czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kłamstwo "Gazety Wyborczej" czy przeciek kontrolowany?

Chciałabym sobie zaplanować przyszłe wakacje i gdzieś wyjechać z męzem i 5-letnim synkiem.Za granicę to chyba raczej mnie nie stać,czy ktoś poleciłby mi jakieś fajne i sprawdzone miejsca w kraju?:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kłamstwo "Gazety Wyborczej" czy przeciek kontrolowany?

Witam! wczoraj bylam w yam na piatkowej imprezie.Musze przyznac ze swietnie sie bawilam przy fajnej muzyce.I z tym wiaze sie moja prosba do osob ktore tez wczorajsza noc spedzily w yam.pamietacie moze piosenki ktore wczoraj "lecialy?? bede wdzieczna za tytuly:) a wszystkich niezainteresowanych tematem prosze o powstrzymanie sie od glupich komentarzy:)

z Egiptem w wakacje daj na luz(za duży skwar). Leć w ferie zimowe, tylko kupuj jak najszybciej.)

Do AUTOCHTON : dzięki za informację,a wiesz może jak mniej więcej kształtuje się cena za tydzień pobytu nad Morzem Czerwonym? (chcę wiedzieć ile od dziś mam zacząć odkładać bo w sierpniu mam 10 rocznicę ślubu i chcemy ją ciekawie obchodzić:)a w dzisiejszych czasach nie każdego jest stać zaplanować sobie wycieczkę i od razu wyłożyć na nią gotówkę..)

Luksio imprezka tylko za szybko się skończyła mogło w tym Baranowskim być dłużej i lepiej zorganizowane ale i tak fajnie było.Wszyscy co mają jakieś filmiki i zdjęcia to niech wżucają na neta i podają linki.

pytanko nie wiecie czy w LOMZY istnieje mozliwosc dzierzawy lacza od TKT..? ciekaw jestem gdzie najblizej maja swoj swiatlowod i punkt styku ;/ z tego co widzialem to firma co udostapnia im lacze po radio lini to najblizsza stacja nadawcza jest od lomzy ok 100km.../ troche za daleko jak na postawienie punktu odbiorczego;/ zastanawia mnie wiec czy w lomzy TKT ma swoje swiatelko , z tego co wiem TKT ma bardzo taanie lacza internetowe, a mi zalezy na laczu ok 30Mbit lub 50Mbit, zbedne pytania typu a po co ci tkt jak masz msi czy tps, odp prosta cena ;p

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org