czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiS rozprawi się z kibicami.

http://video.google.pl/videoplay?docid=1118720794623249331&hl=pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiS rozprawi się z kibicami.

tylko szkoda że Adama nie było......

Jadac Lka caly czas musi ci sie krecic glowa patrzac w lusterka, nawet skrecajac w prawo, spojrz w wewnetrzne lusterko, dopiero potem zaczynaj hamowanie i skret w prawo

Rezydent -> to nie jest takie proste. Były zaproszenia, ale jak to bywa, jak nie urok to sraczka. Z różnych powodów nie zjawiły sie inne ekipy,ale miejmy nadzieje żez imprezy na impreze bedzie coraz lepiej.

ja byłem świadkiem tego wypadku.. zresztą to mój kumpel... winę ponosi bez mózgi kierowca z astry..... gdy motocykl był tuż przed przejściem on se normalnie wyjechał.. tak to jest jak debile ignorują stopy albo tylko zwalniaja i nie potrafia się rozejrzeć ;/ dodam że motocykl nie pędził z zawrotną prędkością.... miał z 60 km/h .... życzę Arturowi szybkiego powrotu do zdrowia.. poniżej foka z wypadku

[img=http://img110.imageshack.us/img110/3922/20080921003up8.th.jpg][img=http://img110.imageshack.us/images/thpix.gif]

Szymek przyznam ci racje ...
Znam troche wykonanie tego pana moi rodzice tez mieli duzo zastrzezen co do jego pracy kosztowalo ich to duzo nerwow .
Nie polecal bym tez go .

kierowcy opli to bóraki :)

pieczywo niezbyt dobre ale jednak kraska i tylko i wyłącznie w sklepie firmowym:) ceny mniejsze i świeże:) niestety na codzień jadam w Białymstoku -ceny wysokie -chleb zwykły ,,kapeć,, za 2,50 a smakuje jak stara bułka:(dlatego nie dziwię się ,że spada sprzedaż świeżego pieczywa na rzecz pieczywa alternatywnego czyli chrupkiego:) pozdrawiam

Wiem i to bardzo dobrze ale czemu wcinasz się w tym poście tekstem że ktoś tu sieję propagandę

w restauracji pod losiem jest telepizaa

Najlepsze są 19-20latki łuu...
A co do tych małoletnich tapeciar i blachar to prawda.Tapetują się jak kurwy na piatek,jakieś czerwone kozaki odjebana jak lala klate do przodu wypina dupe do tyłu i jak dziwka. *** wie co sie z nimi dzieje ale tak jest ,chłopaki są lepsi jednym słowem wiem bo sam nim jestem..heehe

Freway i to jest to.

www.autohus.de. w niemczech 200zł kosztuję przejazd busem na miejsce.

Ktoś oglądał 16 przecznic dobry film

pokolenie Bravo + pokolenie dzieci neostrady + pokolenie fotka.pl = to co w pierwszym poście hehe

yama :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org