Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie wszyscy działacze PO wytrzymali picie w pociągu... |
TO WSZYSTKO WINA PSEUDODZIAŁACZY,PREZESÓW I URZEDNIKÓW ODPOWIEDZIALNYCH,NIE MA WYNIKÓW,BO NIE MA MOTYWACJI,ZAWODNICY GRAJA ZA FRICO ,SPRZET JAKIM DYSPONUJA TEZ DAJE WIELE DO ŻYCZENIA, KAZDY WIE ,ZE ZA DARMO TO TYLKO H..... STOI I BRODA ROSNIE,DOBRZE OPŁACENI ZAWODNICY DADZA Z SIEBIE DUZO WIECEJ I WTEDY BEDA REZULTATY, POZDRAWIAM NASZYCH ZAWODNIKOW, Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie wszyscy działacze PO wytrzymali picie w pociągu... |
Technik wygrał ten sparing, chyba 5pkt.
|
|
John jak nie masz nic do powiedzenia to się nie wpierda***! W Łomży jest grupa kibiców i to nie mała, którym tylko zależy na klubie aby się nie rozpadł i jestem pewien, że zrobią wszystko aby ŁKS jakoś się utrzymywał!
|
|
Mam prosbe czy zna ktos dobrego mechanika od skrzyni biegow automat w Łomży lub okolicach bo mam problem gdy daje wiecej gazu to jest kilkukrotne szarpniecie samochodem i dopiero zmiana biegu nastepuje.
|
|
GrubyŁKS tak przegladam to forumi zauwazyłem ze w ostatnim twoim poście "Nie mogę spać...;((" ktos zadał Ci pytanko
|
|
ale mi pojechałeś idż sobie gdzieś ...
|
|
Hmm wtedy albo jest się marną pielęgniarką albo marną studentką. Zajęcia na uczelni od poniedziałku do piątku a kiedy praca? Albo praca przede wszystkim a kiedy studia? Jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić. Zresztą studia pomostowe trwają 2 lata a normalne dzienne dla osób bez wykształcenia pielęgniarskiego 3 lata.
|
|
mariusz tobie to juz nawet stylista nic nie pomoze !!! :D
|
|
ffdsf Takos
|
|
Ktoś pisał, że fachman od amerykanców na Poznańskiej czai automaty.
|
|
Absolutnie nie znam sprawy... widziałem tylko filmik. Więc zadam pytanie: a jak dziadek stał z krzesłem, którym chciał uderzyć malutką wnuczkę... i przez to, że funkcjonariusze wyciągnęli dziadka przez drzwi uratowało jej życie? W takim wypadku zrobili dobrze? Czy źle? Zrobili to co prawdopodobnie powinni zrobić i nie nadużyli siły, a jak nadużyli to będzie to pewnie niedługo w TV, ale nie nam to rozstrzygać. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Zaorać to całe boisko i wybudować nowy hipermarket! O!
|
|
Bonnie zaliczyłaś MS czy psychologa w PZP ? Jak tam w Warszawie jest?Podobno luzik? :D Opisz dokładnie jak wygląda komisja w Wawie ;] Mój kumpel chce się starać w przyszłym roku o przyjęcie i poradziłem mu,żeby do Stołecznej składał,bo tam podobno cała rekrutacja na lajcie ;)
|
|
Kibice z prawdziwego zdarzenia kochaja ten sport ale nie rozumieja ze nic oprocz kasy nie liczy sie w tym "sporcie" Obecnie jest to tak zdegenerowany przedmiot ze tylko poziom a co wazniejsze miedzynarodowe rozgrywki, trzymaja go przy zyciu. Tak, mamy miec Euro 2012. Zero z tego zaslugi kibicow pilki a wszystko dla "wielkiej kasy" miedzynardowej. Pomimo kar i policji i tak kibole rozniosa kazda impreze na drobny mak. To nie tylko przegrany sport ze wzgledu na korumpcje bo rowniez pilkarze wydaje sie sa podatni na specyficzna chorobe (ALS). Posiadanie broni palnej jest ograniczane??? Hahahaha... futbol zakazac.
|
|
Nie słuchaj bzdetów z dolewaniem oleju, nowsze skrzynie nie mają wlewów i musi być odpowiedni olej/ taki jak zaleca producęt/, ja posłuchałem o dolewce oleju / zalano mi zwykły olej do automatu/ i robiłem skrzynie, dolewki to rub w golfach z 80 roku
|
|
"i miasto musiało jeszcze dołożyć do tego lodowiska, bo na początku był tłum ludu a później już coraz mniej było..." Jak miasto ma pieniądzę na modernizacja stadionu po którym biega kilkudziesięciu piłkarzy to na lodowisko powinno mieć tym bardziej. W zeszłym roku prezydent twierdził, że będą w Łomży nawet dwa lodowiska, biorąc pod uwagę jego skuteczność przy bulwarach, to ja bym żadnego lodowiska się nie spodziewał. A lodowiska pod gołym niebem w innych miastach zaczynają być otwierane od połowy listopada.
|
|
"Marta, wg. Twojej teorii nie powinno się też prowadzić kierunków pedagogika i ekonomia, ponieważ po nich też pracy brak..." Pedagogika tak, po ekonomii nie masz teraz żadnych problemów ze znalezieniem pracy: http://wiadomosci.wp.pl/title,Nie-zabraknie-pracy-dla-inzynierow-i-ekonomistow,wid,10350554,wiadomosc_prasa.html?ticaid=16a41
|
|
ja też! w całej rozciągłości! Chyba trzeba sie do niego wybrac kiedys........
|
|
sebo musisz wrzocic sobie na google skrzynie automatyczne i poczytaj se a do pszodu i do tylu to chodzisz ty i pozycja siad i lezec jeszcze jest u ciebie michal wybierz sie do piszu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |