Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chichot historii. I Sekretarz PZPR przemawia w Seminarium |
A ja zapraszam do siebie => adres znacie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chichot historii. I Sekretarz PZPR przemawia w Seminarium |
Brawo grzeją jak miło :D chociaż w domu można jakoś wytrzymać ,bo na podwórku ajj... uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
A tak generalnie o co kaman. Do Panów wyżej. Macie coś sobie do wyjaśnienia, to zróbcie to raz a konkretnie. Pało, ch...u, ku....wo, imbecylu. Masakra, ale ok skoro tak lubicie. W woli jasności nie znam chłopaka i nie mam zamiaru go "bronić", ale w czym jest problem. Zrobił sobie " niewybredną sesyjkę" w damskiej bieliźnie i makijażu, i niech sobie robi z garnków komuś wyjada. Jeżeli umieścił sam te zdjęcia w necie to ma faktycznie narąbane w głowie. Jeżeli zrobił to ktoś inny, to podłożył mu ogromną świnię i skorzystał z metody poniżej przeciętnej. Niech się każdy zajmie za przeproszeniem swoją "dupą" i wtedy będzie ok. Być może narażam sie pisząc to na jakieś bluzgi, ale ani mnie to grzeje, ani ziębi. Swoją drogą chłopak ma fajny tyłek i oby tak samo "twardy", bo .......... współczuję. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
pani kalinowska juz na brzozowej nie przyjmuje tylko na nowogrodzkiej 152 A. przyjmuje od 10 do 19 lub 20.
|
|
kiedy ta 18??
|
|
odezwij sie na GG2921659
|
|
Jest już ten boks czy dopiero od października?????
|
|
Za tą kasę to trudno cokolwiek polecić no chyba że frytki, a jak się wyszuka coś atrakcyjnego to radzę za 20zł dowiozą do domu, więc proponuję podzielić ten post czy ktoś chce zjeźć tanio czy dobrze, jeśli tanio to trudno to znaleźć, bo kupisz byle chłam i biorąc pod uwagę cenę, rzucą ci to na michę jak psu potrawę, z czego ty musisz zapłacić. Jeśli chcesz coś lepszego w lepszym lokalu zapłacisz znacznie drożej, a dostaniesz ten sam chłap tylko lepiej przyprawiony, no może lepsza obsługa, ale w żadnym z tych przypadków, nie zaglądaj od strony kuchni jak wygląda przygotowanie itp, chyba że lubisz rzygać, to zapraszam na zaplecze, a tak na poważne to tylko z tego co słyszałem, to w barze Alicja na Szosie Zambrowskiej, bar Korona na Piłsudskiego i Bufet w Urzędzie Miasta, masz tam w miarę niedrogo i przyzwoicie. Życzę smacznego, pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
|
|
kup seodpowiednia paste i powypelniaj ubytki w lakierze
|
|
Autor: franek-27 (---.elomza.pl) Data: 14-09-08 19:32 ..... no i cfi jeszcze twoji kumple wojtus stary sztywniacha zapytaj go jak skakal jak tygrys pod relaxem u patrycji swejzi on wie .... a nagle Autor: bogdan z osiedlowego klubu spartakus (---.lom.vectranet.pl) Data: 17-09-08 12:00 ..... wojtus co nie skomentujesz tego co napisalem o silowni relaks ??? .... to wkońcu jak to jest Boguś i Franio to jedno, jak na prawdziwą parkę przystało. Ja jestem bardzo tolerancyjna i akceptuję wasz związek.
|
|
Również poszukuje sali na 18. Wie ktoś coś na temat jakiegoś fajnego miejsca za przystępną cenę? Ilość osób: 30 Data: 10-11 październik
|
|
w Kisielnicy, w gospodarstwie agrosturystycznym.
|
|
DxxxD, rozumiem twój punkt, ale zwróć uwage, że żyjemy w kraju socjalistycznym i za zły wybór kierunkół nauczania ty też płacisz z własnych podatków. A co do braku pielęgniarek w Polsce, to wcale bym się nie zdziwił, bo taki jest efekt połączenia niskiej płacy i niezbyt wdzięcznej pracy. (nie dla każdego) Łomża jednak nie jest reprezentatywnym miastem Polski.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |