Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
,,Chcą urwać łeb prokuratorowi?,, |
Hehe no Dusty źle się odżywiasz widocznie i mało ruchu :P A na szkółce trochę trzeba będzie się pomęczyć ;) Niestety lekarzem nie jestem i nie pomogę Ci w tej sprawie,ale walcz bo najgorzej odpaść na samym końcu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ,,Chcą urwać łeb prokuratorowi?,, |
i owszem obleśny ale dobrze mi z nim a tobie g... do tego :P
|
|
co za idiota z załozyciela tego wątka na forum powiem tak co cie to interesuje co robi wójt a moze ty chcesz sie wepchac na jego stołek??? na 100 % tek jest oszczędź sobie wstydu człowieku bo jestes jak świnia bez honoru żal mi takich ludzi jak ty jestes zerem
|
|
od dzis w stolicy jest zakaz palenia na pszystankah. moze i w lomzy by sie to przydalo? ja jestem za czyms takim http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Koniec-z-paleniem-papierosow-na-przystanku,wid,10373215,wiadomosc.html
|
|
oho a co tu sie dzis dzieje hehe co niektorym cisnienie puscilo i juz mnie z bogdanem o spolki osadzaja temu ze o relaxie wiedzialem hehe no wiem jeszcze pare innych rzeczy no ale juz nie warto pisac bo niektorym cisnienie pusci a szkoda zeby z nerwow rozwalili kompa w jamie do bogdana : ale zes temat zarzucil hehehehehhe ze do gardel se kazdy skacze a i maja nas za jedna osobe ale to nic jest wesolo
|
|
13.30 - Impreza Max-bike STREET FESTIWAL 2008 IMPREZA POD PATRONATEM PREZYDENTA M.ŁOMŻA >> a gdzie konkretnie będzie ta impreza?
|
|
Na długiej przy matysiakach jest dobry ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
No ale jestem :-) duzo rzeczy mialo byc.
|
|
Czyli jak zwykle.Oto Polska właśnie!
|
|
PS: Na tle innych klubów z naszej ligi kompromitujemy się totalnie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |