czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Masakra na polskich... ‘drogach’ ?

Dzieki Paula. Niestety wczoraj rano zdazylem juz sie pozbyc siana na glowie u fryzjera :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Masakra na polskich... ‘drogach’ ?

Od niedawna mieszkam w Łomży chciałabym podjąć prace w sklepie spożywczym,ponieważ mam kilka ładnych lat praktyki w tej branży ale w innym mieście.Może ktoś doradzi do którego najlepiej się starać,ponieważ słyszałam przeważnie złe opinnie o właścicielach tych sklepów.

Na pewno w British School. Sam tam kiedyś się uczyłem hiszpańskiego. Rzecz w tym, że to czy takie zajęcia będą prowadzone zależy od liczby osób chętnych.

A do tego jeszcze te kosiarki tam (czyt. skutery). Jak na wiosne przyjde z piła motorową albo kosiarką to też będzie dobrze... A Ci na motorach oczywiście dla nich wielki szacuneczek:D Chociaż i tak wolałbym 1/4

szalony palacz c.o.
słusznie zauważyłeś ludzie przychodząc do sklepu niejednokrotnie zachowują się lekceważąco wobec obsługi a żądają uśmiechu i ciągle dobrego humoru.
Więcej uśmiechu a świat będzie piękniejszy.
Pozdrawiam

http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org