czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ZUS - wiedzy o nim nigdy za wiele

Nie wiem co to się dzieje,naprawdę.Jest coraz gorzej,aż strach pomyśleć co będzie dalej..

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ZUS - wiedzy o nim nigdy za wiele

I jak z tymi treningami BJJ??

heh jak miała fajny tyłeczek to tez bym złapał :p

tak tak .Znacie się chłopaki . Paf z długiej listy które tam nadajecie przynosi całymi workami i nadaje przez Pocztę Polską Ha Ha .Dobre nie . A facio który ma w tym udziały dawał ogłoszenie że chce je sprzedać . Listy z Pafu leza pod drzwiami u klientów .Roznoszą je ludzie którzy nie sa tam nawet zatrudnieni . Powodzenia

Kilka fotografii:

http://www.djfusse.livenet.pl/garbul/

Szkoła Językowa British School w Łomży w 2007 roku koszt takiego kursu wynosił 1250,00 zł,żeby zajęcia sie odbyły muszą uzbierac 6 osobową grupę...ja niestety sie nie załapałam w 2007...pozdrawiam

no ale mam nadzieje ze wyszło dobrze...:) :) PzDr

myślę,że całe to paplanie na nic się nie zda.Policjanci muszą gdzieś ćwiczyć szybką jazdę i strzelanie(nie tylko na strzelnicy),no i policjanci nie powinni używać krótkiej broni tylko automatycznej i prać całymi magazynkami.A na takiego barana wystarczyłoby kolczatkę rozciągnąć-jak by orła wyj....ł to nie byłoby co zbierać i problem z głowy,a tak prawdopodobnie będzie jeździł dalej tak jak ten fiut zatrzymany pod Zambrowem,który też 200 km/h jechał bez prawka na motocykl.Jestem za wprowadzeniem ROBOCOPA do polskiej Policji!

zwłaszcza na białorus i do rosji tam nas kochają ostatnio i napewno tylko czekaja na nasze wycieczki!!! puknij sie w ten pusty łeb

Znam osobście jednego wporządku człowiek pracowity!!

szalony palaczu centralnego ogrzewania. pisze sie weź - sprawdzilem w słowniku :D

stre12
O patrze ,że rozmowa kwitnie . Ale jesli juz tu jestem to też sie wtrące i spytam dlaczego jeszcze nie poszedleś do sądu i do rzeczoznawcy ? Ja żebym miał plany to bym nawet o centymetr sie kłócił a jeśli nie to bym siedział cicho i się nie udzielał bo można sobie tylko zaszkodzić. No chyba ,że też nie jest wszystko wporządku i zamiast to załatwić jak człowiek w sądzie to wypisujesz bzdury na forum bo tylko to ci zostalo.

Jesli wedlug ciepie wypisuje bzdury bo tylko to mi zostalo wedlug ciebie to sie gleboko mylisz ,dzieki temu forum i np:

bigi2004

KrzyzaK
wiem jak postepowac w moim przypadku
a tak miedzy nami nie zyczyl bym ci takiej sytuacji w jakiej ja sie znalazlem bo to nic przyjemnego .
Mysle ze jestes zbyt intyligentny i nie dasz sie zrobic w butelkie .
Ale na bledach sie uczymy niestety .

120:D a co trajkat?

nie romulusku lamusku to ty palisz głópa jak juz wczesniej pisałem to wcale nie jestem zwolennikiem wójta ale nienawidze ludzi którzy kopią pod kims dołek zeby sie wepchnąc na jego miejsce co do tego ze jestem nerwowy moze i tak ale nikt nie bedzie wypisywal ze jestem jakims idiotą szczególnie ze ktos kto to mówi sam nim jest to juz nie pierwszy wątek zalozony na tym forum przez pewną panią pod nickiem kreator44 wiem kim ten ktos jest i mysle ze nie warto wypowiadac sie na temat tej osoby a wszyscy którzy tak szczekają niech ujawnią swoje imie i nazwisko czy ktos to zrobi jestem w 100% pewien ze nie

ps. nie ruszaj gówna nie bedzie smierdziało :)

nom fakt grzybkow nie ma ale mozna pójśc na siłownie bo najlepszy czas na cwiczenia to jesien i zima no i na lato sie ładnie wygląda :) polecam wlasnie taką rozrywke przynajmniej jakies korzyscie bedą i czas jakos sie spędzi fajnie

ołki jak zgram to zapodam ;D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org