Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Masakra na polskich... ‘drogach’ ? |
Dzieki Paula. Niestety wczoraj rano zdazylem juz sie pozbyc siana na glowie u fryzjera :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Masakra na polskich... ‘drogach’ ? |
Od niedawna mieszkam w Łomży chciałabym podjąć prace w sklepie spożywczym,ponieważ mam kilka ładnych lat praktyki w tej branży ale w innym mieście.Może ktoś doradzi do którego najlepiej się starać,ponieważ słyszałam przeważnie złe opinnie o właścicielach tych sklepów.
|
|
Na pewno w British School. Sam tam kiedyś się uczyłem hiszpańskiego. Rzecz w tym, że to czy takie zajęcia będą prowadzone zależy od liczby osób chętnych.
|
|
A do tego jeszcze te kosiarki tam (czyt. skutery). Jak na wiosne przyjde z piła motorową albo kosiarką to też będzie dobrze... A Ci na motorach oczywiście dla nich wielki szacuneczek:D Chociaż i tak wolałbym 1/4 ♥
|
|
szalony palacz c.o. słusznie zauważyłeś ludzie przychodząc do sklepu niejednokrotnie zachowują się lekceważąco wobec obsługi a żądają uśmiechu i ciągle dobrego humoru. Więcej uśmiechu a świat będzie piękniejszy. Pozdrawiam http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |