Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
fajna impreza na starym runku dzis |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: fajna impreza na starym runku dzis |
temat juz był maglowany 100000 razy -!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Jak sądzicie jakie są najlepsze atrakcje w mieście??Gdzie można dobrze się pobawić potańczyć.Obejżeć film nie uważacie czy przydało by się więcej życia z dziedziny kultury?Teatr jakieś wieczorki poetyckie? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Nie myślicie że w biurach podróży jest za mało ofert na wschód?
|
|
plac zabaw czy co to ma być na strzelnicy?
|
|
nudzisz sie??? weż sie za robote albo nauke!!! ty atrakcjo ty
|
|
potwierdzam to co pisze chick, w mojej grupie w britishu było kilkoro dorosłych takich sporo po 50-tce :)
|
|
Rządzisz na forum nie maco :P
|
|
moze zacznij wydawać gazetę codzienną pod tytułem 100 pytań do..!!!
|
|
jak sie nudzisz to zdejmij ubranie i popilnuj !!!
|
|
Tak zgadzam się z Hubciem, bardzo dobre pieczywo oferuje piekarnia Jutrzenka z Konarzyc. Polecam
|
|
Przyznam ci racje tez tak uwazam za malo jest wycieczek . Trudno co kolwiek wybrac szczegolnie do Lwowa . Moze z czasem wschod bardziej zainteresuje nasze biura podrozy .
|
|
To może być ciekawe
|
|
Podobno koło szkoły jedynki mają budować basen!A kiedy zostanie wyremontowany ten w szkole numer 10? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Czytałem dzisiaj w gazecie że jeszcze 2 walkowery i drużyna zostanie wykluczona z rozgrywek!
|
|
Servisco DHL? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
a Bistro przy stacji BP?
|
|
Trzeba się wybrać!Ja też coś słyszałem!
|
|
nie ma lksu = nie ma problemu Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Znajomy był w Rumuni podobno bardzo ładny kraj szybko się rozwijający i chyba krzywdzący jest stereotyp rumunów że to żebracy. co się martwisz co się smucisz ze wsi jesteś na wieś wrócisz
|
|
no i na Litwie jest wszystko za darmo!!
|
|
Najlepiej zainstaluj CS 1.6
|
|
Autor: Sstnk smietana - standardowo zalosny ;/ a co powiesz o tym kolesiu: http://www.4lomza.pl/forum/search.php?f=2&search=FIN&globalsearch=0&match=1&date=0&fldauthor=1 Riposta
|
|
Szymku Ja Ciebie dokładnie rozumiem. Jesteś zły, bo zapłaciłeś komuś niemałe pieniądze, żeby mieć dobrze zrobiony dach. Wiem, że to nie mały koszt... nie mówimy tu o paru złotych. Więc jeżeli chcesz rady.... oto moja rada. Zadzwoń jeszcze dziś do inspekcji handlowej. Nie patrz na to, czy masz projekt i rachunek... czy nie masz.... już tłumaczę czemu: 1. Nie odpowiadasz za to kiedy firma Ci dostarczy rachunek. Powinna odrazu wystawić, ale może specjalnie tego nie zrobiła z pewnych względów. Brak rachunku wcale nie jest obroną dla firmy... po za tym rachunek mógł najzwyczajniej w świecie się zniszczyć. "Prawo nie reguluje, w jakim terminie powinien zostać wystawiony rachunek w przypadku, gdy z żądaniem jego wystawienia wystąpiono wraz z ukończeniem usługi albo z wydaniem towaru, w takim przypadku należy z rozsądku stosować się do terminu 7 dni od daty zgłoszenia żądania." Ale możesz czekać i pół roku, więc brakiem rachunku się nie przejmuj ani trochę. 2. Firma powinna Cię poinformować, że trzeba zgłosić lub ewentualnie prosić o pozwolenie wprowadzenia zmian. Mówisz, że prosiłeś firmę o naprawę dachu, albo zmianę koloru dachówki. Przy zwykłej naprawie dachu nic się nie zgłasza. Przy większych pracach trzeba zgłosić. A przy pracach w których zmienia się konstrukcja, obciążenie dachu itp to trzeba prosić o pozwolenie. Ale nie jesteś ekspertem i zatrudniasz firmę, która ma ocenić jakie prace trzeba wykonać i czy należy to zgłosić, albo prosić o pozwolenie. Firma tego nie zrobiła - nie wykonała poprawnie usługi. Zadzwoń do inspekcji handlowej. Nie musisz się przedstawiać. Powiedz dokładnie w jakiej sytuacji się znalazłeś i zapytaj się co można z tym zrobić, w jaki sposób można ubiegać się od firmy naprawienie lub zwrot kosztów za źle wykonaną pracę. Nic nie stracisz, a zyskać możesz wiele. A Twoje pytanie dlaczego Admin usunął: Bo możemy Ci tylko wierzyć na słowo, że masz źle zrobione.... że wogóle ten Pan Tobie robił dach. Możesz być konkurencją i chcieć tylko oczernić tego Pana stąd taka reakcja Admina. Chociaż sam już czasem nie wiem, czym Admin się kieruje usuwając posty i moderując nazwiska. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wielka prośba do wszystkich osób które robiły fotki bądź nagrywały całą Imprezę . Podrzucajcie swoje dzieła do salonu Max-bike Aleja Legionów 37 Łomża bądź wysyłajcie na maila biuro@max-bike.pl z góry dziękuję . nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
To nic specjalnego!Niedość że się spóźnili z pomysłem na basen w łomży to jeszcze teraz się opóźniajo!
|
|
Jasiu "mlody" kierowca??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |