Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
i odezwał sie idiota ze ślaska |
jadac przed samochodem(np. jak jedziesz z osrodka do ronda) zachowaj bezpieczny odstep. jadac ulica wojska polskiego w celu skretu w lewo w ulice polowa zatrzymaj sie przed pasami, jezeli sytuacja tego wymaga(zajedziesz za pasy, to nie bedziesz wiedzial jaki kolor ma swiatlo) jadacy rowerzysta musi byc wyminiety z bezpieczna odlegloscia. nie wyprzedzaj samochody przed skrzyzowaniem i przed pasami. zapal swiatla w pojezdzie. przynajmniej udawaj, ze patrzysz w lusterka ;) a o ustawianiu fotala przypominac nie musze? pamietaj tez o kulturze osobistej. na ulicy sikorskiego, gdy skrecasz w zawadzka...skrec zgodnie z przepisami, a nie pod prad(wystarczy patrzec), zmieniaj pas, gdy chcesz skrecic... moze bedzie czesc druga powodzenia! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: i odezwał sie idiota ze ślaska |
Przejeżdżałem właśnie przy skrzyżowaniu Giełczyńska/Dworna i patrze znów wypadek biały opel astra kontra wiśniowe Kawasaki... :/ Ciekawe teraz kogo wina ? Mam nadzieję,że z koleszką od motoru nic się poważnego nie stało,z tego co na szybko obczaiłem motor przejeżdżając to czacha roz... Wie ktoś coś więcej na temat ?
|
|
a lepiej bylo chyba sie tam zapytac? nar
|
|
To na Kawasaki tylko Yamaha.Kierowca białej Astry wyjeżdżając z Dwornej nie zatrzymał się tylko spojrzał w lusterko na skrzyżowaniu i stwierdził że jadące po ulicy Giełczyńskiej dwa motory są dość daleko i że zdarzy ale zapomniał chyba że te lusterka oddalają. Kierowca motoru położył się na bok i sunąc po asfalcie uderzył w astrę.Kierowce motoru zabrała karetka nie wiem co z nim jest ale wstał o własnych siłach. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
jakas glupota.jak mozna spojrzec w lusterko wjezdzajac na skrzyzowanie?kazdy normalny to by spojrzal w jedna i druga strone a nie w lusterko.....
|
|
Roj, proszę Cię, idź tam i zobacz o które lusterko chodzi!
|
|
Kierowca motoru ma stłuczenie nerki i zostaje w szpitalu.
|
|
kierowca to na lusterka nie liczy w takich sytuacjach.masz oczy to patrz.mam nadzieje ze tylko na takich obrazeniach sie skonczylo.jak najmniej takich sytuacji i wypadkow.
|
|
jaka apteka ma dzis dyżur??
|
|
Zajdź do najbliższej i zobacz powinna być wywieszka.
|
|
Kolego sympatyczny SZYMKU na początku to na lekcje kultury powinienies pouczeszczac w trybie natychmiastowym, a nastepnie wykupić szybki kurs budowlany skoro ubliżasz i naruszasz godność, uczciwość i prywatność innych osób. Mialem z tą firmą do czynienia kilkakrotnie na przełomie ładnych paru lat!!! TO ONA WŁAŚNIE finalizowała niejedna moja i znajomych budowę domów, wiat i altan. Większość z tych realizacji budowlanych(czytając twój bełkot słowny i obelgi) z pewnością jest starsza od ciebie. A jeszcze dopowiem, że każdy z tych obiektów cieszy sie znakomitą jakością. Dodam, że obecnie jestem w trakcie budowy domu i ponownie skorzystam z usług tej uwazam NIEZAWODNEJ FIRMY,co dziś jest rzadkością . I musze powiedziec, że z realizacją muszę oczekiwać do polowy roku 2009!!z racji na mnogości zleceń,a to chyba o czymś świadczy!!! A na zakończenie dodam że nie udało ci sie młody człowieku zrobić antyreklamy, o czym świadczy chociażby wpis "lukaszab". Myśle, że ty i twoje opinie bedą przydatne jedynie na lamach "tanich brukowców,po które siegają wyłacznie ludzie tobie podobnego pokroju"!!!
|
|
Chyba chodziło o która apteka a nie jaka.
|
|
lol pogadaj z operatorem sieci komorkowej :D jak masz hajs zaloz se radiolinie, cena duza ale jak dobrze pogadasz do i 10000kbps mozna zalatwic, nie wiem w lomzy jaka jest radiolinia ale na takich cackach mozna wyciagnac 400mbit full duplex :Da jakie w lomyz mamy radiolinie to powie ci operator albo i tez nie ehehee
|
|
No to wtopa ;-P Następnym razem używajcie PROXY ;-P I "poodzywajcie" się w innych tematach, żeby więcej postów w profilu widniało ;-P
|
|
mnie na szczecie nie było w domu i dobrze ,bo bym musiala wysluchiwac te wrzaski pod oknem
|
|
Ktoś tu sieje niezłą propagandę hehe aż żal się czyta
|
|
dziekuje bardzo za cieply komentarz , ciesze sie ze nie postrzegasz mnie jako kogos bardzo negatywnego . Ale wierz mi czasem jasnowidzenie jest nie tylko darem , ale i przeklenstwem . podaje adres na swoja strone : www.kartarot.webpark.pl pozdrawiam wrozka kasia
|
|
szukam naprawde kogs dobrego kto nie boi sie tego tematu . dziekuje za wiadomosci
|
|
co smietana? co snowu ja?
|
|
Ale Szymek.... masz dach źle zrobiony? Przecież możesz odzyskać kasę.... albo firma wprowadzi poprawki. Nie żyjemy w średniowieczu teraz są urzędy, które chronią nas klientów. Zadzwoń do inspekcji handlowej, a oni Cię już pokierują co masz zrobić. Przyjdzie rzeczoznawca i jak stwierdzi, że rzeczywiście jest robota źle wykonana to możesz być pewny, że zostanie poprawione. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
a Ty w której pracujesz? ps Gdzie najlepiej kupić złote rybki??
|
|
pks to dno
|
|
KRASKA!! Okruszek odradzam:)
|
|
nie proponuje lokalnych . napisz kazoo2@o2.pl lub zadzwoń 668 430 487
|
|
Dobre pieczywo jest z Konarzyc z piekarni Jutrzenka ale niestety nie bardzo wiem w których sklepach można je dostać! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Szkoda że mnie nie było:/
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |