czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
,,Mieć taki proces,znaczy,juz go przegrać,,

hej jestem już po WZ- i nawet dobrze bo zdobyłem 56pkt, ale przy okazji zapytałem się o inne wyniki. I mi Pani powiedziała, że z psychologa miałem 30 pkt. Kurcze teraz sobie myślę , ze to jest bardzo mało na 60pkt. Zresztą czy to jest możliwe żeby z tym wynikiem przejść?

DiDi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ,,Mieć taki proces,znaczy,juz go przegrać,,

jeśli chcesz moge podać ci namiary do mojego agenta ma wiele firm do zaoferowania sam wybierzesz oferte ktora bedzie dla ciebie korzystna...;))PzDr

To co z tego że taki temat już był,nie każdy może ma czas na szukanie..Może był jakis czas temu a danej osobie zależy na "świeżych"opiniach na ten temat..

ale karate leprze a karate i bjj to juz wogole mordownik jestes ;p hehe judo tez dobre

Właśnie, dwa razy droższe... Ja nie potrzebuję aparatu do codziennego użytku, tylko do okolicznościowych imprez, a pozatym canon mi się sprawdził, ale chcę nowszy teraz.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org