Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sąd pyta o stan psychiczny ... |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sąd pyta o stan psychiczny ... |
Restauracja " Alicja " przy starym szpitalu jest tania na takie impresy i bardzo tanio dają na 18 nastki ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Hej dziewczyny Dajcie maimiary to sie dogadamyy hhe ( bez głupich domysów)
|
|
najgorsze jest to że ten sklep jest otwarty do późnych godzin w każde święta i niedziele zjeżdża się tam cała Łomża, podbija mi jak patrzę na ludzi wychodzących z zakupami
|
|
kochaniutek, ty pewnie w swoja 18-stke w kosciele siedziales co? za twoich czasow mlodziez sie nie bawila tak? :) staruchu hahah :)
|
|
Bo nie ma komu pracować, więc trzeba wcześniej wykształcić i wydłużyć okres pracy do emerytury i wtedy całe życie zejdzie na nauce i pracy a na emeryturę czasu zabraknie. Budżet będzie można dzielić na wyższe pensje dla urzędasów.
|
|
18 mozna zrobic u mnie w piwnicy, super warunki, ciemna atmosfera, ekscytujace widoki, pomieszczenie wentylowane i ogrzewane + toaleta z wanna :D. sala pomiesci do 50os w tym 2-ga osoba na plecach kolegi, kolezanki. Sufit obnizany ze swiatlami o mocy 60W mozliwosc instalacji UV lub slabszego naswietlenia. Powierzchnia calkowita sali dance 25m2 w tym liczne korytarze i schody, na polpietrze mozna zorganizowac bar. Wystroj: typowo 18-kowy, dodatkowe atrakcje to sztuczna pajeczyna, sciany pokryte grysem i licznymi malowidlami, dodatkowa atrakcja bedzie liczna ilosc zwierzat 4noznych (ktora moze sluzyc jako darmowa przekaska na wieczor), Zapewniamy dostep do wody bierzacej cieplej i zimnej. Gwarantowana dobra zabawa do godz 22:00 ze wzgledu na cisze nocną. Cena wynajmu: pon-czw - 1h = 10zl weekend - 1h = 15zl przy wiekszej ilosci zaproszonych gosci istnieje mozliwosc otwarcia 2 sali techno lub disco-polo Atutem bedzie polska kuchnia skladajaca sie z nastepujacego menu: -darmowe ziemniaczki -konfiturki babuni (opcionalnie sasiadki) W razie pytan prosze dzwonic do: -wynajem: tel. 0700997996 -spr techniczne: tel. 0800121121 -kuchnia: tel. 0300887AB3 ZAPRASZAMY enjoy lamers :D
|
|
Nie pamietam nazwiska, ale polecam doktora na ulicy Wyszynskiego, jak dla mnnie to jest bardzo dobry specjalista. Mozna nawet sie umowic na prywatna wizyte. Pozdrawiam PiS to szambo!
|
|
Bogusia sie osrala i uzywa 2 nickow tak sie szmaciarz zamotal ze jednym nickem zadaje pytania a drugim odpowiada hahahahah:):):) widac ze twoim autorytetem jednak jest sulima:):):)
|
|
606 991 850 - gość doradzi, pomoże i bardzo dobrze pomaluje za dobrą cenę
|
|
niby stare chlppy a kluca sie jak dzieci ...zal !!
|
|
Co wy ludzie za bzdury wypisujecie? W Łomży nie ma prawdziwego alergologa. Ci wszyscy lekarze których doradzacie jedynie liznęli trochę wiedzy na temat alergologii. Sam jestem alergikiem, moje dziecko również ale przeraża mnie nieraz to co ci wszyscy lekarze wymyślają. Nawet jeśli któryś wykaże trochę chęci i zainteresowania to na czym ma opierać leczenie skoro powszechnie wiadomo, że nawet podstawowe wyniki zrobione w Łomży nigdzie nie są uznawane. Nie wiem w jakim wieku jest dziecko "tergusa" i o jakim rodzaju alergii mówimy. Chciałbym tylko zapewnić że prawdziwy alergik( bo często spotykam takich z "fałszywych" u których alergia ma podłoże typowo psychiczne) jest jak papierek lakmusowy i bardzo szybko reaguje na alergen bez różnicy czy jest pokarmowy, wziewny czy dotykowy. W przypadku dziecka to na rodzicu ciąży obowiązek obserwacji co się z dzieckiem dzieje w różnych sytuacjach czy też po podaniu jakiegoś pokarmu. Bardzo ułatwi to diagnozę i pomoże w leczeniu. Swoje dziecko leczyłem w Białymstoku i proponuję tam poszukać pomocy. Sorry ale nie mam zaufania do łomżyńskich medyków. Życzę zdrowia, zdrowia i zdrowia.
|
|
Ciborek dziekuje za informacje odezwe sie do ciebie jak wróce do kraju . Jestem obecnie w szwecji i tu kupiłem passata i ma ubytki w lakierze. Dzieki ♥
|
|
|
poczekaj kola ostrzaku wes wyjasnij czemu wiedzavc kto ta kose wjebał i gdzie oczerniales niewinne osoby zeby wziela sie za nich policja a tu taki ostry jestes hjuj ci w ry.j na dziendobry
|
|
halt hall, halt..
|
|
by sie wstydzili o tym pisac na 4lomza bo i tak wszyscy wiedza jaka jest prawda i kazdy z Lomzy znajac MAriusza S. ps.Sulima by teraz siedzial do grupy Generala
|
|
U nas kościele jest duża sala można się wyśpiewać no i jest dużo lesek po 70 a nie które to i 90 wiosen mają takie dojrzałe no i rano kaca niema.
|
|
Nie w przyszłości, ale już od dziś komentatorzy i krytycy sprawowania rządów przez wójta gminy Śniadowo powinni uważać 10 i 17 września 2008 roku za dni, w których podczas sesji Rady Gminy wystąpienia wójta Andrzeja Zaremby osiągnęły poziom absolutnej głupoty i gigantycznego prostactwa. Przykłady: - podczas sesji 10 września br. wójt udowadniał radnym, sołtysom i zgromadzonym obywatelom, że to nie przez niego unieważniono wybory uzupełniające; poddał krytyce tygodnik, który potwierdził wcześniejsze doniesienia miesięcznika ukazującego się na terenie gminy; kiedy kandydat na radnego poinformował Radę Gminy, że Sąd Okręgowy w Łomży udowodnił wójtowi rażące naruszenie ordynacji wyborczej, strażnik prawa Andrzej Zaremba odpowiedział: „nie dam się sprowokować, powiem Bóg, Honor, Ojczyzna” i na tym sesję zakończono; - wcześniej w swoim wystąpieniu wójt podziękował radnym w takiej formie: „(…) jestem zadowolony i dziękuję, że samorządowcy mogli się wyspowiadać (…); - podczas sesji 17 września br. jeden z sołtysów podając fakty obnażył kłamstwo i obłudę wójta Śniadowa oraz manipulacje w sprawie wyborów uzupełniających, wójt raczył odpowiedzieć: „honorowo, to powinien pan zrezygnować z kandydowania” i zakończył: „a teraz pójdzie pan do spowiedzi”; - podczas tej samej sesji, jeden z obecnych na sali odczytał treść wyroku, gdzie Sąd Okręgowy jednoznacznie uznał, że wójt Śniadowa naruszył rażąco prawo wyborcze i kłamie radnych, że tak nie było, wójt Andrzej Zaremba raczył jedynie odpowiedzieć: „a teraz pójdzie pan do komunii”. To tylko niektóre fakty świadczące, że wójt gminy Śniadowo osiągnął poziom absolutnej głupoty i gigantycznego prostactwa.
|
|
Historia ma to do siebie, że lubi się powtarzać. Szkoda jedynie – że niektórych niczego nie uczy. Oddając dziecko do Gimnazjum nr 3 w Łomży – miałam obawy. Słyszałam wiele zarzutów – gdy łączono to gimnazjum „czwórką” . No cóż – wszędzie bieda – może tak ma być. Szkoły sprostały temu wyzwaniu – a „Trójka” w nowym wydaniu zaczęła wychodzić na prostą. Niewielka szkoła – nauczyciele znają uczniów i siebie wzajemnieJ - co w molochach jest niemożliwe. Ale radość nie trwała jak widać długo. Dowiadujemy się – że Trójka ma być znów łączona!!?? Tym razem z Drzewną ???!!! Mało tego – dochodzą do nas (rodziców) informacje , że PG 3 ma być włączone po prostu do Drzewnej!! To może lepiej – postawić barak dla PG 3- kiedyś takowy był – stał b. długo –i dzieci nie narzekały (historiaJ ) ! Tylko dlaczego w czasach – gdy się narzeka na molochy, na agresję w tych bezpodmiotowych szkołach – niszczy się to – co ma sens??? Brak pomysłów w RM ?? A może Drzewna połączyć z PG 1- budynek duży, można oddzielić skrzydło, mają dwie sale gimnastyczneJ, lub oddać im budynek po byłej „Czwórce” – na Muzeum on za duży – a dla Drzewnej byłby ok. - a muzeum np. na Rybaki ! Jest jeszcze całkiem spora siedziba przy Urzędzie Miasta – też niewykorzystana !!! jak widać. Pozwólcie Naszym Dzieciom czuć się bezpiecznie i normalnie się uczyć!!
|
|
Autor: FIN (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) niby stare chlppy a kluca sie jak dzieci ...zal !! a co ty gorszy? poczytaj swoje wypowiedzi palancie. widze po choscie rze do domu sie wrucilo do mamusi. jusz kaszka gotowa po strudzonej pracy w wawie? na bawelnie tesz tak wieje? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
dzieki wszystkim za informacje rudy błazen z druhem
|
|
zna ktos dobrego fryzjera menskiego?
|
|
Na Kopernika w drewnianej budce jest ok, mila pani tam strzyże hehe-polecam
|
|
cza masz racje niedobrze sie robi jak ludzie kupuja tam i pozniej to jedza a dxxd jak nie wiesz o co chodzi to nie pisz nic bo byc moze ludzie sa zle poinformwani lub tak jak cza pisze to jedyny otwarty sklep w swieta i do pozna byc moze tylko dlatego ludzie tam kupuja tym sklepem powinien zajac sie sanepid dla dobra ludzi tam prawie wszystko jest po terminie moze wtedy gdy ktos zachoruje to wtedy zaczna działac jest brudno smierdzi oblezenie mysz a nadodatek w sklepie pija alkochol to jest karygodne przeciez do sklepu przychodza rowniez dzieci nieswiadome zagrozenia .ja osobiscie nigdy bym tam nic nie kupiła ale to jest tylko moje zdanie i chyba mam do tego prawo .
|
|
Całkowicie potwierdzam to co pisze krzysztofkr. Oczywiście decyzja należy do tergusa co zrobi, ale aby uniknąć sobie i dziecku niepotrzebnego stresu i prawidłowo zdiagnozować chorobę i co dalej z tym robić proponuję wizytę w DSK Białystok.
|
|
eliksen: o czym Ty muwisz. w wawce mozna bez wienkszych klopotuf normalne mieszkanie za 900zl (rachunki w cenie) wynajonc. 3 tyg temu znajomemu zalatwilem
|
|
z nieba nie takich tam nie ma. może z ławki spadł
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |