Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wojny Kibiców ciąg dalszy |
chyba w British School... ale nie chcę Cię w błąd wprowadzać, najlepiej zadzwoń (albo idź do biura) i zapytaj o szczegóły:) pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wojny Kibiców ciąg dalszy |
Z tego co słyszałem dostarcza tam firma która się mieści w Łomży na Kwiatowej 2 od strony Sikorskiego, szczegółów nie znam, ewentualnie pozostaje możliwość przez siec komórkową, z czego w Łomży to łapiesz transfer 3,6Mb/s przez HSDPA. Pozdrawiam.
|
|
Czasami nawet odezwie się sam właściciel który płaci 800zł i nikt do niego nie chce przyjść pracować, czyt.markac
|
|
Sezam!!!! tam za nim podejdzie ekspedientka to szlak człowieka trafi...a jest tam jedna taka sprzedawczyni co do staruszkow jest strasznie nie miła i opryskliwa pewnie dlatego,że staruszki sa wybredne
|
|
stre12 Krzyżak ale co do twoich rad to zawsze pamietaj ,że w takich sprawach trzeba wysluchać dwóch stron. A może ta fiirma wcale nie otrzymała wszystkich pieniędzy?? Rozumiem i tez na twoim miejscu moze i tak bym uwazal ale w moim przypadku jest tak ze niewiem jak to nazwac czy to ze jestem uczciwy i na koniec w tym przypadku bylo tak samo i rozmawialem z kjilkoma znajomymi kazdy powiedzial mi Szymek ty jestes idijota daje czesc gotowki sprawdzam dobrze wykonanie z tydz. i place reszte i to logiczne tak robia ludzie ale ja jak sie okazalo chcialem byc wpozadku wedlg pana np. Sz(...) nie skonsultowalem sie z osoba ktora doradzi czy strzecha jest zrobiona dobrze tylko zalezalo mi na czasie zaplacilem i to jest moja naiwnosc . KrzyzaK Widze ze jestes super gosciem dalem to do forum naprawde jako przestrogie dla innych by nie przechodzili tego co ja bo czlowiek placi gruba forse a tu robota spieprzona .Czlowiek naprawde jest zalamany bo to koszty zamiast do przodu to cofasz sie . Nie podejrzewalem ze beda tacy jak ty ze doradza co w tej sytuacji zrobic ,nie mialem narazie czasu by pojsc do IH ale napewno nie zostawie teraz juz tego tak . Bede dochodzil o swoje .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |