czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Za reżimu PO organizacje międzynarodowe muszą walczyć w Polsce o wolność słowa?

Re: co sie ostatnio dzieje w lomzy
Autor: Kola (---.adsl.inetia.pl)
Data: 07-09-08 03:56

W lomzy sa teraz tacy gangsterzy ze jak przyjada kasztany z ostrowi czy okolicznych wsi to dmuchaja im w puzony:) takie sztywne chlopaki a latali z frajerem sulima ktory wszystkich pozaganial chociaz wiadomo bylo ze to frajer to im nie przeszkadzalo i calowali go po dupie to teraz frojdki maja. A co do takich jak ten dobromil to przyjdz padalcu sam na ten ogrodek i sie wykaz a nie bierzesz 10 z ktorych pozniej 5 strzeli z ucha i srasz ogniem tylko tu na forum. Rzeznik a ty jak tez masz charakter to tez mu powiedz w oczy ze jest konfidentem i kogo zagonil chyba ze jestes sam ta dzika swinia z afryki.

KOLA KOZAK I SZTYWNIACHA A CZEMU TY NIBY NIESIEDZISZ TAK DOBRZE ZNASZ TE SPRAWY WIESZ CZEMU TY WIESZ NAPEWNO ALE JA TEZ WIEM ...........PEWNIE AGENTEM ZOSTALES

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Za reżimu PO organizacje międzynarodowe muszą walczyć w Polsce o wolność słowa?

hohoho sam jestes gnojem jak masz problem nie ma sprawy wyskocz ty tez nie jestes anonimowy i mozesz po dziórze dostac i co po IP dojedziesz mnie leszczu??? hahah nie rozsmieszaj mnie

Re: Za reżimu PO organizacje międzynarodowe muszą walczyć w Polsce o wolność słowa?

Ostatnio rozkminili chłopaka z tego forum m.in dzięki naszej-klasie hehe.

czarny kot - na żabiej, pub pod ratuszem, 54 - jesli chodzi o te spokojniejsze -

: Gabi25
(Ale wcale się nie dziwię, że krzyczała. Ty krzyczysz to i ona krzyczy) nie rozumiem twojej wypowiedzi! kazda rodzaca odczuwa bol inaczej i ma prawo krzyczec jesli jej to pomaga a połozna nie moze [powiedziec ze jej to przeszkadza jesli tak to niech zmieni prace a nie wyzywa sie na rodzacych przeciez one specjalnie nie krzycza.a zachowanie opisane przez katarzyna-jank naprawde daje do myslenia ze z nia cos jest nie tak ja takze wiem ktora to pani bo rowniez rodziłam i wobec mnie takze była nie miła i zastanawiam sie nad skarga na nia ja protestuje ale moj maz nie daruje takiego zachowania byc moze jest jszcze wiecej takich osob trzeba reagowac na takie zachowania i nie mozna pozwolic by rodzace rodziły w stresie ze komus przeszkadzaja !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org