodem, tyłem i parkowanie skosne. W Ostrołęce robilem kurs na starze a teraz wprowadzili scanie i jest problem ze zdaniem:-( Jak zdawalność w Łomży???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |