Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W oczekiwaniu na MĘŻÓW STANU... |
*****, dostałem skierowanie na ponowne badania. Wyszedł mi trochę za wysoki cholesterol i bilirubina. Mam 4 dni, żeby coś z tym zrobić. Może ma ktoś jakieś pomysły (inne niż moje) jak to trochę zbić w dół, bo będzie lipa? Pozdro.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W oczekiwaniu na MĘŻÓW STANU... |
gosciowa: mam papjery wienc nic nie poradze na to rze nie umiem pisac dobze na rynko raczej bym nie kupil tylko lepszyh firm. drogie so? ________ Malachit
|
|
jestem zawodowym analfabeto, a co do mieszkam to powarznie muwie
|
|
alvaro50 jedyne co tam kupuję i to (...) papierosy. Nikomu nie polecam !!! Obleśne miejsce ! oblesny to twuj nalug. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Ja miałem bilirubini lekko wziesiony, a pani lekarz wewn powiedziała, ze musiłem dzień wcześniej wypić Piwko. A ja do niej , ze dwa dni wcześniej piłem piwko na ognisku. A ona , nie!- musiałeś wczoraj pić. Ale niech Pan sie nie martwi to nie ma większego znaczenia.
|
|
w takim razie ile za kawalerkę w Łomży lub samodzielny pokój ?
|
|
Zabieg nie boli az tak bardzo (mniej jak w uchu), gorsze cierpienie jest przez pierwszy tydzien. Jezyk jest spuchniety na cala gębe i smiesznie sie rozmawia. Polecam lody ku uldze, oczywiscie chodzi o te zimne, gdyz milosc oralna jest w tym okresie niewskazana, o czym kosmetyczka powinna poinformowac. Goi sie szybko, po tygodniu schodzi opuchlizna i dziurka jest calkowicie zagojona. Potem sama frajda, mozna sie bawic i wygrywac melodyjki o zęby. Nie przeszkadza w jedzeniu ani w mowieniu. Z czasem sie nudzi i po wyjęciu kolczyka dziurka zarasta w ciagu kilku dni. Osobiscie nie razi mnie kolczyk w jezyku ani u chlopakow ani u dziewczyn, gdyz raczej malo ma wspolnego z pozerstwem i robieniem czegos na pokaz (w przeciwienstwie do kolczykow w nosie, brwiach itp... ktore ludzie nosza dla szpanu, mimo, ze bardzo przeszkadzaja w codziennosci)
|
|
hmm moze i nie umiesz pisac dobrze ale zawsze mozesz pisac w wordzie lub open office i wklejac poprawny tekst:)pozdro jasiu smietana ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Wrocilem, podbijam do gory. To jak ? Zabiore sie z kims do Poznania w poniedzialek ?
|
|
Czy uczestnicy kursu beda wysylani na praktyki w szkolach???jak dlugo trwa ten kurs?
|
|
Autor: Ja jak Ja (---.elomza.pl) przeciez wyraznie napisal 8015pln, co zjesz za to w Konopkach? frytki?!! taaak i to durzo frytek. na kilka lat styknie
|
|
mnialo cie nie byc
|
|
nie mam worda. w notatniku tesz moge pisac a puzniej wklejac? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
ja mam bude na zbyciu..., ew gararz "Wynajmę duży garaż dla trzech studentów w centrum, 300 zł od osoby. Garaż na nowym strzeżonym osiedlu, powierzchnia ok. 16 m2, brama na pilota. Jest umywalka, mogę wstawić dwa, trzy łóżka, lub materace, pozostałe meble we własnym zakresie, kaucja 500 zł, blisko do PWSIP i WSA" szczeguly: http://i33.tinypic.com/t5g17r.png
|
|
Reklama nie reklama kto chce ten skorzysta. Także jestem zainteresowana takim kursem, proszę o udzielenie bardziej szczegółowych informacji (mniej wiecej jak wyglada taki kurs-w weekendy?, czy popoludniami?, forma zaliczenia kursu?, praktyki? ) o odp. proszę osoby zorientowane w temacie.
|
|
if ($mode == 'edit' && $post_data['bbcode_uid']) { $message_parser->bbcode_uid = $post_data['bbcode_uid']; } // HTML, BBCode, Smilies, Images and Flash status $bbcode_status = ($config['allow_bbcode'] && $auth->acl_get('f_bbcode', $forum_id)) ? true : false; $smilies_status = ($bbcode_status && $config['allow_smilies'] && $auth->acl_get('f_smilies', $forum_id)) ? true : false; $img_status = ($bbcode_status && $auth->acl_get('f_img', $forum_id)) ? true : false; $url_status = ($config['allow_post_links']) ? true : false; $flash_status = ($bbcode_status && $auth->acl_get('f_flash', $forum_id) && $config['allow_post_flash']) ? true : false; $quote_status = ($auth->acl_get('f_reply', $forum_id)) ? true : false; // Save Draft if ($save && $user->data['is_registered'] && $auth->acl_get('u_savedrafts') && ($mode == 'reply' || $mode == 'post' || $mode == 'quote')) { $subject = utf8_normalize_nfc(request_var('subject', '', true)); $subject = (!$subject && $mode != 'post') ? $post_data['topic_title'] : $subject; $message = utf8_normalize_nfc(request_var('message', '', true)); if ($subject && $message) { if (confirm_box(true)) { $sql = 'INSERT INTO ' . DRAFTS_TABLE . ' ' . $db->sql_build_array('INSERT', array( 'user_id' => (int) $user->data['user_id'], 'topic_id' => (int) $topic_id, 'forum_id' => (int) $forum_id, 'save_time' => (int) $current_time, 'draft_subject' => (string) $subject, 'draft_message' => (string) $message) ); $db->sql_query($sql); $meta_info = ($mode == 'post') ? append_sid("{$phpbb_root_path}viewforum.$phpEx", 'f=' . $forum_id) : append_sid("{$phpbb_root_path}viewtopic.$phpEx", "f=$forum_id&t=$topic_id"); meta_refresh(3, $meta_info); $message = $user->lang['DRAFT_SAVED'] . '<br /><br />'; $message .= ($mode != 'post') ? sprintf($user->lang['RETURN_TOPIC'], '<a href="' . $meta_info . '">', '</a>') . '<br /><br />' : ''; $message .= sprintf($user->lang['RETURN_FORUM'], '<a href="' . append_sid("{$phpbb_root_path}viewforum.$phpEx", 'f=' . $forum_id) . '">', '</a>'); trigger_error($message); } else { $s_hidden_fields = build_hidden_fields(array( 'mode' => $mode, 'save' => true, 'f' => $forum_id, 't' => $topic_id, 'subject' => $subject, 'message' => $message, 'attachment_data' => $message_parser->attachment_data, ) ); confirm_box(false, 'SAVE_DRAFT', $s_hidden_fields); } } else { if (utf8_clean_string($subject) === '') { $error[] = $user->lang['EMPTY_SUBJECT']; } if (utf8_clean_string($message) === '') { $error[] = $user->lang['TOO_FEW_CHARS']; } } unset($subject, $message); } // Load requested Draft if ($draft_id && ($mode == 'reply' || $mode == 'quote' || $mode == 'post') && $user->data['is_registered'] && $auth->acl_get('u_savedrafts')) { $sql = 'SELECT draft_subject, draft_message FROM ' . DRAFTS_TABLE . " WHERE draft_id = $draft_id AND user_id = " . $user->data['user_id']; $result = $db->sql_query_limit($sql, 1); $row = $db->sql_fetchrow($result); $db->sql_freeresult($result); if ($row) { $post_data['post_subject'] = $row['draft_subject']; $message_parser->message = $row['draft_message']; $template->assign_var('S_DRAFT_LOADED', true); } else { $draft_id = 0; } } // Load draft overview if ($load && ($mode == 'reply' || $mode == 'quote' || $mode == 'post') && $post_data['drafts']) { load_drafts($topic_id, $forum_id); } $solved_captcha = false; if ($submit || $preview || $refresh) { $post_data['topic_cur_post_id'] = request_var('topic_cur_post_id', 0); $post_data['post_subject'] = utf8_normalize_nfc(request_var('subject', '', true)); $message_parser->message = utf8_normalize_nfc(request_var('message', '', true)); $post_data['username'] = utf8_normalize_nfc(request_var('username', $post_data['username'], true)); $post_data['post_edit_reason'] = (!empty($_POST['edit_reason']) && $mode == 'edit' && $auth->acl_get('m_edit', $forum_id)) ? utf8_normalize_nfc(request_var('edit_reason', '', true)) : ''; $post_data['orig_topic_type'] = $post_data['topic_type']; $post_data['topic_type'] = request_var('topic_type', (($mode != 'post') ? (int) $post_data['topic_type'] : POST_NORMAL)); $post_data['topic_time_limit'] = request_var('topic_time_limit', (($mode != 'post') ? (int) $post_data['topic_time_limit'] : 0)); $post_data['icon_id'] = request_var('icon', 0); $post_data['enable_bbcode'] = (!$bbcode_status || isset($_POST['disable_bbcode'])) ? false : true; $post_data['enable_smilies'] = (!$smilies_status || isset($_POST['disable_smilies'])) ? false : true; $post_data['enable_urls'] = (isset($_POST['disable_magic_url'])) ? 0 : 1; $post_data['enable_sig'] = (!$config['allow_sig'] || !$auth->acl_get('f_sigs', $forum_id) || !$auth->acl_get('u_sig')) ? false : ((isset($_POST['attach_sig']) && $user->data['is_registered']) ? true : false); if ($config['allow_topic_notify'] && $user->data['is_registered']) { $notify = (isset($_POST['notify'])) ? true : false; } else { $notify = false; } $topic_lock = (isset($_POST['lock_topic'])) ? true : false; $post_lock = (isset($_POST['lock_post'])) ? true : false; $poll_delete = (isset($_POST['poll_delete'])) ? true : false; if ($submit) { $status_switch = (($post_data['enable_bbcode']+1) << 8) + (($post_data['enable_smilies']+1) << 4) + (($post_data['enable_urls']+1) << 2) + (($post_data['enable_sig']+1) << 1); $status_switch = ($status_switch != $check_value); } else { $status_switch = 1; } // Delete Poll if ($poll_delete && $mode == 'edit' && sizeof($post_data['poll_options']) && ((!$post_data['poll_last_vote'] && $post_data['poster_id'] == $user->data['user_id'] && $auth->acl_get('f_delete', $forum_id)) || $auth->acl_get('m_delete', $forum_id))) { if ($submit && check_form_key('posting')) { $sql = 'DELETE FROM ' . POLL_OPTIONS_TABLE . " WHERE topic_id = $topic_id"; $db->sql_query($sql); $sql = 'DELETE FROM ' . POLL_VOTES_TABLE . " WHERE topic_id = $topic_id"; $db->sql_query($sql); $topic_sql = array( 'poll_title' => '', 'poll_start' => 0, 'poll_length' => 0, 'poll_last_vote' => 0, 'poll_max_options' => 0, 'poll_vote_change' => 0 ); $sql = 'UPDATE ' . TOPICS_TABLE . ' SET ' . $db->sql_build_array('UPDATE', $topic_sql) . " WHERE topic_id = $topic_id"; $db->sql_query($sql); } $post_data['poll_title'] = $post_data['poll_option_text'] = ''; $post_data['poll_vote_change'] = $post_data['poll_max_options'] = $post_data['poll_length'] = 0; } else { $post_data['poll_title'] = utf8_normalize_nfc(request_var('poll_title', '', true)); $post_data['poll_length'] = request_var('poll_length', 0); $post_data['poll_option_text'] = utf8_normalize_nfc(request_var('poll_option_text', '', true)); $post_data['poll_max_options'] = request_var('poll_max_options', 1); $post_data['poll_vote_change'] = ($auth->acl_get('f_votechg', $forum_id) && isset($_POST['poll_vote_change'])) ? 1 : 0; } // If replying/quoting and last post id has changed // give user option to continue submit or return to post // notify and show user the post made between his request and the final submit if (($mode == 'reply' || $mode == 'quote') && $post_data['topic_cur_post_id'] && $post_data['topic_cur_post_id'] != $post_data['topic_last_post_id']) { // Only do so if it is allowed forum-wide if ($post_data['forum_flags'] & FORUM_FLAG_POST_REVIEW) { if (topic_review($topic_id, $forum_id, 'post_review', $post_data['topic_cur_post_id'])) { $template->assign_var('S_POST_REVIEW', true); } $submit = false; $refresh = true; } } // Parse Attachments - before checksum is calculated $message_parser->parse_attachments('fileupload', $mode, $forum_id, $submit, $preview, $refresh); // Grab md5 'checksum' of new message $message_md5 = md5($message_parser->message); // Check checksum ... don't re-parse message if the same $update_message = ($mode != 'edit' || $message_md5 != $post_data['post_checksum'] || $status_switch || strlen($post_data['bbcode_uid']) < BBCODE_UID_LEN) ? true : false; // Parse message if ($update_message) { if (sizeof($message_parser->warn_msg)) { $error[] = implode('<br />', $message_parser->warn_msg); $message_parser->warn_msg = array(); } $message_parser->parse($post_data['enable_bbcode'], ($config['allow_post_links']) ? $post_data['enable_urls'] : false, $post_data['enable_smilies'], $img_status, $flash_status, $quote_status, $config['allow_post_links']); // On a refresh we do not care about message parsing errors if (sizeof($message_parser->warn_msg) && $refresh) { $message_parser->warn_msg = array(); } } else { $message_parser->bbcode_bitfield = $post_data['bbcode_bitfield']; } if ($mode != 'edit' && !$preview && !$refresh && $config['flood_interval'] && !$auth->acl_get('f_ignoreflood', $forum_id)) { // Flood check $last_post_time = 0; if ($user->data['is_registered']) { $last_post_time = $user->data['user_lastpost_time']; } else { $sql = 'SELECT post_time AS last_post_time FROM ' . POSTS_TABLE . " WHERE poster_ip = '" . $user->ip . "' AND post_time > " . ($current_time - $config['flood_interval']); $result = $db->sql_query_limit($sql, 1); if ($row = $db->sql_fetchrow($result)) { $last_post_time = $row['last_post_time']; } $db->sql_freeresult($result); } if ($last_post_time && ($current_time - $last_post_time) < intval($config['flood_interval'])) { $error[] = $user->lang['FLOOD_ERROR']; } } ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Hej za niedługo będe zdawał tesy psychologiczne do służby więziennej w Kielcach czy ktoś wie jak tam jest na co zwrócić trzeba uwagę?? Dzęki za odpowiedzi pozdrawiam ________ Malachit
|
|
Hej za niedługo będe zdawał tesy psychologiczne do służby więziennej w Kielcach czy ktoś wie jak tam jest na co zwrócić trzeba uwagę?? Dzęki za odpowiedzi pozdrawiam
|
|
No zastane kości mam, szkółka to będzie prawdziwa szkółka przetrwania chyba hehe jak się dostane oczywiście. Bilirubiny mam 1, gdzie dopuszczalna wartość to 1,2 a cholesterolu na 200 możliwego mam 242. I weekend przede mną żeby trochę tego zbić. ________ Malachit
|
|
witam.szukam osob ktore maja do sprzedania za rozsadna cene zywe roslinki do akwarium.kontakt 512843613
|
|
a Ty się bracie nie denerwuj , co Cię tak ubodło, znalazł się obrońca uciśnionych, wójt to osoba publiczna i jak wali głupoty tak jak to opisano to nic dziwnego że narazi się na totalną krytykę i zbiera cięgi, sam tego chciał sam sobie zgotował taki los i właśnie żal, ale mieszkańców, że mają takiego przodownika. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Jest napisane wyżej :))) SZOSA ZAMBROWSKA
|
|
Człowieku to Ty masz cholesterol BARDZO WYSOKI !!!!
|
|
E tam, jeszcze w granicach do przyjęcia, podają raz że można mieć 240, a w innym miejscu że i 250. Dopiero powyżej trzeba iść do lekarza. Aczkolwiek jakbym miał ok. 200 to by było cool.
|
|
Czy orientuje się ktoś, czy w Łomży jest stylista męski? Chodzi o fryzury, ale jak jest coś od ubioru to też dobrze :) A może ktoś się orientuje czy w Warszawie jest coś godnego uwagi? Trochę szukałem i niestety nic... Tylko proszę bez postów w stylu "Tobie już nic nie..." :) Od czasu do czasu warto coś zmienić w sobie, poeksperymentować :)
|
|
> ps... Jasiu za 900 zł w wawie to możesz piwnice wynająć gdzieś > na Pradze !!! DOKŁADNIE :)
|
|
A co interesuje Łomżyniaków wójt Śniadowa. Zreszta forum POLITYKA jest niżej wiec tam wylewaj swoje żale. Skoro został tym wójtem i jak do tej pory nie potraficie go odwołac to tylko wina tych którzy głośno szczekaja a nic nierobią
|
|
A Ja Jestem za Zakazem Paelnie papierosów w miejscach publicznośc jak ktoś chce sie truĆ to niech się truje sma a nei innych !!
|
|
No tak - łączenie jest faktycznie w modzie - ale i swatka musi byc odpowiednia i dwie strony chętne - bo związek na siłę - zawsze przynosi więcej szkody. Kiedyś było - proletariusze wszystkich krajów .. teraz uczniowie i nauczyciele wszelkich szkół.... A może by tak zrobić Zespół Szkół Różnych - i wrzucić wszystkie - jedna szkoła - jak to wygoda i ...oszczędność. Może jednak wreszcie ktoś popatrzy na to wszystko - i zobaczy - że na początku było ...dobro dzieci i ich bezpieczeństwo :) Czego wszystkim życzę
|
|
jest dokładnie tak jak napisał DxxxD poza tym mi nie przeszkadza ze ktos gada na wójta niech se gada ale ludziom z poza gminy wara od tego tematu bo za przeproszeniem g.... im do tego nie jestem po niczyjej stronie
|
|
jak jest taki dobry,to czemu sam nie zagra i nie zarobi porządnej kasy?
|
|
do Dusty nie jestem lekarzem ale jak moja córka miała podwyższona bilirubine(przechodziła żółtaczką) to kazali mi podawac jej duże ilości wody z glukozą,ale z kolei nie mam pojęcia jak to wpłynie na twój cholesterol.
|
|
" on gra ale pomaga też innym jak chcą." Oczywiście całkowicie bezinteresownie.
|
|
a ja jestem za Jasiem śmietano !!!! Jeżeli pić nie wolno w miejscach publicznych to tesz palic nie wolno BASTA
|
|
Ratujcie:D Może są tu jeszcze jakieś "nocne marki":D Może znajdzie się chętny do gry w warcaby??
|
|
to Cie uratowali :D
|
|
Za tydzień/dwa tygodnie będę robił konkretną przycinkę więc będę mógł oddać/wymienić się sporo Rotali rotundifolia, Glossostigmy elatinoides. Łomżyniak123456 prawdopodobnie masz Rogatka sztywnego http://www.roslinyakwariowe.pl/baza/.
|
|
Obcieło link do rogatka wiec podaje jeszcze raz: http://www.roslinyakwariowe.pl/baza/ceratophyllum_demersum/
|
|
Sorry, ale ok. 2 w nocy to zadna pozna pora. O tej godz. to ja czasem zamykam swoje srodowisko programistyczne. Po wylaczeniu, ale przed spaniem, pomysle jeszcze jak rozwiazac dany problem i zasypiam odrazu. Lepsze niz liczenie baranow. Pewnie jestes uzalezniony od internetu, dlatego spac nie mozesz, jak nie jestes on-line :) Ja teraz jade do pracy i tez jakos mnie naszlo do zajrzenia tu :)
|
|
@markac: a co tworzysz i w czym tworzysz?
|
|
Gruby Łks idz do go-go tam odrazu zaśniesz heh a tam to cie ululajo ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Do GRUBY ŁKS ,mam lekarstwo na Twoją bezsenność,popracuj u mnie na budowie kilka dni,a gwarantuje ,że ten problem zniknie-pozdrawiam TADZIKK
|
|
a z jakiej racji masz palic. so osoby niepalonce. ruwnie dobrze muglbym sobie puscic o 2 w nocy 2000W muzyki w bloku. tez by ci sie podobalo?
|
|
a widzicie. rzyjecie w marnej zeczywistosci. to ze wienkszosc ludzi stara sie wyludzic mase kasy to hamstwo. najgorsze jest to ze ta czensc ludzi mysli ze te ceny so normalne. na szczescie mozna znalezc mieszkania u "ludzi" w doslownym znaczeniu tego slowa ktorzy nie starajo sie wycyckac innych z ostatniego grosza. mielgo szukania mieszkania za 2500. ps. najlepszym sposobem na znalezenie taniego mieszkania jest na wybranym osiedlu wywiesic kilka karteczek z ogloszeniem. latwo znalesc wtedy mieszkanie za luckie pieniondze tj. do 1000. ________ Malachit
|
|
Taki zakaz powinien być stosowany wszędziej, w każdym miejscu publicznym. W Pubach tak samo, bo po powrocie do domu, nieźle ciuchy walą szlugami. Jestem za.
|
|
Rogatek u mnie rośnie jak szalony. Roślinki kupić można w sklepie zoologicznym przy szpitalu.
|
|
Witam, krzyk jest naturalnym efektem rozładowania napięcia i bólu. Niektórym pomaga. Niedługo rodzę i jak będę czuła taką potrzebę to będę krzyczała i nikt mi tego nie zabroni. jak komuś się nie podoba to zawsze może zmienić pracę lub rodzić w prywatnych klinikafch. Pozdrawiam wszystkich. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Kufelek lub Czarny kot
|
|
Beznadziejny zakaz, a w pubach wogóle nie do przyjęcia. Jedynym rozwiązaniem jest podział miejsc na palące i niepalące. Zresztą ten co nigdy nie palił nie zrozumie palacza.
|
|
kiedyś sądziłam, że kazdy lekarz jest taki sam, tak samo może poprowadzić ciąże ale okazuje sie że nie i nie wiem czy u nas w łomzy jakiś lekarz który tak naprawdę z ręką na sercu przejmuje się zdrowiem pacjentki i ma to zdrowie na uwadze....chodziłam całą ciąże prywatnie i do porodu poszłam z bakteriami w szyjce macicy-sytuacja była o tyle dziwna że dla mnie bezobjawowa ale w szpitalu przy badaniu połozna stwierdziła że mam stan zapalny a mój lekarz tego nie widział, nie pokusił się w ostatnim miesiącu ciaży o rzadne badania, wymazy itp aby bezpiecznie doprowadzić mnie do porodu-a tego się przecież oczekuje od lekarza prowadzącego.... Nie będe wymieniać jego nazwiska-padło już na tym forum nie raz............. jestem zawiedziona:(
|
|
Ciekawe czy będzie? Ale mogłoby byc ponieważ to była rozrywka dla całej Łomży
|
|
Gruby, sluzy do satysfakcji. Glupie pytanie.
|
|
czy dla całej? nie powiedziałbym.. szczególnie dla dzieci..
|
|
Zmienili nazwę ze Stomil Olsztyn na Warmia i Mazury Olsztyn a potem na OKS 1945 Olsztyn. Zresztą takie wybiegi to nic nowego, patrz Lech Poznań.
|
|
lol ksiądz? :-D dobre ;-) Powiedz jeszcze który :-D
|
|
A wiec plotki sie sprawdzaja, na meczu z Wigrami bylo glosno o tym ze to moze byc ostatni mecz ... pora skonczyc ten burdel i albo zaczac wszystko od nowa, albo darowac sobie pilke w Łomży, chociaż nei wyobrażam sobie naszego miasta, bez "kopaczy"...
|
|
takie spore miasto,az wstyt zeby niebylo zainteresowania ze strony prezydenta itd.Bardzo szkoda mi kibicow.
|
|
heheh smiech na sali i jeszcze podwyzek sie domagaja
|
|
Myślałem,że życzenia "płyną" prosto z serca, chyba się myliłem ;p
|
|
Dla mnie dalsze istnienie ŁKS'u jest bezsensowne. Wyniki są tragiczne, ciągły chaos w zarządzie itd... przecież to przynosi tylko WSTYD i nic więcej dla tego miasta. Szkoda tylko tylu pieniędzy wydanych na stadion oraz tych które już poszły ze strony miasta na klub. Fakt - różnie a często nie ciekawie bywało z ta pomocą od miasta ale chciał czy nie to jednak czasami była, a ŁKS i tak przegrywał i tak.. Osobiście myślę, że cały PZPN i poziom piłki nożnej w Polsce ( to co się w niej wyrabia... ) nie zasługuje na miano sportu. TO JEST SYF A NIE piękno które powinno bić z radości sportu. I ten syf nie jest jeszcze gotów na ten sport... Rozumiem jednak wiernych kibiców ( tych prawdziwych... ) oraz ich uczucia do tego klubu.
|
|
kamcio napisał(a): > Mam jedno pytanie bo mni e to juz zastanawia. Czy ta ***** z > Łomżyńskiego ratusza z broda a czasem ogolona zacznie wspierac > dumę naszego miasta i tym samym je promowac na arenie > ogolnopolskiej???? Co ten klub temu ******* przeszkadza??????? > Popieram twoje zdanie kamcio
|
|
: Boombe dzięki wielkie a co do formatu to umiem i niczego nie zbroje na diabła :P Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |