Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Więcej miejsc pracy dzięki PiS??? |
120 ;> ? he na trasie laske zrobi za 30zł a poruchac da sie za 60. W K :) zanim sobie poruchasz musisz kupic szampana i dopiero zabawa, wyjdzie cos kolo 200zl :( drooogie interesy lepiej jechac na jeziorko :D tam wszystkie "prawie" do wyjebania są hehe :P ( warunek musisz miec samochód dosc przestronny bo na podworku o ta pore to juz straszny ziab i sie ruchac odechciewa ;/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Więcej miejsc pracy dzięki PiS??? |
a w Kolnie też jest podobno dobry basen.Tylko nie wiem czy tam jest zjeżdżalnia
|
|
ale jaja ludzie ale faza no czekamy na dalsze koncepcje bo ubaw po pachy >
|
|
Powinni Cię wsadzić razem z nim do jednej celi , chyba wiesz dlaczego?
|
|
cybermass ja jestem za twoim rozwiązaniem ;-) pozdrawiam wszystkich którzy lubią czasem pomęczyć biceps;-p
|
|
haha o *****, ale wy ludzie to macie rozkminy :D
|
|
Zabierz go na PIZZE do Da Grasso która osotatnio ponoć taka sławna w Łomży, albo chociażby na FORTY do PIĄTNICY niech sobie postrzela chłopaczyna.A jak nie to nazwyczajniej KUP mu gumę KULKĘ i niech się cieszy
|
|
płyte Feel. Na pewno polubi :D
|
|
Idz popatrz czy KOLARZE nie Jadą Aleją Legionów
|
|
odwiedź jasia :D Pewnie smutny, bo nikt go nie dowiedza.
|
|
Zambrów pobił nas o głowę,jeśli chodzi o basen.Może w dwudziestym pierwszym wieku i Łomża doczeka się basenu na miarę chociażby Zambrowa
|
|
Ja rowniez polecam Druskienniki bylam i naprawde warto
|
|
27.09 o godz. 14:00 ŁKS zagra w Olsztynie z tamtejszym Stomilem. Jak każdy wie sytuacja w klubie jest ciężka. Dlatego musimy udowodnić MY kibice że ŁKS istnieje i będzie istniał pomimo wszystko. Dlatego do Olsztyna ruszamy w jak największej liczbie. Pamiętacie chyba wyjazdy na Polonie, Jage czy nawet Arke. Wyjazd niedrogi a wrażenie bezcenne. Musimy się stawićw jak największej liczbie. Cena wyjazdu: 25złotych Ruszamy o 10:00 z Placu Niepodległości. ZAPISY: - sklep czapniczy przy ul. Krótkiej - Bar "Łomżynianka" przy al. Legionów - PUB piłkarski "Hattrick" Niech każdy o tym pamięta wyjazd rzecz święta! http://pl.youtube.com/watch?v=WNyq8WSLXrQ PS. Bardzo proszę o niewypowiadanie się osób które chcą oczernić klub lub ŁKS w ogóle ich nie obchodzi. Jesteśmy istotą rozumną więc myślę że takowych wpisów nie będzie. PS2. Treść ma charakter informacyjny. WSZYSCY DO OLSZTYNA!!!
|
|
A mi żal ciebie dzieciaku na początku postu ktoś się zapytał co się stało to napisałem potem w kolejnych postach inni się pytali co z kierowcą itp też odpisałem.A ty się wpierdalasz że ja sieję plotki a może ty jechałaś w twj białej astrze i teraz bronisz dupę??
|
|
lomza23: Zacznijmy od tego, że nie dopinguje się komuś, kto umie grać, tylko kibicuje się drużynie ze swojego miasta, skutki widac w ŁKS. niech pracujo na kibicuf. nie powiem tez za rok czy 2 rze na mecz chodzilem. bylem ze 3 razy i mi starczy. na burdy sie nie hodzi ot co (byl to m.in. mecz z jagiellonio ok 4 lata temu).
|
|
a kogo ty to jusz nie straszyles. kogo bys nie hcial spotkac. kaczora na rzywo jusz widziales? dales mu z banki?
|
|
Jeżeli chodzi o restauracje w Baranowskim to niedawno był temat na forum że potruli gości weselnych salmonello czy jakimś innym diabelstwem. Wiec różnie może tam być. Ostatnio nocowałem w Hotelu Polonez i musze przyznać że byłem zaskoczony pozytywnie. Pokoje wyremontowane, pachną nowością a spodziewałem sie PRL-u wiec nie mogę sie zgodzić z Szalonym Palaczem.
|
|
Dusty a masz już poświadczenie?
|
|
To byla trasa 8 . Na pewno mniejsze zagrozenie dla ruchu tworzyl motocyklista niz scigajace go auto. Na filmiku widac jak z naprzeciwka musza uciekac na "margines". Sam motorek przecisnalby sie w tej luce.. Zagrazal jezeli w ogole to tylko sobie a kowboje zagrazali wszystkim dookola. No ale musieli , no musieli.. :P
|
|
Nie opłaca się zakładać. Ja do 2.0 nawet bym nie założył. No ale 1.0 wogóle nie polecam.
|
|
To zależy od tego ile km miesięcznie lub rocznie robisz ... a do takiego małego silniczka nie opłaca się zakładać instalacji gazowej i "torturować" silnik
|
|
Ciekawe czy w tym czasie będzie planetarium otwarte?
|
|
Ryś- polecam.
|
|
Magda.M!!
|
|
Jakie poświadczenie? Miałem zrobić dzisiaj WZ i WKL i zrobiłem. Dzwonie do gościa z kadr, bo miałem zadzwonić czy WKL do przodu czy do tyłu i powiedział, że gratulacje, życzę miłej służby i o 8 rano w poniedziałek w KPP swojej mam być już do pracy. A poświadczenie... Hmmm, pewnie dadzą po 29 września, a może i wcześniej. Trzeba się roty na pamięć uczyć do ślubowania czy bęziemy powtarzać za jakimś łosiem? ;)
|
|
ty sobie strzelasz gole smierdząc frajerze :)
|
|
Co w sprawie SKATE PARKU na strzelnicy!!!
|
|
Za robote sie brac !! Najlepiej od świtu do zmierzchu.
|
|
a no slyszalem ze ze stanow ciagna bo juz bylo o tym pisane ale i tak moim zdaniem sie z terminami nie wyrobia. zreszta dla mnie on moze byc i moze go nie byc
|
|
Nie patrz na ilość pixeli , tylko na jasność obiektywy - bez jasnego obiektywu-dużo pixeli nie pomoże
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |