środa, 26 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wojny Kibiców ciąg dalszy

chyba w British School... ale nie chcę Cię w błąd wprowadzać, najlepiej zadzwoń (albo idź do biura) i zapytaj o szczegóły:)
pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wojny Kibiców ciąg dalszy

Z tego co słyszałem dostarcza tam firma która się mieści w Łomży na Kwiatowej 2 od strony Sikorskiego, szczegółów nie znam, ewentualnie pozostaje możliwość przez siec komórkową, z czego w Łomży to łapiesz transfer 3,6Mb/s przez HSDPA. Pozdrawiam.

Czasami nawet odezwie się sam właściciel który płaci 800zł i nikt do niego nie chce przyjść pracować, czyt.markac

Sezam!!!! tam za nim podejdzie ekspedientka to szlak człowieka trafi...a jest tam jedna taka sprzedawczyni co do staruszkow jest strasznie nie miła i opryskliwa pewnie dlatego,że staruszki sa wybredne

stre12

Krzyżak ale co do twoich rad to zawsze pamietaj ,że w takich sprawach trzeba wysluchać dwóch stron. A może ta fiirma wcale nie otrzymała wszystkich pieniędzy??

Rozumiem i tez na twoim miejscu moze i tak bym uwazal ale w moim przypadku jest tak ze niewiem jak to nazwac czy to ze jestem uczciwy i na koniec w tym przypadku bylo tak samo i rozmawialem z kjilkoma znajomymi kazdy powiedzial mi Szymek ty jestes idijota daje czesc gotowki sprawdzam dobrze wykonanie z tydz. i place reszte i to logiczne tak robia ludzie ale ja jak sie okazalo chcialem byc wpozadku wedlg pana np. Sz(...) nie skonsultowalem sie z osoba ktora doradzi czy strzecha jest zrobiona dobrze tylko zalezalo mi na czasie zaplacilem i to jest moja naiwnosc .

KrzyzaK

Widze ze jestes super gosciem dalem to do forum naprawde jako przestrogie dla innych by nie przechodzili tego co ja bo czlowiek placi gruba forse a tu robota spieprzona .Czlowiek naprawde jest zalamany bo to koszty zamiast do przodu to cofasz sie .
Nie podejrzewalem ze beda tacy jak ty ze doradza co w tej sytuacji zrobic ,nie mialem narazie czasu by pojsc do IH ale napewno nie zostawie teraz juz tego tak .
Bede dochodzil o swoje .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org