środa, 26 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
1,5 mln rocznie dopłacamy do basenu

Witam jest ktoś kto gra na Bwin.com i chciałby dużo wygrywać. mam typera profesjonaliste który daje bardzo dobre typy jak jest ktoś chętny to są jego namiary gg 578878 prosze napisać on przedstawi warunki i dobrze zarobić.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 1,5 mln rocznie dopłacamy do basenu

jasiu ku.rwa padalcu jak ty wszystko dobrze wiesz... ale i tak jestes ku.rwa cw.elem !!!!! buhahaha w twoim zyciu bedzie gorszy dzien jak cie znajde !! a i lepszych juz nie bedziesz mial

ja mam od ch... roslinek o nazwie "rogatka" czy jakos tak :) tanio :) jak bys byl zainteresowny to napisz a ja zadzwonie

BANAN...

A moge spytać do czego służy kolczyk w języku??

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Jedz ciemne pieczywo i popijaj wodą. Kilka dni wytrzymasz!

!!!!!!!!! Dziś sparing Technika - miejsce: Budowlanka, godz. 19.30 !!!!!!!!!!!

Dzisiaj mialem tel z KWP z info o zwyznaczonym terminie WZ i z prośbą o dostarczenie cz B kwestionariusza , wraz z 3 zdjęciami i odpisami dyplomów i świadectwami pracy... ale mimo wszystko jestem przewidziany dopiero na grudzień :(

Witam.
wiem ze jest to zakonczenie sezonu motocyklowego ale czy ktoś wybiera sie quadem dzieki pozdrawiam

monia200 masz racje widze ze nie tylko ja tak mysle i jesli rodzisz w łomzy to lepiej zebys nie rodziła przy tej ,,starszej"pani bo jej wszystko nie pasowało była bardzo nie miła a wrecz brakowało jej kultury nie zgadzam sie z takim traktowaniem i nastepnym razem bede rodziła własnie w prywatnej klinice bo morał z tego taki ze jednak pienadze odgrywaja duza role w tym jak nas traktuja

Signature will be available soon. Please wait ;)

W którym sklepie są najbardziej miłe sprzedające a w którym nie?

Na pewno sklep WITPOL na osiedlu Południe. Dziewczyny są bardzo miłe. Pozdrawiam je!

A kto tam się przejmuje czy jest zapotrzebowanie czy nie ma.Otwierają różne kierunki i już.aby im kase płacić i dobra.A czy jest zatrudnienie w danym zawodzie czy nie to już nie ich sprawa.Oni swoje robią a resztę mają gdzieś

BARDZO PRZYKRY TEMAT. Zeby byc zauważalnym nietrzeba zadawac glupich pytan, kogo obchodzi gdzie kto najmilszy... ja patrze na towar jaki wybieram ze sklepu a nie najakies tanie ekspedientki. Obsluga moze nawet chodzic nosem po podlodze , aby mieli produkty w sklepie.

Też tak myślę,że w Witpolu.Są miłe i uczynne.Nie wiem czy akurat wszystkie co do jednej,ale napewno większość.A to na prawdę dużo,aż chce się robić tam zakupy:)

w Farmerze są dużo milsze panie i dużo czyściej jest właśnie w Farmerze,jedynie kierowniczka jest nie miła w Frmarze,wrrrrrr

A Ja Jestem za Zakazem Paelnie papierosów w miejscach publicznośc jak ktoś chce sie truĆ to niech się truje sma a nei innych !!

A ja jestem za zakazem puszczania sie na 4lomza! jesli ktos chce sie puszczac to niech sie puszcza na dworzu a nie na 4lomza !!

Riposta

ALE DLA WAS KOBIETY TO FAJNIE JEST WALKOWAC TEN SAM TEMAT 100 RAZY, TRZEBA wPROWADZIC W KONCU ZAKAZ PLOTKOWANIA W MIEJSCACH PUBLICZNYCH !! ANIE ZAKAZ PALENIA PAPIEROSOW !!

Signature will be available soon. Please wait ;)

Nie,bardzo się mylisz GANS.Widocznie nigdy się nie spotkałaś(eś)z niemiłą,lekceważacą i zarozumiałą obsługą.Ja miałam się okazję przekonać i było mi bardzo nie przyjemnie.A tak właściwie to nikt ciebie nie prosi tu o pisanie skoro uważasz że to przykry temat,ja myślę że każdy temat jest dobry aby podzielić się uwagami i spostrzeżeniami.W końcu od tego jest forum.A tak wogóle nie musisz pisać : TANIE EKSPEDIENTKI,bo to może kogoś urazić! To świadczy o twoim braku kultury

Do GANS : To po co włazisz na kobiece fora.Zajmij się męskimi

Byłem w tym sklepie i serdecznie odradzam zakupu ze względu na:
- glony które występują praktycznie w każdym baniaku
- ogólną kondycje roślin
- ślimaki
- ceny
Polecam sklep internetowy http://holenderskie.nazwa.pl/.
Sam tam kupuje rośliny i nigdy nie miałem żadnych problemów.
Rośliny solidnie zapakowane, w bardzo dobrej kondycji, dodatkowo do każdej przesyłki dorzucają gratisy, ceny nieporównywalnie mniejsze niż w którymkolwiek sklepie stacjonarnym, bardzo duży wybór ( dostaniesz praktycznie wszytko).

A czy ktos każe iść na pielęgniarstwo czy to jest jakis przymus. Trzeba było sie wczesniej zastanowić i sprawdzić jakie są możliwości zatrudnienia czy są znajomośći:) a jesli wybralo sie taki zawód z pobudek wyższych takich jak pomaganie ludziom i opieka nad nimi to teraz jest jak jest i trzeba grzać kanape przed telewizorem.
Powodzenia:)

Do anna1979: przed kompem to mam fotel. Piszesz jakies brednie zastanowiłaś sie nim to to wyskrobałaś
"Otwierają różne kierunki i już.aby im kase płacić i dobra.A czy jest zatrudnienie w danym zawodzie czy nie to już nie ich sprawa.Oni swoje robią a resztę mają gdzieś" . Zyjemy w wolny państwie i nikt nikomu zawodu nie wybiera. Wiec niewiem czemu masz jakies pretensje do tych którzy te szkoły otwierają. Skoro takie kierunki powstaja to znaczy ze jest zapotrzebowanie bo ktoś tam chodzi.

widocznie nie wystarcza skoro nie mozesz spac :D Heh ale chyba mam przyczyne dlaczego nie mozesz spac :) to chyba przez nienajlepsza postawe naszych kopaczy heh :) jak zaczna grac to ty zaczniesz spac haha xD Wspolczuje Ci xD

a moim zdaniem najmilsze sa sprzedawczynie w "bałaganie" :)) dla niekumatych to sklep niedaleko ekonoma =) pozdro

Może i tak dobre spostrzeżenie:D Dlatego jedziemy dopingować ich w Olsztynie. 27.09 godz 14:00

Olivia a ja nie zamierzam rodzic nigdzie tylko w łomży. jak trafie na tą panią i bedzie niemiła poprostu złożę skargę (jest taka możliwość) i nieomieszkam jej o tym wspomnieć, a poza tym to lepiej żeby ona nie trafiła na mojego M. Hi,hi.
Trzeba tępić chamstwo!!!

Mam takie pytanko do graczy gdzie sa jakies konktretne maszyny co mozna pograc i co mozna z niej cos wyjąć Kto gra wie o co chodzi...Pozdro dla graczy i chazardzistów :D

Wal do WawY do hotelu Mariot.
Maszyny lalki, napeklowane chajsem po pachy. Jak masz farta, to możesz z nimi w ruletę pojechać po całości.

do anna1979 - najpierw sama badz miła dla innych a potem tego żadaj od innych, juz ja wiem jacy to ludzi potrafia byc mili dla sprzedawców , traktujac ich jak swoich słuzących i conajmiej o 2 klasy niższym poziomie od swojego!!
wiem bo juz kilka lat w handlu pracuje !!

p.s usmiechnij sie do sprzedawcy a on usmiechnie sie do ciebie bo ty przyszłas dla przyjemnosci a on lub ona jest w robocie !!

taaa. marta jakie ty masz podejście... co Ty myślisz kończysz pielęgniarstwo w Łomży i idziesz do pracki w łomży (otworzyli dwa kierunki bo mają mało pielęgniarek....???? skąd taki tok rozumowania???? Niech się dziewczyny pakują i jadą blizej - Białystok, Olsztyn, Lublin, Warszawa czy dalej Szczecin, Wrocław, Poznań, Śląsk i tam niech szukają....) podejście co niektórych ludzi jest śmieszne.... praca sama do Ciebie nie przyjdzie.... zarabiają 1400 zł na rękę i się żalą bo mało ... a każe wam kto robić??? zmienić robotę pojechać gdzieś dalej.... starsi ludzie mają takie nie wiadomo co zakorzenione w głowie chyba z PRL-u im zostało... skończył się komunizm i teraz bezlitosny kapitalizm rządzi: nie starasz się nie masz.... proste. a Ci ludzie co mają układy i znajomosci to czy wy myślicie, ze oni się nie starali ich mieć albo czy Ci ludzie, którzy mogą tym wszystkim swoim znajomym załatwić pracę to też się nie starali??? ot tak urodzili się i byli już w układzie???(chyba warszawskim) Ludzie przestańcie piep..ć dyrdymały... ja żałuję, że nie urodziłem się za komuny... teraz byłbym milionerem.

Do SZALONY PALACZ : a na jakiej podstawie ty myślisz że ja jestem nie miła do sprzedawczyń..?Wręcz przeciwnie.W każdym zawodzie należy być miłym,nawet jeśli jest się zwykłym urzędasem.A to że zadałam pytanie gdzie są najsympatyczniejsze sprzedawczynie to już jest z zupełnie innego powodu.

Ja nie jestem za tym żeby skracać dzieciństwo , powinno być tak jak jest .Lepiej by się wzięli za likwidacje gimnazjów, przez ,które jest coraz więcej problemów,nie wiem po co to wymyslili żadnych korzysci to nie przyniosło wręcz przeciwnie powinno byc 8 klas podstawówki tak jak to było kiedyś

dla mnie najmilsze to te kture sie nie wtroncajo co hwile: "w czym moge pomuc? a moze jednak pomoge?"

W witpolu są bardzo miłe panie,natomiast w sklepie na wyszyńskiego z odzieżą dziecięcą nuova... ,pani która tam obsługuje jest nie sympatyczna

Witam, mam pytanie czy ktoś zna firmę alternatywna do poczty, która zajmuje się między innymi dostarczaniem listów. I w jaki sposób można z usług tej firmy korzystać.
Mam dość otrzymywania niechlujnie wyświechtanej i traktowanej jak śmieć korespondencji, dostarczanej przez jakieś elementy., o podejrzanym wyglądzie. Jak pamiętam jakiś czas temu, listonosz chodził w schludnym mundurze, i był z dala widoczny. Dziś szwenda się po okolicy jakiś typ, bacznie obserwujący obejścia jakby czegoś szukał i co chwila nadający z komórki. Co prawda łazi z torba, ale nie wiem czy to jest listonosz, w dodatku śmierdzi co drażni zwierzęta. Ze swojej strony już wystąpiłem do instytucji przesyłających do mnie korespondencje o przesyłanie jej w formie elektronicznej, co jest dla nich tańsze a dla mnie wygodniejsze.

Milcz, albo powiedz coś co jest leprze od milczenia!

Witam wszystkich. Czytam ten post i uśmiecham się sama do siebie :) Chyba Marta wg. Ciebie uczelnia powinna podpisywać ze studentem umowę przed rozpoczęciem studiów, że po ich skończeniu od razu dostanie etat... Ile w Łomży jest takich kierunków po których nie ma prawie żadnych szans na zatrudnienie... Zresztą nawet po skończeniu dobrego kierunku na dobrej uczelni trzeba dobrze się postarać żeby znaleść dobrą pracę.
Jeżeli chodzi o łomżyński szpital to z tego co mi wiadomo brakuję pielęgniarek, ale te już pracujące domagają się podwyżek i szpital nie ma pieniędzy na zatrudnienie nowych.
Przyznam się, że też w tym roku skończyłam pielęgniarstwo (nie w Łomży). Zdziwiło mnie to że w tak dużym szpitalu nie zatrudniają nowych osób. W Warszawie praktycznie w każdym szpitalu na każdym oddziale są wolne etaty. Oczywiście są też takie gdzie nie ma luk kadrowych i ciężko się dostać ale w nich najlepiej płacą. Zresztą płacę pielęgniarek w ostatnim czasie wzrosły. Koleżanki zaraz po studiach zarabiają średnio po 2,2 tys. W między czasie zdobywa się doświadczenie i robi magisterke a później fruu za granicę :)

Pozdrawiam

Gołąbek pocztowy

Śmietana, Firefox ma sprawdzanie pisowni wbudowaną, ale OK, może nie lubisz jaki ci coś podkreślają. Za to ten program jest w sam raz dla Ciebie. Skontaktuj się z autorem dla szacunku dla języka.
http://pl.youtube.com/watch?v=WkD4T0J7iG8

Oprócz chaosu i trzęsiawki operatora kamery, to brutalności policji i w drugim filmie też nie ma.
Taka praca.

Uwaga!!! nabity :)))))

no moze i nie znam sprawy i uzyłem niewłasciwego sformułowania ale niewiem jak mozna to nazwac.

Po co taki temat w ogóle. Chyba tylko po to żeby zaraz się chmara pokemonów zebrała...

no właśnie, a kto powiedział że ono będzie z powrotem?
Echo investment nie przekazał lodowiska miastu ...

Nie martw sie Zuz, od razu widać, że to nie w Twoim stylu

Ja polecam Bogdana Kowalskiego z Pisza kom. 502 907 672.

niezawodny sposób na bezsenność to lektura postów:)

A co robi pseudo zarząd, by pomóc ŁKSowi??? Miasto postanowiło przekazać klubowi 30 tys. zł, a zarząd nawet nie załatwił zaświadczenia o niezaleganiu z opłatami w ZUSie! Według mnie takich ludzi nawet nie powinno się dopuszczać do rządzenia klubem, bo albo są tak niekompetentni że nie potrafią pozyskać pieniędzy albo im na tym nie zależy!!!

Treść jest ukryta

Uważaj, bo AndrzejS zaszczeka, albo co gorsza zakwiczy

A swoją drogą z tą antydepresją trochę nie w tym temacie wyskoczyłeś

Było super oby więcej takich imprez.... ;)))))))

Uwaga!!! nabity :)))))

mialem podobny problem ,wieczorem wpadam do szpitala po jakiejs 3 w nocy, czulem sie b b zle, mdlalem, wymiotowalem itp, wiec pani na izbie powiedziala internistycznej musi zadzwonic do lekaza czy przyjdzie, ok wiec czekam, dryn dryn slysze tel w pokoju obok, slychac rozmowe, czego znowu mowi lekarz po co pani mnie budzi... a ona mowi ze ma pacjenta itp.. a on to dac mu skierowanie na pogotowie, hmmm mowie ok pojade na pogotowie, na pogotowiu milo fajnie itp ale powiedzieli ze jak mdlalem to do szpitala , no wiec come one znow w taxi i do szpitala, a lekarz do mnie po ponownym wezaniu przez pielegniarke, a pan znowu tu, coo az tak zlee sie czujemy ojej , a ja mowie hola hola nazwisko pana, a on do mnie nazwisko to ja sie o ciebie zapytam a nie ty o mnie, a ja prosze bardzo nazwisko ma pan na dowodzie ktory wziela odemnie pielegniarka bo zapomnialem ksiazeczki, i mowie dalej nazwisko pana, a on ze nie musi sie przedstawiac, a ja mowie ze musi bo mam prawo wiedziec jak sie nazywa, ale h**** nie powiedzial, i zaczol sie glupio podpytywac co mi jest , mowie se h*** z glupkiem nie bede gadal, dali mi 3 kroplowki i po 2h puscili do domu, na nastepny dzien jak poszedlem dosniesc ksiazeczke pytam sie tej samej pielegniarki zeby podala mi nazwisko doktora bo chce zlozyc skarge, a ona mowi a ja nie wiem czy jestem upowazniona itp, a ja mowie, do niej przy wszystkich na holu i 2 lekarzach... : JUZ GLUP**** to wy nie wpierd*** wiekszych niz sami jestescie, polskie prawo mowi wyraznie ze powinienem miec wglad to tego kto mnie badal i o stanie moich wynikow, wiec prosze mi tu nie wp***** tego czy tamtego,,,, pielegniarka sie spiz****dzila a lekarze uciekli......! po 2 min przyszla i podaala mi nazwisko lekarza!!!! to paranoja zeby takie zerzy dziala sie u nas w spitalu, lekarz za dyzoor nocny ma ponad 600zl i jeszcze im malo, albo stekaja ze ich sie budzi.... toc to k*** ameryki nie trzeba bo oni maja ja tutaj!!!!!!!!
enjoy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org