Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wielkie wzruszenie i łzy na konwencji PO |
markac nie jestem uzależniony od internetu:) TADZIKK wystarczy mi robota na budowie u mojego ojca:D Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wielkie wzruszenie i łzy na konwencji PO |
O_o
|
|
Tyle się teraz mówi o brakach pielęgniarek. A to wyjeżdżają i nikt nie chce pielęgniarstwa studiować. W Łomży chyba jednak pielęgniarek nie brakuje. Bo jak wytłumaczyć fakt, że w naszym szpitalu zatrudniono tylko 3 dziewczyny, gdzie studia skończyło kilkadziesiąt? Reszta dowiedziała się, że miejsc NIE MA. Dziwne? Po co w takim razie w Łomży aż 2 uczelnie kształcące na kierunku pielęgniarstwo?
|
|
nie ma dobrych typów. On pewnie podaje tzw. "pewniaki". nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
marta 50 Pokaż mi gdzie pisałem te bzdury co Ci nie pasuje w moich postach. Mi się wydaje ze to Ty masz ze sobą jakiś problem uważasz ze cały świat jest przeciwko tobie bo skończyłaś szkołę po której nie możesz znaleźć zatrudnienia. Trudno żeby zatrudnili wszystkie osoby które skończyły szkołę tylko dlatego ze ją skończyły. Moja znajoma ma studia wyższe a pozniej zrobiła tez podyplomówke a zamiast pracy zapropowano jej wolontariat.
|
|
A informatyk to podobno taki super przyszłościowy zawód. Wogóle kto może liczyć na pracę??
|
|
Sprzedawczynie w "Biebrzy" są bardzo sympatyczne :):) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
na rzadnym. tatus nie poscil i kieszonkowego nie daje Dann
|
|
admirał. joker łoś co lokal tam automaty
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=eSl-4TotTSY&eurl= obejzyjcie to i sami ocencie coo tym myslicie. Dla mietojuz lekka przesada coten dziadek im zrobił zeby tak gopotraktowac.
|
|
Te kierunki są otwierane w tym celu, aby pracujące pielęgniarki uzupełniały wykształcenie :o) Marta, wg. Twojej teorii nie powinno się też prowadzić kierunków pedagogika i ekonomia, ponieważ po nich też pracy brak...
|
|
to za mnie 3maj podwojnie:))ja niestey składanie papierow musze przełozyc bo kontuzja nóg,tak dokładnie kostek
|
|
Mam jedno pytanie bo mni e to juz zastanawia. Czy ta ***** z Łomżyńskiego ratusza z broda a czasem ogolona zacznie wspierac dumę naszego miasta i tym samym je promowac na arenie ogolnopolskiej???? Co ten klub temu ******* przeszkadza??????? Takos
|
|
najpierw sprawdz czy masz olej w skrzyni,też tak mialem ,po dolaniu oleju wszystko wrócilo do normy, Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Widzieliście tylko sam moment "wyjęcia" sprawcy.Nie znacie przyczyny interwencji,więc nie osądzajcie nikogo bezpodstawnie. Krzyżak dobrze napisał...
|
|
Moze temat faktycznie nie istniejacy w obliczu najnowszej ustawy- "ponoc" konczacej policyjne poscigi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |