Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Izrael rzuca na szalę dotychczasowe 18 lat procesu pokojowego |
Hej Właśnie WZ mam jutro... właśnie biorę się za ustawę... A Ty Dusty kiedy? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Izrael rzuca na szalę dotychczasowe 18 lat procesu pokojowego |
hehehehe
|
|
troglodyci
|
|
swistaka krowe i reszte bandy ... niewiedziales
|
|
albo samolot do sklejania nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Świstaka co w sreberka zawija? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
no tak to ten to ten heheh ja zawsze po milce mam dobry humorek i to musiala byc ta sekretna mikstura alpejska a do srodka walili bąki i dlatego była taka puszysta ta czekolada
|
|
kyokushin za miesiąc od jednej osoby 50 zł a jak rodzenstwo to oboje płacą po 40 tak slyszalem nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Ja gdybym mogła powtórzyć naszą sesję ślubną, zrobiłabym to w Łomży: przeszłabym się ulicą Długą, Dworną, Kapucyńską, poszłabym na schodki i na pewno zrobiła zdjęcia na Sienkiewicza (tam gdzie amnezja). Można też iść na tory, a najlepiej jechać gdzieś na te tory do lasu (jadąc w stronę Zambrowa są jakieś wioski ze starymi stacjami). Dobry fotograf, trochę zdjęć czarno-białych i można mieć fajny plener. My mieliśmy plener w Drozdowie i też jest fajny, chociaż już mało oryginalny :)
|
|
Daj spokój to sama prawda. Kto to słyszał żeby pare lat wstecz dziewczyna 11-13 lat miała takie piersi jak teraz łażą odj*bane ze stanikami powypychanymi skarpetami czy czyms tam... I żeby nie było że obcinam dziewczynki:)
|
|
to jest kolejna stronka z serii.. pełno tego w necie za każde wejście na link autor dostaje kolejne zdjęcia, beznadzieja bujaj się TROLU nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |