poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Na kogo chciałbyś zagłosować, a na kogo zagłosujesz?

ale PKS Łomża ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Na kogo chciałbyś zagłosować, a na kogo zagłosujesz?

hehe ja nie musze sie rozgladac tylko mój wujek haha bo nie mój tir albo autko

Dokładnie - przepisy kodeksu drogowego stanowią, że wjazd na skrzyżowanie przy włączonym żółtym sygnalizatorze jest zabroniony. Żółte jest tylko dla samochodów opuszczających skrzyżowanie.

Pozdrawiam.
grover

Widzę, iż padły tutaj negatywne słowa w kierunku PKS w Łomży oraz kierowców. Warto jednak zauważyć iż przedsiębiorstwo dba o swoich klientów. W ostatnim czasie zostało zakupionych kilka autokarów, w tym dwa bardzo komfortowe marki SCANIA. Nieliczne PKS-y posiadaja tego typu autobusy. >>>http://www.ck-sen.cz/img/ScaniaIrizar.jpg<<<TUTAJ ZNAJDUJE SIE PRZYKLADOWE ZDJECIE. Wszystkie pojazdy są sprzątane, nie wypuszczane są z zajezdni brudne i nieumyte zewnatrz. Autobusy na liniach lomza-wawa są przyjemne dla pasazera, wiele ludzi po podrozy chwali wygodę... Pamiętajcie jednak iż to nie kierowcy ustalaja zasady na jakich wydaja bilety, lecz to zarzad ustala pewne reguly. Jak juz ktos napisal...pks nie dostaje zadnych dotacji z panstwa za studentow :)

President Jimmy + Magnum na magnesie. Sura mobil Łomża. Szerokości i bajo.

Zbych

Chętnie kupiłbym takie radio, w rozsądnej cenie, jednak kompletnie się na tym nie znam :-) Może ktoś z Was ma taki sprzęt do sprzedania?

To ma być historja Łomży ???
dajcie tu coś waznego np. jak wygladał ta Łomża w róznych latach np. w czasie wojny !!!!

no tak bartek a nie homik

hipokrates

a kto by tu przyleciał kolejny biskup z kropidłem i święcona wodą

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

No i było W CZERWONYM BORZE ale nie lepiej w łomzy ??>>???

Z drugiej strony, jakie to miałoby być lotnisko. Pasażerskie? A kto by z niego latał i dokąd, bo chyba nie do Londynu, czy N. Yorku, bo to już inna klasa lotnisk. Natomiast lotnisko sportowe - jak najbardziej. Teren w Czerwonym Borze jest. Dojazd z Łomży czy Zambrowa jest dobry. Może w przyszlości mały ruch pasażerski.

To jestes umówieni jutro o 16 możemy wejsc do ksiegarni i "obmacywać" jego bezcenne ksiażki jak bedzie nas dużo to sie kolesi załamie:)

Mi chodzi o lotnisko sportowe jak w Suwałkach.w Czerwonym Borze jest dobre Miejsce Tylko szkoda ze tak w Środku lasu .Niech sie ktoś pomyśli nad tym !!!!!

I JA SIE PYTAM CZY DOBRE MIEJSCE !!!!!

O Ja przyjde zobacze SHOW .Przyjde z Kolego o 15.50 i wykurzymy tarzana z jaskini hehe..Pozdro!!!

Brawo dla organizatorów ,ale moze by tak bardziej komercyjnie i prfesjonalnie . Miejsce ok !
Mysle ze rozsądniej wybudować bedzie centrum rozrywkowe na strzelnicy niż 2 stadion ,biorąc po uwage ze na jednym sie nic nie dzieje niech dwie SM zjednocza siły i podejma sie działania w słusznej sprawie .
Kto jest za centrum rozrywkowym na strzelnicy niech sie wpisuje.

Brawo !!!!!!!!!!

A może mini golf?

Była policja, stwierdziła winę tego drugiego, miał szczęście, że mocno go nie przycisnęli za próbę ucieczki z miejsca zdarzenia (nawet nie próbował gościu sprawdzić, czy nic nikomu się nie stało).

Ja od 15:50 będę czekał przy kantorze. Spotkamy się tam wszyscy i dopiero wejdziemy do środka!

Idę do szkoły, narazie :-)

Chętnie bym przyszedł ale idę w sprawie pracy może kiedy indziej.Życzę dobrej zabawy

lasu tak prosto nie można wyciąć na to tez trzeba sie z papierkami nalatać
po za tym po co wycinac za nowym mostem jest wystarczająco dużo miejsca

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org