środa, 26 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Po A1 i A2 czas na kłopoty na A4

pało po grzbiecie ulej :D ha !

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Po A1 i A2 czas na kłopoty na A4

A co ty taki nerwowy? Andrzeja Z. wszyscy znamy - jego stołek już dawno powinien się zwolnić i nie ma co do tego żadnych wątpliwości. Takie ścierwo jak on powinno reprezentować możliwie najmniejszą ilość ludzi - najlepiej siebie samego.

to coś, spod szyldu Cyber, musi palić głupa, albo jest nawalone

Nie ma się po co śpieszyć - mądrość zawsze przychodzi za późno

Nie wiesz co to propaganda? Zastanów się!!! Jak masz troche oleju w głowie to będziesz wiedział o co mi chodzi.

Na grzyby nie chodź bo niema.

lol serwer stoi na livenet ..? lol nie wiem po co sie pokusiles na liveneta...? nie toz ze zdzieraja kase to wogle limity maja na total traffic ;/ wg shiit
JUZ LEPIEJ Se byLO WZIASC COS W OVH.pl

JA KIEDYS MIALEM U NICH
MS LARGE rev 8 :D
Procesor Intel Bi Xeon Quad
8x 2.00+ GHz
12 MB L2 - FSB 1333 MHz 45nm
Architektura 64 bits
Pamięć RAM 8 GB DDR2
Dysk twardy 2x 1000 GB
Rodzaj dysku SATA2 - RAID 1 HARD

Łącza 1 Gbps
Transfer nieograniczony
IP stałe 1 IP
IPV6
IP Geograficzne
IP Failover +8 IP
IP Load Balancing +1 IP
IP FailOver RIPE + 32 IP i powiem ze bomba sprzet :D

No ja też bym był Ciekaw co tam bedzie .....

ktoś rozpoczął temet, podał wątek i przedstawił fakty czym poruszył jakieś gówno więc się nia zacietrzewiaj bo pisząc takie post scriptum sam sobie strzeliłeś gola cybermasie jako jedyny oponent w tym temacie

a h*j Cie obchodzi kogo zatrzymali swojej dupy piluj lamusie...

a możesz jakoś precyzyjniej ? ( bardzo długa ta Nowogrodzka ), jest tam może jakiś szyld, albo inny "znak rozpoznawczy" :) ?

no na Nowogrodzkiej. Jak jedziesz w strone Kupisk to po prawej stronie. Tam powienien być chyba jakiś szyld.

Czy możecie polecić jakiś dobry hotel w Łomży i dobrą restaurację. Dzięki.

Jasiuuu.... kiedyś tam Cię pojechałem,bo myślałem,że nie umiesz pisać, teraz już wiem, że robisz to specjalnie, ale widzę że tuman jesteś i czytać ze zrozumieniem nie potrafisz. Zacznijmy od tego, że nie dopinguje się komuś, kto umie grać, tylko kibicuje się drużynie ze swojego miasta, czy to piłka nożna, czy plażowa, lub też siatkówka, czy tenis, kibicuje się swoim a nie ich umiejętnościom. A koledze Pan Japa chodziło o to,że MasaViV byłby kibicem dopiero wtedy, kiedy by klub odnosił sukcesy. Zresztą takich MasaViV'ów w Łomży jest od zaje..bania, w tym Ty Jasiu. Jak zaczną się wygrane, nie wiem?-od następnego meczu czy za rok lub dwa, to będziecie się swoim kumplom chwalić, że Wy to na ŁKS chodziliście, nawet jak był dołek i nic nie grali, bo Wy PRAWDZIWI kibice i patrioci jesteście, a teraz wstydzicie się nawet przyznać do tego, że jesteście Łomżyniakami.
Ps. pozmieniajcie sobie loginy, bo jak przyjdą wygrane, to ja wiem kto "dziś" wypisuje głópoty, i zobaczę co będzie potem niedzielni kibice.

Dobra dziwka...taaa najlepszy prezent..BEZ 2 ZDAŃ

no za wiele ich niema w Łomży , najbardziej popularny choć chyba nie najlepszy jest hotel "Polonez" , w Piątnicy na obrzezach miasta masz hotel " Baranowski" tu chyba lepsza kuchnia jest no i ogólnie jest nowszy, reszta ma pokoje przy restauracjach godna polecenia jest restauracja "retro"

pozdrawiam

Już nie ma restauracji pod łosiem? A to psikus..... no ale raptem 3 dni temu byłem w amnesii, a z tydzień temu w baranowski więc te pozostają nietknięte ;-)

ja bym chcial taniec erotyczny i full wypas z sexu no wiecie wszystko he he

Witam wszystkich
Zapraszam na serwer do gry Counter Strike 1.6 Steam/Non Steam
Nazwa:[S]trzelnic[A]^{t}s}@KampNO.pl
HASŁO:ts
IP:82.177.194.130:27024
Na serwerze panuje miła atmosfera

Taaa na serwerze panuje miła atmosfera...

W sklepie na zjezdzie gdzie sprzedaja podłogi z drewna.

Skate park...

Fin parówo.. skończ te internetowe spinki bo jestes na bank małym cwelikiem który tylko przez szkiełko może się do kogoś spróć.. Pozdro rureczko

Nie sa oplandekowane samochody ciez. A z patrzeniem przez Ramie to roznie.. Moj egzaminator ustalil sobie ( a dokladniej nam ) , ze przy kopercie mozemy patrzec przez ramie, ale przy łuku z przyczepa tylko lusterka do konca, czyli zatrzymanie tylem tez na lusterka.. Ogolnie. Nie ma patrzenia przez tylna szybe, oprocz cofania w koperte.
Tobie moze sie inny trafic., z innymi ustaleniami :P
Pozdro

Proszę o opinie i uwagi działania instalacji gazowej w/w autach.
Czy warto zakładać LPG o działaniu sekwencyjnym, czy też inne ale tańsze również LPG?

hahah Pawcio to zwykły farmazoniarz. Najlepiej poinformowany konfident w mieście.

a czy wogle warto zakladac LPG do tak malych silnikow? nie wiem czy to ogolnie sie kiedys zwroci (gaz jednak bedzie drozal)...

Ja polecam zajazd RYŚ!!!

ponoc nie taki maly. prawie 30 na karku, bodowlaniec z wawki

jak sie wpisze te IP w przeglondarce so fajne statystyki tych serweruf. kto z kima gra, i inne statsy

pozrawiam tych kturym pc nie slurzy do grania

Krzyżak ale co do twoich rad to zawsze pamietaj ,że w takich sprawach trzeba wysluchać dwóch stron. A może ta fiirma wcale nie otrzymała wszystkich pieniędzy?? więc nie ma co słuchać jednej strony . A co do inspekcji handlowej to zajmuje sie handlem a nie budowlami :) Tym zajmuje sie nadzór budowlany.
A co do admina za publiczne ujawnianie danych osobowych są paragrafy i być ,może dlatego usuwa, bo gdy na policje by poszedl pan S. administrator również by odpowiadał.

Dzisiaj o godzinie 17:30 plakatowanie. Spotykamy się pod 4+. Kto może niech przyjdzie.

WSZYSCY DO OLSZTYNA!!!

Polecam restałracje AMADEUSZ!

Aaaaaaaaaaaaaaa... Są już gdzieś umieszczone na sieci nasze listy rankingowe?

no ja mieszkam obok niego i stwierdzam ze jeszcze beda go robic robic i robic. podobno ma byc zrobiony do jesieni 2009 ale watpie ze sie wyrobia z terminem. moim zdaniem ruszy on w zycie w 2010

EWA KRASOWSKA JEST DOBRA, JEŚLI CHODZI O ROWODY, ALE NIE JEST TANIA

Oj nie bądź taki nadwrażliwy.

Ja też AMADEUS pokoje też mają .

Dobra jak to mówią głupszym trzeba ustąpić więc ustąpię wam i nie będę z dziećmi dyskutował.

Ja tez szukam transportu dla 2 osob :)

Polecam aparaty Lumix z serii fz , są jednak dwukrotnie droższe od Canon.

Może ma ktoś fajny pomysł na oryginalny plener tzn. zdjęcia ślubne w plenerze , lub może ktoś miał zdjęcia w takim miejscu?
Chętnie zobaczę przykładowe zdjęcia!

"...W zeszłym roku prezydent twierdził, że będą w Łomży nawet dwa lodowiska..." Moim zdaniem dwa nie są potrzebne w jedno w zupełnosci wystarczy. Powinni tylko do niego zakupic maszyne do odsniezania (najśmieszniejsze jest to ze sklep znajduje się zaraz obok lodowiska hehe) No i jak by się dało troche wieksze no i wiata bo gdyby nie deszcze frekwencja była by większa no i dłuzej by postało :) takie jest moje zdanie.

Polecam robić zdjęcia w skansenie w Nowogrodzie i na fortach w Piątnicy.
Widziałem zdjęcia i są naprawdę super.

Jebać N000bów ;-) mas 20 lat i się oglądasz za 14nastkami? Ty Pedofilu!!

Popieram sama prawda :)

jw.

Jaka kwiaciarnia w Łomży ma posłańca? I czy zamawiając można się spodziewać że po godzinie/dwóch zostanie dostarczone na terenie Łomży?

Więc tak: Marzenie- chyba 20 czy 25 zł na terenie miasta;
Storczyk-15 zł;
na Małachowskiego ( nie wiem jak się nazywa), tam gdzie był wcześniej "Majster" czy coś- tam posłaniec jest gratis...
Z innych kwiaciarni nie wysyłałem, więc nie wiem jak jest, ale słyszałem, że w kwiaciarni w Kauflandzie jeśli jest bukiet powyżej 50zł to też gratis posłaniec.
Pozdrawiam!

Można liczyć na to żę zostanie dostarczone w przeciągu 2 lub 3h od zamówienia?

Własnie na tego małachowskiego ładne mają kwiaty? od której godziny czynna jest ta kwiaciarnia? I czy napewno za darmo jest ten posłaniec?

Jedziesz samotnie samochodem nocą w burzy. Mijasz przystanek autobusowy i widzisz troje ludzi oczekujących na autobus:

1. Staruszke, która wygląda, jakby właśnie umierała,
2. Twojego dobrego przyjaciela, który kiedyś uratował Ci życie,
3. Cudowną kobietę (lub faceta), dokładnie taką o jakiej zawsze marzyłeś.

Komu z nich zaproponowałbyś podwiezienie, zakładając, że masz tylko jedno wolne miejsce w samochodzie (powiedzmy, że jedziesz małym kabrioletem)?

jaki konfident ?o.O sankdak pomysl co mowisz , widzial wypadek to udziela informacji zainteresowanym , zycze powrotu do zdrowia motocyklisice

W Ostrołęce są co w drugim lokalu....

Tylko Dworek w Drozdowie. Płacisz 20zł (tyle było 2 lata temu, ile teraz niewiem) i masz piękny plener. Sesje w studiu = bezsens !!!!!

1.

Witam, szukam dobrego komisu w mieście, zna ktoś taki co nie kantuje? Wiem na 100%, że ten na rogu al. Legionów i Piłsudskiego jest NAJGORSZY. Łgają w nim jak z nut, i Lesiu i Wojtuś. Ponadto podrabiają podpisy i po pijaku się rozbijają. Ciekawe czy zabiją tylko siebie jak wypadek spowodują, czy zginie ktoś jeszcze? Piszcie...... Jeśli ma ktoś podobny pogląd na ten komis. a tego dobrego nadal szukam, Na bieżąco będę informował o przekrętach i wyskokach komisu "w trawie" - auta tak długo tam stoją, że nie widać ich z drogi.
r.o.

Freeway- swietna odpowiedz:D

Podczas podpinania moglismy patrzec przez ramie, ale zeby rowno podjechac, dobrze jest sie nauczyc na lusterka, bo w nich dokladniej widac ktora strona przyczepy wystaje poza obrys, a wiadomo ze dyszel jest po srodku ;)
Przy cofaniu na luku nie mozna bylo sprawdzic z zewnatrz odleglosci, ale niepozorne choinki rosnace z boku zdradzaja czy jeszcze, czy juz ;) Przy dojezdzaniu do linii wazne dla naszego egzaminatora bylo plynne dojechanie z zatrzymaniem.. Nie mozliwym bylo zatrzymanie i korekta podjechaniem , lub cofnieciem do wysokosci linii. Co do przewodow - nie zwracal uwage czy czerwony, czy zolty pierwszy podpinalem, ale niektorym patrzyl czy oby elektryczny na koniec.. Kilka osob powtarzalo sobie na glos : Zolty, czerwony , swiatla ;) Uczono mnie : Sprzegniecie, przewody, kliny, noga a na egzaminie nie patrzyli na kolejnosc.. Ale wiesz.. Mozliwe, ze u innego egzam. niemozliwe byloby zamiana kolejnosci.
Powodzenia na egzaminie

Kwiaciarnia ''Zielono mi...'' na Ks. Anny (przy AVON)- piękny bukiet przesłałem w Łomży - gratis. Mogę polecić.

wiesz gdzie najlepiej kupowac ?
na allegro lub na serwisach fotograficznych w Łomży nic nie ma sam wiem bo szukałem i sciągnełem sobie aparat z USA

Nie ilosc a jakos :)
Lepiej jedno porządne niz dwa byle jakie

wydział ekonomii warszawska okolice hotelu Gołebiewskiego

a jaka jest teraz cena biletu do Bstoku?

to wszystko prawda,ale nie jest to śmieszne tylko dramatyczne niestety..

PKSy do Białegostoku odjeżdzają z Łomży co 20 minut tak samo jest i z powrotem i piwko po drodze można wipić spokojnie .

A mogę się dowiedzieć gdzie jest ten klub karate??? Bo chcę się zapisać. Ewentualnie kyokusin.

hehe dokladnie Freway:)

o 6 nie ma pospiesznego, zatrzymuje sie na wszystkich przystankach po drodze, wystarczy wejsc na stronek pks

Witam.
Kilka razy już próbowałem zerwać z nałogiem.Plastry są do bani(to tylko moje zdanie).
Tabletki do ssania są dość dobre ale na krótko pomagają.
Ostatnio kupiłem gumy nicorette.To mi pomogło.Papierosy palę już ponad 20 lat.
Pomogło ale przez swoją głupotę znowu palę-zachciało mi się zapalić tylko tak dla przypomnienia,no i przegrałem walkę z nałogiem.
Wiem że jest jakaś terapia hipnozą,ale koszt podobno 300 zł za sesję,a nieraz trzeba 3 razy powtórzyć.Jeśli ktoś miał z tym doczynienia to niech napisze.

A cóż to za problem rzucić palenie?????????

Dwadzieścia razy rzucałem i za każdym razem się udawało.))))))))))))))))

Ty chyba tak specjalnie piszesz: "nie jestem po niczyjej stronie". A to znaczy nie mniej, nie więcej jak: "jesteś po czyjejś stronie"

Nie zachodzi równość pomiędzy stwierdzeniami: >jestem po niczyjej stronie< i >nie jestem po niczyjej stronie<

P.S. Chciałabym Ci powiedzieć, że reprezentujesz "poziom frajera 10 poziomów niższy".

A nie wiecie mniej więcej jak będzie wyglądał ten "tydzień organizacyjny" u siebie na komendzie?

śliczna ;-)

polecam wypad na grzyby:) średnie to było grzybobranie ale przyjemność z chodzenia po lesie duża:)

Witam. Interesuje mnie data odbioru przez mieszkańców powstałych już nowych bloków przy ul. Porucznika Łagody i Sybiraków.

Słusznie, jak stwierdził CyberMass to jest mega beznadzieja, ale ciekawe co jest warta sama ulcia25, bo podejrzewam, że bez tego wymarzonego mena w najlepszym przypadku to skończyłaby gdzieś w Charemie, a z tego co widać co do 5 twego przykazania to z gotowania to najlepiej by ci wyszła woda hehehe no chyba żeby się wygotowała i nikt by się nie zdziwił, a co do 7 przykazania to zapomniałaś dla męża o kochance żebyś miała mniej obowiązków. Szkoda słów na resztę komentarzy co do tych przykazań.
P.S.
Proszę nie komentować tego postu, gdyż założycielka jego może szukać rozgłosu i reklamować swoje wdzięki dla zdobycia nielegalnego źródła dochodu. Życzę powodzonka.

Dzis zamawiałam okulary przy Legionów optyk bodajrze "Pryzmat" koło ABC, do wtorku maja być. Tam podobno najtaniej w mieście.

bubu24 zapisz się do emeryta klubu :)))!!!!!!!!!!! czajnik a Ty w mózgu za duzo masz kamienia kup sobie odkamieniacz to Ci w głowie się rozjasni!!!!

Czy ktoś z Was wie, gdzie można sprzedac używane części od komputera? Z góry dzięki za odpowiedź.

Trzeba było założyć jeszcze ze trzy tematy "Części do komputera"

ING Bank Śląski , mają oprócz bankomatu , wpłatomat. Opłat prawie żadnych lub zminimalizowane. Parking pod samymi drzwiami. Mieści się przy Prusa , zaraz przy wjeździe z Zawadzkiej. Płatności internetowe proste , dobrze zwizualizowane. Polecam.

allegro, tam wszystko sprzedasz:)

Będą.A jak wrócisz i Cię chapną to będziesz miał sprawę w sądzie i zostaniesz ukarany grzywną albo ograniczeniem wolności.Każdy poborowy przed wyjazdem za granicę powinien zgłosić ten fakt miejscowemu WKU.
A co do poboru to na razie wszystko jest po staremu.Dużo szumu w mediach,ale nie ma jak na razie żadnego rozporządzenia itp.

Aaa więc o taki "tydzień organizacyjny" Ci chodzi :D hehe.A więc nie będziesz tam robił nic.Dadzą Ci może stertę jakichś papierów i to będzie Twoja praca :P Na ulicę nikt Cię nie puści ;]

http://www.biuletyn.mon.gov.pl/pliki/File/ustawy/D19670220Lj.pdf

Dział VIII -Rozdział 1 - Art.224

Pozdrawiam

jasiu_smietana,czy te błędy ortograficzne to prowokacja,czy naprawdę tak piszesz?Nie jest łatwo przeczytać ten tekst.

Kochany chyba w cuda wierzysz co i kto ich ruszy !!!!!!!!!!Następny cud to nowy pomysł Choińskiego, a co z resztą Ratusza to już komedia za trzy grosze pod tytułem ,,Ja Tobie a Ty mnie dupy sobie nawzajem liżą ,aż się wcale nie myją ,,do tego nasi Radni bezradni z pokrzywdzonym przewodniczącym ,który został bez środków do życia .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org