czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gigantyczny TUPET KACZYŃSKIEGO

Na KAZAŃSKIEJ 2 Z TYŁU BLOKU JEST SUPER FRYZJER STRZYGĘ SIĘ U NIEGO JUŻ PARĘ LAT SUPER FACHOWIEC SPOKO GOŚĆ -POLECAM POZDRO

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gigantyczny TUPET KACZYŃSKIEGO

Osobiście daleko mi do rasizmu...ale zbulwersowała mnie jedna rzecz, którą jakoś tak na początku lata zauważyłam będąc na łomżyńskim targu.
Otóż kilka Czeczenek ( najprawdopodobniej z ośrodka) sprzedawało mnóstwo jedzenia w postaci wędlin w plasterkach, serków hochland w plasterkach, masła...a te durne baby z rynkowego ciucholandu to kupowały !!!
Pytam więc skąd to?
Zbierane z kolacji? Śniadań?
Za dobrze im? Za dużo??

Cholera nóż się w kieszeni otwiera na myśl ile w tym czasie POLSKICH dzieci idzie bez śniadania do szkoły bo ich rodzice chleją albo ich po prostu na to nie stać!!! Nie lepiej byłoby te pieniądze dać szkołom na dokarmienie najbiedniejszych??
By nie było takich sytuacji, że obiad z mięsem dostaje dziecko, którego rodzice płacą za obiady a te, których rodziców na to nie stać dostają makaron z serem??

odn nie jest w domu partii tylko urzedzie wojewódzkim (chociaz to prawie to samo)
___________________________--

nie odn tylko oke. odn jest w domu partii ale drzewna ma dostać (podobno) oke z urzedu wojewodzkiego
________________________-

kxxx bys sie zdziwil. jak ktos szuka na gwalt nieh placi. po znajomosci to ja za 300 mieszkam (200 czynsz + 100 odstepmne) ale niekturzy lubia placic tyle im bendo rzondac. za maluha tez zaplacisz 10tys jak ktos bendzie tyle chcial od ciebie?
milego pzeplacania w stolicy naiwniacy

rudy błazen z druhem

jasiu_smietana albo jesteś taki analfabeta, że nie umiesz pisać po polsku, albo zgrywasz się z siebie i ludzi, którzy tu piszą.. Najlepszym fryzjerem jestes sam. Maszynka w rekę i jazda po łepetynie.

no i co zrobiles cos temu r.s.? a powiedziec ci skad wiesz ze to on bo masz kolege niebede juz mówił jakiego którego dziewczynie ten r.s. kiedys cos wysłał na maila i tylko dlatego to wiesz zreszta co z tego .........saprawe mu założysz

Polecam bufet w szpitalu. Typowa stołówka, smacznie, tanio.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org