czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Trybunał Stanu TO LIPA

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Trybunał Stanu TO LIPA

Też słyszałam, że to prostak - znajomą w sklepie złapał za pośladek, gdy mu podawała odzież z wyższej półki

skoncz juz chlopcze bo tragedie to ty masz

pinokio choinski rządzi... to widać :(
"...bez serc bez ducha, to szkieletów ludy.." - nawet podobny..

a ja tam sto razy bardziej wole do białego na lodowisko jezdzic tam jest duzo miejsca i nie jest tak zjezdzone jak było lodowsko w lomzy które było kiepską rozrywką zwazając na ilosc ludzi i zniszczoną powierzchnie lodowiska

Egzamin na prawo jazdy kat B
Mam egzamin w przyszłym tygodniu na co muszę zwrócić uwagę na egzaminie ni by wszystko wiem ale?

oj sama jestem zainteresowana praca w spożywczej branży równiez posiadam długo letnie doswiadczenie,ale jedynie gdzie mozna teraz znaleśc prace to jest Mc Donalds :( w Urzedzie Pracy tylko tam kieruja...

a scigalbys sie na 1/4?

Ojej ojej bardzo szeroki temat. ja jak zdawalem to mnie zjadl stres i zdalem za 2 razem. za 1 za bardzo mi sie nogi trzesly i sprzeglo slabo hehe. jak wszystko wiesz to najwazniejsze stres opanowac, a reszta pojdzie latwo

Spoko pokaz,ale czemu nie zaprosiliście innych ekip ? pojedynczych osób ? Sądzę,że na pewno wpadłoby kilka osób na takie uliczne gibanie...

i dobrze robi hehe dziewczyna sie nie zestresuje a on sie zrelaksuje :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org