czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto ratuje Drzewieckiego

lulek1214, któraś z poniższych kombinacji powinna pomóc

VW Passat 1996-99
przycisk X prawy i Y lewy
Inspekcja olejowa - OEL
1. Wcisnąć i przytrzymać przycisk X,
2. Włączyć zapłon,
3. Zwolnić przycisk X,
4. W polu wyświetlacza licznika kilometrów pojawiają się litery "OEL" lub "OIL",
5. Dla modeli z zegarem cyfrowym obracać przycisk Y w prawo, aż w polu wyświetlacza pojawi się wskazanie "- - -",
6. Dla modeli z zegarem analogowym zwolnić przycisk Y, aż w polu wyświetlacza pojawi się wskazanie "- - -",
7. Wyłączyć zapłon.

Inspekcja serwisowa - INSP
2. Włączyć zapłon,
3. Zwolnić przycisk X,
4. Wcisnąć i zwolnić przycisk X,
5. W polu wyświetlacza licznika kilometrów pojawiają się litery "INSP",
6. Dla modeli z zegarem cyfrowym obracać przycisk Y w prawo, aż w polu wyświetlacza pojawi się wskazanie "- - -",
7. Dla modeli z zegarem analogowym zwolnić przycisk Y, aż w polu wyświetlacza pojawi się wskazanie "- - -",
8. W przeciwnym wypadku wskazanie "OEL" lub "OIL" wykasować z pola wyświetlacza jak opisano wyżej,
9. Wyłączyć zapłon.

VW Passat 1999-00

Inspekacja serwisowa
2. Włączyć zapłon,
3. W polu wyświetlacza licznika kilometrów pojawia sie słowo "SERVICE",
4. Zwolnić przycisk X,
5. Obrócić przycisk Y w prawo, w celu skasowania wskazania.

VW Passat 2000 à
1. Nacisnąć i przytrzymać przycisk X,
2. Włączyć zapłon,
3. W polu wyświetlacza licznika kilometrów pojawia się słowo "SERVICE",
4. Zwolnić przycisk X,
5. Obrócić przycisk Y w prawo, w celu skasowania wskazania,
6. Wyłączyć zapłon.

Z forum Passata
1. Wyłączyć zapłon
2. Wcisnąć i przytrzymać przycisk ''PRAWY''
3. Włączyć zapłon,
4. Zwolnić przycisk ''PRAWY'' ,
5. Wcisnąć i zwolnić przycisk ''PRAWY'',
6. W polu wyświetlacza licznika kilometrów pojawiają się litery "INSP",
7. Dla modeli z zegarem cyfrowym obracać przycisk ''LEWY'' w prawo, aż w polu wyświetlacza pojawi się wskazanie "- - -",
8. Dla modeli z zegarem analogowym wyciągnąć przycisk ''LEWY'', aż w polu wyświetlacza pojawi się wskazanie "- - -",
9. Wyłączyć zapłon.

Powodzenia

DiDi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto ratuje Drzewieckiego

tankujcie paliwo tylko na Bp. a Kuroiewskiego zostawcie w spokoju on i tak już teraz szuka przyjaciół tylko wśród lekarzy......

to bzdury, konto zakladasz gdzie chcesz.

kola ostrzaczku heehe moze lepiej mieczaku i co ci tak jada ??? chyba cos w tym musi byc a czemu sie tak prujesz palo w sumie to ja ci cw.lu pierszy nie pojechalem i w ch.uju mielem twoje prucie na tym forum i ciebie brudzie cyganski ale roz.jebalas psiute i masz jechane ty brzydalu ogarnij sie i zobacz jak ty wygladasz tu nikt cie nie oczernia spojrz w lustro to bedziesz wiedzial ze masz morde jak szczur uwazasz ze jestes mocna ? jak chcesz to odpisz ja zaraz moge miec nawet twoj numerzadzwonie sie ustawimy to cie wreszcie ktos urtwierdzi jaki jestes bobry zreszta ty wiesz parowo bez godnosci
ch.uj ci w morde na dziendobry

Rzymianka

Goździkowy-skończ pierdo.lić bo mam już Twojego piepsz.enia dość! Sam zachowujesz się jak smarkacz, podając przykłady sprzed 10 lat. Byś się lepiej wcale nie odzywał,a nie przypominasz coś,co było że tak powiem na typowo Angielskim stadionie, gdzie kibice w tym przypadku Jagi, siedzieli ramie w ramie z naszymi,a od boiska dzieliła ich bramka o wysokości do pasa! Teraz jest klatka dla przyjezdnych, którą wcale nie tak łatwo przejść, przeskoczyć-cokolwiek? Kibice od strony rzeki są oddzieleni od boiska 2 metrową siatką, a po któreś tam, to nawet jeżeli już by była jakaś zadyma, to siadaj od strony ulicy, na tzw.piknik, bo jak już się ktoś leje, to ludzie z młyna, a nie z pikniku! Jest taka niepisana zasada, że niedzielnych kibiców nikt nie rusza.
A Ty jasiek, nie wiem czym się sugerujesz, pisząc że z dzieckiem to nie ma co iść? - Ja chodzę.
I jeszcze do Goździkowego,- człowieku, przez takich jak Ty, ludzie na mecze nie chodzą w całej Polsce, bo siejecie popeline, że można w zęby dostać! Ja chodzę już ze 12 lat i jeszcze nie dostałem, ale jak ty to zaraz napiszesz, "nie znaczy że będzie tak zawsze". Jak żeś taki przezorny, to nie wychodź wcale z domu, a bo to Cię samochód potrąci, a bo to nogę złamiesz, a bo to ktoś Cię na ulicy zaczepi, lub cegłówka Ci z bloku na głowę spadnie, bo pamiętaj, że jeżeli jeszcze Ci się żadna z tych rzeczy nie przytrafiła do tej pory, to NIE ZNACZY, ŻE MUSI BYĆ TAK ZAWSZE!!!

a teraz sluchajcie panowie juz wiem kim jest figlarka to ten slynny oliwa zmienil nick bo wczesniej mial beko dlatego trzyma strone tej ku..wy wojtus co nie skomentujesz tego co napisalem o silowni relaks ??? cala ta wasza ekipa jest hu.jem podszyta na szczescie wy pedaly nie jestescie zadnymi autorytetami w tym miescie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org