czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ważne OŚWIADCZENIE Państwa Płażynskich

Do drzewko_szcześcia:

desperacja to nie depresja

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ważne OŚWIADCZENIE Państwa Płażynskich

ŁKS-u nie będzie bo nikt w Łomży go nie chce ! Zrozumcie wreszcie tę prawdę !

i miasto musiało jeszcze dołożyć do tego lodowiska, bo na początku był tłum ludu a później już coraz mniej było...

ja nic tam do niego nie mam, a jak jesteście ciekawi czy będzie to idźcie do Ratusza i się zapytajcie ...

Wielkie zdziwienie, ze nie ma pracy, wybraliście ten rząd teraz egzekwujcie obietnice wyborcze. POwiedziane było, że wszyscy młodzi z kraju i powracający z zagranicy dostaną zatrudnienie. Pracę ma tylko ten kto ma układy, a nie liczy się wykształcenie i fachowość możesz być głupkiem abyś miał plecy lub POparcie.

Ja naprawiałem skrzynię w passacie u tego gościa 508303085 firma nazywa się Lasvegas na Piłsudzkiego, i jestem zadowolony, a ten na poznańskiej to straszny zdzierca - tak słyszałem

ja takze doswiadczyłam ,,uprzejmosci"ze strony personelu szpitalnego oczywiscie nie wszyscy tacy sa ale nawet pojedynczego przypadku nie wolno lekcewazyc byłam ostatnio umowiona z dzieckiem na rtg przełyku na godz10 lecz jak to bywa z dzieckiem spozniłam sie 3 min u mnie była 10 ale u pani w rejestracji było 3 po i usłyszałam ze co pani robi spoznia sie pani nikt nie bedzie czekal krzyczała jakbym cos jej zrobiła oczywiscie powiedziała ze teraz to ona nie wie o ktorej zawoła lekarza bo nie ma na to czasu i czekałam z 8 miesiecznym dzieckiem 2,5 godz nie rozumiem jak mozna byc tak zawistnym i nieuprzejmym

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org