Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zamordystyczny związek przestępczy |
Ten temat jest tak głupi ze niemogłem sie powstrzymac od głupiego komentowania. HEJ
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zamordystyczny związek przestępczy |
sloneczko chyba juz czas na zachod slonca
|
|
Do KONSUL2 : ja na tzw.łono natury w te lato w okolicach miasta co nie raz wyskakiwałam(np do lasu itp),ale tak prawdę mówiąc to nigdzie gdzieś dalej nie byłam odkąd mam dziecko więc chciałabym to powoli krok po kroku sobie zaplanować.Wiem że to może trochę za wcześnie ale może warto się czegoś dowiedzieć od osób które gdzieś były i mają miłe wspomnienia
|
|
Hmm a dlaczego Radom wysyła kandydatów aż do Warszawy? Opisz jak możesz dokładnie komisję lekarską i specjalistów w Warszawie :)
|
|
Nie tylko krzyżak , ale prawie wszyscy piszą , że filmik nie uzasadnia tematu postu:))))) Nie napinajcie się tak panowie policjanci :)))))) Krzyżak :)))) a jakby tak polecieć z fantazją w drugą stronę i : do dziadka policjanci trafili prez pomyłkę , a dziadek się stawiał, bo niewinny :))))))))
|
|
bardziej mu pasuje nick "meta_śmietana"
|
|
|
A nie prześmiardłaś dymem papierosowym i ludzkim potem? A czy kałuże moczu w łazienkach i w pobliżu były objętości jak zazwyczaj, czy większe?
|
|
hauzer stronki co podałeś są płatne ale fakt faktem na nich jest do scigagniecia najlepsza muzyka:P
|
|
markac, zal ci dupe sciska z jakiegos powodu, czy konkurecja placi ci za kazda obelge i negatywna opinie? bo skoro piszesz 'zazwyczaj', to chyba czesto bywasz
|
|
Juz znalazlem warsztat ktory mi pomoze. miedzy ostrowia a minskiem gdzies jest warsztat ktory zajmuje sie samymi skrzyniami automatami i jest bardzo profesionalny. jutro bede mial adres. tylko najpierw jeszcze zmienie olej i filterek i jak to nie pomoze to tam pojade
|
|
Zgadzam się imprezka pierwsza klasa:] Tylko już następne takiego typu imprezy powinny być bardziej nagłaśniane;] ETD Łomża daliście świetny pokaz! Pozdro i podziękowałbym za wszystkie linki z filmami z dzisiejszej imprezy!
|
|
poki co nie mam pojecia jak wygląda komisja lekarska i specjalisci, bo dopiero badania mnie czekają,ktore zaczne robic po niedzieli.
|
|
zBig napisał(a): > Odwiedziłem kiedyś znajomą w pracy na oddziale. Gdy z nią > rozmawiałem podszedł pacjent i o coś poprosił. Po chwili > rozmowy powiedziałem, że może powinna się nim zająć. I wiecie > co na to powiedziała? > - A czy ją coś od niego dostałam? > Przeżyłem mały szok. rudy błazen z druhem
|
|
w szkole językowej EDUCO na ul. Sikorskiego są kursy konwersacyjne dla dorosłych
|
|
[ PRED ] [ Schiller_-_Leben-Limited_Edition-2CD-2004-MOD ] was pred [ 3 years 48 weeks 2 days 20 hours 50 minutes 34 seconds ago ] in [ MP3 ] [ 135 MB in 6 files ]
|
|
http://pl.youtube.com/watch?v=hD8wI7PMHrQ
|
|
Green , zawsze wyjeżdżam poza sezonem. Kupuję na portalach wakacje.pl lub travelplanet.pl 2-4 dni przed wylotem. Wtedy cena jest rewelacja. Np. w tym roku byłem w Turcji Bodrum Gimbet 1-7 maja za 1000 PLN od osoby z all inclusive (wszystko w cenie , do oporu). Blisko do starożytnego Efezu. Wyspa Kos na rzut kamieniem , Rodos niewiele dalej. Za Egipt w marcu ub. roku płaciłem tysiąc trzysta kilkadziesiąt PLN (2Xwyżywienie). Na dobę wypad do Izraela kosztował 300 PLN (M. Martwe+Jerozolima) - w miejscowym biurze podróży. Naprawdę warto , pzdr.
|
|
hauzer :P skoro mowa to tak warto dodac jeszcez audiojelly.com lostlanguage.com takie top najlepsze dla mnie to http://www.trackitdown.net/;p zawsze od nich robie rls ;p
|
|
Skoki ze spadochronu. <macius z klanu> Polecam na bezsenność i nudę wszelaką. :D PS HokusPokus - ty jeszcze niedawno, kilka lat temu, miałeś 0 wyjazdów na koncie, małolacie hehe ;)
|
|
j.w. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Świetnie AUTOCHTON,wielkie dzięki.Napewno wezmę to pod uwagę planując jakiś wyjazd:)
|
|
Zmień branżę, słyszałam, że w Rossmanie potrzebują
|
|
nie jestem rasistka,ale zauważyłam że ludziom z Czeczeni lepiej powodzi sie niż Polakom...maja drogie telefony,markowe ciuchy,robia drogie zakupy i jezdza nawet dobrymi autami. Zasłychnełam tu i tam,że maja duze zasiłki zapomogowe i nawet spore rodzinne na dziecko...a na jednej z ulic łomżyńskich gdzie mieszkaja latem jak otworza balkon to na ścianie wisi plazma i tak to ...niech rząd pomaga naprawde bedacym w potrzebie...zgadzam sie ile jest dzieci co głodne chodza,ile jest rodzin,które bieduja??? także nic ujac nic dodac .... ściagaja dla nich zasiłki z podatników
|
|
Chłopakowi nic poważnego się nie stało? Dann
|
|
z Łomży do miejscowości Druzgienniki na Litwie jest 200 km a tam jest nowoczesny aqua park słyszałem od znajomych co tam byli że naprawdę warto jechać!
|
|
Jedno jest pewne że jak się nie ma znajomości to obojętnie czego by się nie skończyło to ciężko ze znalezieniem pracy...!
|
|
Ktoś powinien dać mu nauczkę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |