Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS rozprawi się z kibicami. |
http://video.google.pl/videoplay?docid=1118720794623249331&hl=pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS rozprawi się z kibicami. |
tylko szkoda że Adama nie było......
|
|
Jadac Lka caly czas musi ci sie krecic glowa patrzac w lusterka, nawet skrecajac w prawo, spojrz w wewnetrzne lusterko, dopiero potem zaczynaj hamowanie i skret w prawo
|
|
Rezydent -> to nie jest takie proste. Były zaproszenia, ale jak to bywa, jak nie urok to sraczka. Z różnych powodów nie zjawiły sie inne ekipy,ale miejmy nadzieje żez imprezy na impreze bedzie coraz lepiej.
|
|
ja byłem świadkiem tego wypadku.. zresztą to mój kumpel... winę ponosi bez mózgi kierowca z astry..... gdy motocykl był tuż przed przejściem on se normalnie wyjechał.. tak to jest jak debile ignorują stopy albo tylko zwalniaja i nie potrafia się rozejrzeć ;/ dodam że motocykl nie pędził z zawrotną prędkością.... miał z 60 km/h .... życzę Arturowi szybkiego powrotu do zdrowia.. poniżej foka z wypadku [img=http://img110.imageshack.us/img110/3922/20080921003up8.th.jpg][img=http://img110.imageshack.us/images/thpix.gif]
|
|
Szymek przyznam ci racje ... Znam troche wykonanie tego pana moi rodzice tez mieli duzo zastrzezen co do jego pracy kosztowalo ich to duzo nerwow . Nie polecal bym tez go .
|
|
|
pieczywo niezbyt dobre ale jednak kraska i tylko i wyłącznie w sklepie firmowym:) ceny mniejsze i świeże:) niestety na codzień jadam w Białymstoku -ceny wysokie -chleb zwykły ,,kapeć,, za 2,50 a smakuje jak stara bułka:(dlatego nie dziwię się ,że spada sprzedaż świeżego pieczywa na rzecz pieczywa alternatywnego czyli chrupkiego:) pozdrawiam
|
|
Wiem i to bardzo dobrze ale czemu wcinasz się w tym poście tekstem że ktoś tu sieję propagandę
|
|
w restauracji pod losiem jest telepizaa
|
|
Najlepsze są 19-20latki łuu... A co do tych małoletnich tapeciar i blachar to prawda.Tapetują się jak kurwy na piatek,jakieś czerwone kozaki odjebana jak lala klate do przodu wypina dupe do tyłu i jak dziwka. *** wie co sie z nimi dzieje ale tak jest ,chłopaki są lepsi jednym słowem wiem bo sam nim jestem..heehe
|
|
Freway i to jest to.
|
|
www.autohus.de. w niemczech 200zł kosztuję przejazd busem na miejsce.
|
|
Ktoś oglądał 16 przecznic dobry film
|
|
pokolenie Bravo + pokolenie dzieci neostrady + pokolenie fotka.pl = to co w pierwszym poście hehe
|
|
yama :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |