Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ta piosenka podżega do nienawiści do Polaków? |
Wie ktoś coś na temat tych basenów co majo powstać?Teraz do zambrowa trzeba jeździć albo do białego!Już nie moge się doczekać...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ta piosenka podżega do nienawiści do Polaków? |
Wróżka Matylda heheh:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Kiedy będzie ten test służby więziennej?
|
|
Podobno fachowcy są w Anglii i Irlandii
|
|
"a ja tam sto razy bardziej wole do białego na lodowisko jezdzic tam jest duzo miejsca i nie jest tak zjezdzone jak było lodowsko w lomzy które było kiepską rozrywką zwazając na ilosc ludzi i zniszczoną powierzchnie lodowiska" Tłumy były na początku, potem było już lużniej. Sam lód rzeczywiście był przez większość czasu w tragicznymc stanie, ale bez rolby lepiej nie będzię, a nie słyszałem o planach jej zakupy albo wypożyczenia. Tak samo łyżwy, wszystko było w miarę dobrze dopóki nie zaczęli ich ostrzyć na miejscu. 25 września po letniej przerwie otwierana jest lodowisko na Torwarze w Warszawie, jak ktoś nie może się doczekać na lodowisko w Łomży to się może wybrac ;-)
|
|
pograć na www.kurnik.pl
|
|
w stokrotce jakas firma ma siedzibe? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
A jaaa mysle ze dla chłopaka najlebszym prezentem bedzie kupienie sobie jakiegos sexownego stroju i ukazanie mu sie w nim wieczorkiem:D Nic więcej nietrzeba...:D
|
|
na dzień chłopaka pocałuj go w siuraka..:) to bedzie najbardziej orginalny prezent
|
|
w piekarni jutrzenka w konarzycach nie dodaje sie hemi i polepszaczy piecze sie tam metoda tradycyjna tzn tak jak 50 lat temu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |