Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praktyki stanu wojennego! Hańba takiemu państwu! |
Wogóle większość osób w "białych fartuszkach"pracujących w służbie zdrowia są bez tzw. powołania..panuje straszna znieczulica..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praktyki stanu wojennego! Hańba takiemu państwu! |
Duma naszego miasta i łks w jednym poście?? No chłopcy skoro Wam tak zależy na tym klubie to może zamiast wieszać psy na wszystkich wkoło wykarzecie się duchem sportowym i skoro nie stać ich na wyjazd to wspomożecie go w jakiś sposób finansowo? Już nie mówie o wykładaniu z własnej kieszeni, bo zapewne to wogóle nie wchodzi w grę, ale nawet pomoc w znalezieniu sponsorów..Czy na samym narzekaniu Wasz lokalny patriotyzm już się kończy?
|
|
Jakim kryterium posługujecie się oceniając szkoły? to że nauczyciel pracuje tylko dla jednej placówki nie znaczy że daje z siebie wszystko, a raczej świadczy o przedsiębiorczości właściciela szkoły. Równie dobrze taki lektor może być przemęczony, znudzony albo po prostu kiepski. Rozumiem, że osoby porównujące British School i Alma Mater uczęszczały do obu i mają rozeznanie w tych kwestiach bo w innym przypadku to tylko kiepska reklama i szczerze mówiąc żenująca. ♥
|
|
Sebo19 lol
|
|
Ale jak klub wygrywał to była Duma Miasta no nie? A teraz to chu* tak. Zapamiętajcie w obecnej sytuacji to nie piłkarze bo ich nie można utożsamiaćz wielkim klubem z 82 letnią historią nie są tego godni po prostu. Oczywiście z taką grą. Odpowiedni ludzie cały czas się starają i wyprruwają flaki żeby to jakoś było. BYŁ BĘDZIE JEST ŁOMŻA ŁKS!!! ♥
|
|
Wspomóc wyjazd ??Piłkarze są w domach , trener w Warszawie , prezes za granicą . Prezydent i rada mają w dupie ŁKS i nas Łomżyniaków . To wszystko idzie ku upadkowi .Do rządzenia trzeba ludzi mądrych ,a nie takich których my mamy . My mamy takich którzy sprowadzą nie tylko ŁKS ,ale i całą Łomżę na dno .
|
|
Ty petronelcia też do miłych osób nie należysz :)zamiast wypowiedzieć się na temat krytykujesz innych.
|
|
DxxD odpowiedź masz w tamtym temacie. Pzdr
|
|
Czasami mysle ze przydali by sie tu moderatorzy -.-'
|
|
na rondzie jest taka mala buda , o;e razy nie przejezdzam ktos tam ciapie ;]]
|
|
w czesku jest bardzo mila obsluga... jak nie jest na.je.bana to moze uda cos ci sie zamowic :]
|
|
nie ma tak ze jest tanio i smacznie jest tylko drogo i samcznie i tanio i gówniano więc musisz wybrac nie dostaniesz wszystkiego albo jedno albo drugie powodzenia w wyborze :)
|
|
Kto wybrał tą radę miasta,prezydenta WY moi drodzy teraz może się zastanowicie kiedy pójdziecie na następne wybory....w co wątpie
|
|
Samko w Rostkach, za miejscowoscia Kosow Lacki. profesjonalnie i szybko VERGISS MICH
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Matysiaki i Szpital maja dobre i tanie jedzenie
|
|
nemo, nie wierz we wszystkie rzeczy które wypisują w prasie. Obecnie absolwenci ekonomii mogą dostać prace "jedynie" w sprzedaży. (a do tego większość wiedzy którą w czasie studiów odbywa się nie przyda, poza tym sprzedawcą można zostać po praktycznie jakichkolwiek studiach) Na świecie jest trend zmniejszania ilości etatów w bankowości, a już obecnie na pracę w tym sektorze mają tylko absolwenci kilku uczelni w kraju. - Czy każdy kraj może mieć swojego führera ? Make America Great Again (Uczyńmy Amerykę znów wielką) ![]()
|
|
siemka tu ktos znaczy jakas ciota podje sie za mojego brata chcesz cwelu niczuc naczym siedzisz da sie zrobib psie jeden juz jest wsio spoko a powiecie mi ja ne spadlem cos sie wydarzylo innego opowiecie
|
|
a wszystkie kurwy z sylwka bendo jebne przez mojego psa
|
|
Za granicą jest taniej niż u nas , za ten sam standard. Gdy kupisz prawdziwe last minute (2-3 dni przed wylotem) , będzie tanio i cieplutko. Np Morze Czerwone jest bajeczne i powietrze gorące: http://www.accuweather.com/world-forecast.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=AFR|EG|EG021|SHARM%20AL%20SHAIKH&metric=1 ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Do JEDRULAS : Dzięki za radę.Tylko niepotrzebnie nazwałeś mnie "skrzeczącą żoną"-bo wcale taka nie jestem.Widocznie ty taką masz. może twoja żona właśnie dlatego jest taka skrzecząca bo musi znosić na codzień twoje towarzystwo..nudnego faceta bez pomysłów który jedyną uciechę widzi w piwku..Masz rację że takich turystów jak ty okupujących tamte tereny sa tysiące..wierzę ci.. Na pewno znajdzie się ktoś na tym forum kto ma ciekawsze pomysły niż JEDRULAS,posiada małe dziecko i był gdzieś,co jest godne polecenia:)
|
|
buhahahahahahahah padłam.... :D
|
|
green wyluzuj, przecież dopiero wakacje się skończyły. Fakt, że z małym dzieckiem jest trochę niewygodnie, a raczej ciężko podczas długiej podróży. latem zdecydowanie najlepiej jest gdzieś nad wodę na łonie natury i niekoniecznie za granicą. Jak dotychczas sam co rok jeżdżę na Śniardwy i jakoś nie narzekam, lecz jakbyś szukała oferty na jesień a nie wakacje to polecałbym Zakopane choćby na weekend. Koszt biletu na jedną osobę dorosłą z Zambrowa do Zakopanego to około 60zł, wyjeżdżasz, cały dzień chodzisz sobie po górach (tylko nie podrywaj górali) i późnym wieczorem masz ten sam autobus powrotny... Nie zarywasz pracy bo jedziesz w weekend, nie męczysz się za kierownicą i nie wydajesz dużych kosztów na paliwo. Zalezy czego szukasz i na jaki okres czasu, bo jest wiele pięknych miejsc, wachlarz cenowy i nie wiadomo co komu polecić, a co do wakacji to jescze sporo masz do przemyslenia. Pozdro.
|
|
ja dzisiaj bede wiec zobacze o jakie konkretnie nuty chodzi problemu nie bedzie bo takim housem interesuje sie bardzo
|
|
|
A może ta pani, też wykonywała czyjeś polecanie, podobnie jak to opisał,,robartspl" Jak by nie było musi słuchać lekarza bo ja zwolnią. A domaga się podwyżki bo to ona musi zbierać od ludzi krótkie i długie, bo pacjent widzi ją nie lekarza, a zarabia tyle miesięcznie co lekarz za 2 dyżury. Masz prawo dochodzić swego, więc dochodź, Ale kieruj swój gniew w odpowiednim kierunku. Pozdrawiam i wytrwałości życzę. Takos
|
|
.... do rzecznika prasowego :D
|
|
O to mi chodziło.Serdecznie dziękuję za pomoc:)Pozdrawiam
|
|
Treść jest ukryta
|
|
http://pl.youtube.com/watch?v=ugmpNCNJeHY czekam na więcej Takos
|
|
i to wsio nieprawda sylwka mialem w piotnicy w sekaczu a znaleziono mnie 6km dalej pod blokiem w lomzy
|
|
Czytając opinie większości z was nasuwa się refleksja-po co to wszystko?Po co kodeks drogowy,znaki,policja?No po co?Już dawno pisałem,że powinno się znieść kodeks drogowy i wtedy zobaczylibyśmy,co by się działo?Policjantów posadzić przed kamerami monitoringu miasta,do przeglądania zdjęć poje....w z fotoradarów i co?Na pewno byłoby śmieszniej,ale czy lepiej?Pomyślcie.To podobno nie boli,jednak mam wrażenie,że niektórym sprawia ogromny ból.
|
|
Parkowanie !!! Sporo osób na tym polega...
|
|
Autor: Szymek (---.249.206-77.rev.gaoland.net) Data: 21-09-08 17:21 Autor: jerr (---.249.206-77.rev.gaoland.net) Data: 21-09-08 22:13 A co się z tym wiąże - styl pisania identyczny (brak polskich liter) :) No i wszystko jasne hehe. To forum z dnia na dzień coraz bardziej mnie zadziwia...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |