czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Geodeci żądają od powiatów 900 mln zł

Zgadzam się z DOMINIK2 w Łomży nie ma dobrego fachowca alergologa, ja leczyłem córkę przez ponad 10lat w B-stoku w DSK (Dziecięcy Szpital Kliniczny) u dr Trofimowicz i gorąco ją polecam. Ok. 2000 roku, ze względu na dojazdy do B-stoku na szczepienia i związaną z tym konieczność brania dnia wolnego w pracy, próbowałem leczyć u tych naszych, ale oni dopiero zaczynali swoją przygodę z alergologią i w niektórych sprawach mieli niewiele większe pojęcie ode mnie. Dr Homoncik była wtedy jeszcze pulmonologiem i próbowała się odnaleźć jako alergolog. Nie wiem jak jest teraz, córka była na wiosnę u dr Mierzejewskiego - b. gburowaty i opryskliwy typ (pewnie prywatnie jest b. miły). Także jak coś poważnego to raczej B-stok.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Geodeci żądają od powiatów 900 mln zł

aj wy wzory do nasladowania i znowu pudlo i niky nie zgadl franus dobry dzieciaak no czytalem co napisal i napisal (beko sprawa relaxu jest bardzo dobrze znana mi i jeszcze wielu osobom w lomzy) i naj widoczniej on wie o co chodzi nie i ja to nie franek chcecie to ustawcie spotkanie a za sulime to spocone jajca ci na ryj franek napisal ze wie o co chodzi kuta..sie a co do sulim. to nie wiem czy chcesz tu zablysnac ze go znasz czy masz takie informacje z fbi i chcesz sie pochwalic ze i tam pracujesz sama jestes sulim. razem z wojtkiem po wyplaty chodzicie i cale miasto o tym wie a wy sie dziwicie ze LUDZIE z wami jada heheheheh i pozniej opowiadacie ze to jedna osoba tepaki umnie jest --.lom.vectranet.pl a u franka ---.neoplus.adsl.tpnet.pl) i co dwa nety musialem zalorzyc zebyscie wy mi uwierzyli ze wy parowy jestescie

jeszcze z 5 razy podziękuj i pochwal się że jesteś w Szwecji...
o losie...

hehehe Jasiu_smietana --> Chyba, że na Pradze.

pier..licie Hipolicie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org