środa, 26 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Praktyki stanu wojennego! Hańba takiemu państwu!

Wogóle większość osób w "białych fartuszkach"pracujących w służbie zdrowia są bez tzw. powołania..panuje straszna znieczulica..

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Praktyki stanu wojennego! Hańba takiemu państwu!

Duma naszego miasta i łks w jednym poście?? No chłopcy skoro Wam tak zależy na tym klubie to może zamiast wieszać psy na wszystkich wkoło wykarzecie się duchem sportowym i skoro nie stać ich na wyjazd to wspomożecie go w jakiś sposób finansowo? Już nie mówie o wykładaniu z własnej kieszeni, bo zapewne to wogóle nie wchodzi w grę, ale nawet pomoc w znalezieniu sponsorów..Czy na samym narzekaniu Wasz lokalny patriotyzm już się kończy?

Jakim kryterium posługujecie się oceniając szkoły? to że nauczyciel pracuje tylko dla jednej placówki nie znaczy że daje z siebie wszystko, a raczej świadczy o przedsiębiorczości właściciela szkoły. Równie dobrze taki lektor może być przemęczony, znudzony albo po prostu kiepski.
Rozumiem, że osoby porównujące British School i Alma Mater uczęszczały do obu i mają rozeznanie w tych kwestiach bo w innym przypadku to tylko kiepska reklama i szczerze mówiąc żenująca.

Sebo19 lol

Ale jak klub wygrywał to była Duma Miasta no nie? A teraz to chu* tak. Zapamiętajcie w obecnej sytuacji to nie piłkarze bo ich nie można utożsamiaćz wielkim klubem z 82 letnią historią nie są tego godni po prostu. Oczywiście z taką grą. Odpowiedni ludzie cały czas się starają i wyprruwają flaki żeby to jakoś było.

BYŁ BĘDZIE JEST ŁOMŻA ŁKS!!!

Wspomóc wyjazd ??Piłkarze są w domach , trener w Warszawie , prezes za granicą . Prezydent i rada mają w dupie ŁKS i nas Łomżyniaków .

To wszystko idzie ku upadkowi .Do rządzenia trzeba ludzi mądrych ,a nie takich których my mamy . My mamy takich którzy sprowadzą nie tylko ŁKS ,ale i całą Łomżę na dno .

Ty petronelcia też do miłych osób nie należysz :)zamiast wypowiedzieć się na temat krytykujesz innych.

DxxD odpowiedź masz w tamtym temacie. Pzdr

Czasami mysle ze przydali by sie tu moderatorzy -.-'

na rondzie jest taka mala buda , o;e razy nie przejezdzam ktos tam ciapie ;]]

w czesku jest bardzo mila obsluga... jak nie jest na.je.bana to moze uda cos ci sie zamowic :]

nie ma tak ze jest tanio i smacznie jest tylko drogo i samcznie i tanio i gówniano więc musisz wybrac nie dostaniesz wszystkiego albo jedno albo drugie powodzenia w wyborze :)

Kto wybrał tą radę miasta,prezydenta WY moi drodzy teraz może się zastanowicie kiedy pójdziecie na następne wybory....w co wątpie

Samko w Rostkach, za miejscowoscia Kosow Lacki. profesjonalnie i szybko

VERGISS MICH

Treść jest ukryta

Matysiaki i Szpital maja dobre i tanie jedzenie

nemo, nie wierz we wszystkie rzeczy które wypisują w prasie. Obecnie absolwenci ekonomii mogą dostać prace "jedynie" w sprzedaży. (a do tego większość wiedzy którą w czasie studiów odbywa się nie przyda, poza tym sprzedawcą można zostać po praktycznie jakichkolwiek studiach) Na świecie jest trend zmniejszania ilości etatów w bankowości, a już obecnie na pracę w tym sektorze mają tylko absolwenci kilku uczelni w kraju.

-
Czy każdy kraj może mieć swojego führera ?
Make America Great Again (Uczyńmy Amerykę znów wielką)

siemka tu ktos znaczy jakas ciota podje sie za mojego brata chcesz cwelu niczuc naczym siedzisz da sie zrobib psie jeden juz jest wsio spoko a powiecie mi ja ne spadlem cos sie wydarzylo innego opowiecie

a wszystkie kurwy z sylwka bendo jebne przez mojego psa

Za granicą jest taniej niż u nas , za ten sam standard. Gdy kupisz prawdziwe last minute (2-3 dni przed wylotem) , będzie tanio i cieplutko. Np Morze Czerwone jest bajeczne i powietrze gorące: http://www.accuweather.com/world-forecast.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=AFR|EG|EG021|SHARM%20AL%20SHAIKH&metric=1

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Do JEDRULAS : Dzięki za radę.Tylko niepotrzebnie nazwałeś mnie "skrzeczącą żoną"-bo wcale taka nie jestem.Widocznie ty taką masz. może twoja żona właśnie dlatego jest taka skrzecząca bo musi znosić na codzień twoje towarzystwo..nudnego faceta bez pomysłów który jedyną uciechę widzi w piwku..Masz rację że takich turystów jak ty okupujących tamte tereny sa tysiące..wierzę ci.. Na pewno znajdzie się ktoś na tym forum kto ma ciekawsze pomysły niż JEDRULAS,posiada małe dziecko i był gdzieś,co jest godne polecenia:)

buhahahahahahahah padłam.... :D

green wyluzuj, przecież dopiero wakacje się skończyły. Fakt, że z małym dzieckiem jest trochę niewygodnie, a raczej ciężko podczas długiej podróży. latem zdecydowanie najlepiej jest gdzieś nad wodę na łonie natury i niekoniecznie za granicą. Jak dotychczas sam co rok jeżdżę na Śniardwy i jakoś nie narzekam, lecz jakbyś szukała oferty na jesień a nie wakacje to polecałbym Zakopane choćby na weekend. Koszt biletu na jedną osobę dorosłą z Zambrowa do Zakopanego to około 60zł, wyjeżdżasz, cały dzień chodzisz sobie po górach (tylko nie podrywaj górali) i późnym wieczorem masz ten sam autobus powrotny...

Nie zarywasz pracy bo jedziesz w weekend, nie męczysz się za kierownicą i nie wydajesz dużych kosztów na paliwo.

Zalezy czego szukasz i na jaki okres czasu, bo jest wiele pięknych miejsc, wachlarz cenowy i nie wiadomo co komu polecić, a co do wakacji to jescze sporo masz do przemyslenia. Pozdro.

ja dzisiaj bede wiec zobacze o jakie konkretnie nuty chodzi problemu nie bedzie bo takim housem interesuje sie bardzo

http://beatport.com

http://traxsource.com

http://dancerecords.com

smacznego :)

A może ta pani, też wykonywała czyjeś polecanie, podobnie jak to opisał,,robartspl" Jak by nie było musi słuchać lekarza bo ja zwolnią. A domaga się podwyżki bo to ona musi zbierać od ludzi krótkie i długie, bo pacjent widzi ją nie lekarza, a zarabia tyle miesięcznie co lekarz za 2 dyżury. Masz prawo dochodzić swego, więc dochodź, Ale kieruj swój gniew w odpowiednim kierunku.
Pozdrawiam i wytrwałości życzę.

Takos

.... do rzecznika prasowego :D

O to mi chodziło.Serdecznie dziękuję za pomoc:)Pozdrawiam

Treść jest ukryta

http://pl.youtube.com/watch?v=ugmpNCNJeHY
czekam na więcej

Takos

i to wsio nieprawda sylwka mialem w piotnicy w sekaczu a znaleziono mnie 6km dalej pod blokiem w lomzy

Czytając opinie większości z was nasuwa się refleksja-po co to wszystko?Po co kodeks drogowy,znaki,policja?No po co?Już dawno pisałem,że powinno się znieść kodeks drogowy i wtedy zobaczylibyśmy,co by się działo?Policjantów posadzić przed kamerami monitoringu miasta,do przeglądania zdjęć poje....w z fotoradarów i co?Na pewno byłoby śmieszniej,ale czy lepiej?Pomyślcie.To podobno nie boli,jednak mam wrażenie,że niektórym sprawia ogromny ból.

Parkowanie !!! Sporo osób na tym polega...

Autor: Szymek (---.249.206-77.rev.gaoland.net)
Data: 21-09-08 17:21

Autor: jerr (---.249.206-77.rev.gaoland.net)
Data: 21-09-08 22:13

A co się z tym wiąże - styl pisania identyczny (brak polskich liter) :)

No i wszystko jasne hehe. To forum z dnia na dzień coraz bardziej mnie zadziwia...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org