Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ksenofobia w audycji Wojewódzkiego i Figurskiego |
Zgoda - przyznałeś mi rację. Ale przecież nie pisałem, że jest inaczej :) Uwypukliłem Caps Lockiem tylko to, że na stadionie w Łomży można czuć się bezpiecznie. Tylko tyle :) I po co te nerwy :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ksenofobia w audycji Wojewódzkiego i Figurskiego |
U pośredników najlepiej probować. na e mail dostaniesz 'bilet' i po bólu :)
|
|
tez fajno :)
|
|
NA PLEBANI U KSIEDZA JANKOWSKIEGO,TAM MIEJSCA DO BÓLU,SAM BYM TAM Z CHĘCIĄ POSTRZELAL FARBĄ HEHE
|
|
polecam Czarnego kota na żabiej :) ciągle otwarty od godziny 17 do ostatniego klienta
|
|
Świetny pomysł z tym katalogiem ,co można dostać ,a czego nie. Jest to dobre rozwiązanie,sklep samoobsługowy też jestem za! Noi oczywiście radziłbym sie najbardziej skupić na akwarystyce i sprowadzić jakieś rzadkie gatunki ....otd. Pss...Pytanie do autora tematu! Czy mógłby Pan zdradzić gdzie mniej więcej będzie znajdował się ten sklep? Moze wyraźimy swoje opinie w jakim miejscu w Łomzy najlepeij teraz otworzyć sklep? Co wy na to?
|
|
Witam Jak narazie jestem na etapie szukania lokalu, co wcale nie jest proste. W Łomży jest mało dużych lokali o prostej budowie, a większość właścicieli chce je wynająć (ja chcę kupić) lub sprzedać za takie pieniądze, za które wybuduje własny sklep i do tego go umebluję.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A ja polecam : 608438037. Pozdrawiam.
|
|
to znaczy że masz jechać na przegląd. Ale jedź na niego, albo jedź do jakiegoś elektryka samochodowego to ci to wykasuje.
|
|
Za moich czasów, tj. 4 lata temu, chadzało się do klubu garnizonowego na 18.
|
|
Sory,że post pod postem. Rafallo20 jeżeli naprawdę chcesz pokazać policje brutalną to nie ten przykład. Jeżeli byś wkleił to to zgodził bym się: http://pl.youtube.com/watch?v=GnbYe4F_Hxg&feature=related
|
|
Proponuję złożyć skargę w szpitalu. Niestety musisz się dowiedzieć jak ta osoba się nazywa. Należy dochodzić swoich praw więc...powodzenia :)
|
|
Nia mam numeru gg,nawet jakbym miała to za bardzo nie mam czasu na pisanie na gg.ale dzięki za informacje.
|
|
Schiller - Stille. Piosenka z albumu "Leben" (2003)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |