Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie posłowie PIS mają prawo? |
twoja stara powinni zawinac bo nie wyskrobala sobie michy na czas i powstal taki troll jak Ty !!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie posłowie PIS mają prawo? |
Na 100% w British School - widziałam w ubiegłym roku na korytarzu dorosłych uczniów:)
|
|
|
siemasz :D bardzo mi zalezy na tych jego foteczkach bo jestem jego sasiadka:) zzera mnie ciekawosc zrob to dla mnie i mi je przeslij na maila. bo ja nie moge isch rozpakowac.Zgory dziekuje
|
|
hahaha michy :D
|
|
Autor: marta50 (---.elomza.pl) Data: 19-09-08 23:50 Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. A może jaka płaca taka praca? Już nie myśl, że jest tak źle. ________ Malachit
|
|
Łatwo podjąć nieprzemyślaną decyzję, gorzej już jest z jej realizacją. Nowa szkoła dla drzewnej... Następnie połączenie z Publicznym Gimnazjum nr 3. Jednak okazuje się że ten pomysł nie wypali, zastrzeżenia ma Kuratorium Oświaty w Białymstoku. Za oświatę odpowiedzialny jest wiceprezydent Krzysztof Choiński. Czas już najwyższy żeby poczynił odpowiednie kroki, jednocześnie korzystne dla dzieci.
|
|
morda smieciu ze Cie to nie boli to morda a ty smietana tata Cie tak wolal na obiad
|
|
Dla mnie szczerze to tylko tego asfaltu szkoda, lepiej jakby 1/4 w Łomży zrobili... ♥
|
|
A nie dało by się połączyć np.Drzewnej z Urzędem miasta,albo pana Choińskiego z ....(i tu każdy niech sobie coś doda)
|
|
A może FRYTKI do tego???
|
|
Witam.Chodzi mi po głowie stary kawałek,który łudząco przypomina mi Piosenkę Guru project"Infinity" Chodzi mi o moment refrenu,gdy koleś gra na trąbce. Czy ktoś kojarzy?
|
|
skoro motocyklista sunąc bokiem po asfalcie uderzył w astre to jest to jego wina bo kto na motorze jezdzi bokiem po asfalcie he na kolach sie jezdzi . o tak dla brechy antymotocyklowo :)
|
|
zycze szybkiego powrotu do zdrowia
|
|
Prostak ze Śniadowa ma swojego naśladowcę, uważajcie sprzedawczynie prostaków przybywa, heh. Takos
|
|
Jak w białymstoku największo piekarnie ma ten sam gość co ma kraske w łomży!Sama chemia i polepszacze ale jako tako sakuje jak wendliny szprycowane chemio.Potem ludzie się dziwio że na raka umierajo aja w dzień w dzień się faszerujo cało tablico medelejewa!Bułka nie ma być ładna tylko smakować i nie zabijać!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |