Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jan Jarota |
Wielgachne dzięki za wasze sposoby. Postram sie je wypróbować, chociaż mam nadzieję że nie w najblizszym czasie ;o)...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jan Jarota |
nasz kler jet obchądzo tylko pieniądze po to są otwarte kościoły żeby stare babcie wpłacały pieniążki na kościuł.Jest za bardzo zachłanny, chcieliby by mieć wszystko za darmo,a tak wogóle przedewszystkim to nie powinni oni wtrącać się do polityki.
|
|
Byłem któregoś dnia przed samą 15-tą . Załatwiłem wszystko szybko i profesjonalnie , ale po tych ludziach widać było mocne zmęczenie po całym dniu harówki. Pozdrawiam wszystkich pracowników wydziału komunikacji U.M..
|
|
Ktoś z was został oszukany osobiście na allegro ? czy tylko ze słuchu znacie systuacje. Pozdrawiam Feel The Beat !!!!!
|
|
Czemu nie mozemy porozmawiac ale ja w odroznieniu od Ciebie nie znam Cie i nie dysponuje Twoim e-mailem.. wiec jesli bylbys tak laskaw...
|
|
Ja mam terz mało pomoc naukowo (znajoma uczy mnie Angielskiego)i nie musze chodzić do nastepnej szkoły bo w tej publicznej to dużo mnie nie nauczo bo jak pół lekcji se siedzimy i gadamy o takich sprawach co niepowinymi.
|
|
pies by ciebie ominoł i złapał tego ciapka,
|
|
Ulica została skończona :D Jak się wam podoba ? Zauważyliście ze nie ma tam ani jednego kosza na śmieci ? ... & vice versa!
|
|
w łomży za duzo dresów to nie widać do warszawy sie przejedzcie tam paru prawdziwych znajdziecie
|
|
etam nic nie pomorze !!!!! edy
|
|
przejedziałem przez rybaki znowu i tam se zrobili dzieciaki na ulicy boisko.bym sie smiał jak jednego taki szybkie autko pierdolneło w tego dzieciaka !!
|
|
Witam Prezydent Łomży wystosował list do szkół, dyrektorzy przypominali, nawet podany był program obchodów, gdzie, co o której.... Nie każdy musi uczestniczyć w składaniu kwiatów na grobach, pomnikach, wystarczy na chwilę przystanąć. także w tej kwestii wiadomość dotarła. głupio brzmi, bo nie powinna docierać tylko dzięki przypomnieniu przez kogokolwiek, to jest zbyt ważne żeby o tym nie pamiętać. Najgorsze jest to, że pewnie wiele osób zastanawiało sie dlaczego te syreny tak wyją. Smutne... Kasia
|
|
Inet to paranoja. Przyjechalem do łomzy na wakacje. Czesto gram w cs'a ale niestety w Inecie nie ma mowy zeby cos zrobic. Pingi okropne , przerwy ciągle (2-4 sec) lossy jak holerka. Mój kumpel ma Ist i u niego z tego co wiem jest to samo. Jezeli chodzi o pracowników Inetu to robia z ludzi debili. Jest to smieszne. Zero Pr0. Nie wiem co oni robią tam z serwerami. Fakt jest taki ze jak rok temu wykupiłem to łącze to moglem całymi dniami grac w CS'a i nie bylo zadnych problemów. Internet w łomży to tragedia. Mam nadzieje ze to sie poprawi.
|
|
Wozy policyjne też dołączyły się ze swoimi syrenami. Akurat zauważyłem na jednej ulicy dwa pojazdy policyjne. 1 VW Transporter – młodzi policjanci wyszli z pojazdu i ustali przy aucie, oraz naprzeciw zatrzymał się pojazd ze starszym policjantem wewnątrz który już siedział i się przyglądał młodym zza szyby…
|
|
19.07.2004 byla burza w Lomzy.mam pytanie, czy ktos staral sie moze o odszkodowanie za zniszczony sprzet elektroniczny od elektrowni. podobno mozna sie ubiegac o zwrot kosztow napraw, nie powinno byc takich przpiec na linii, nawet podczas burzy. wiem ze duzo ludzi mialo zniszczony sprzet , sam bylem w serwisach i wiem ze bardzo wiele szkod wyrzadzila tamta burza.
|
|
Widzę, że każda okazja jest dobra żeby pojechać sobie trochę na nauczycieli. Nie doprowadzili na groby, nie zmusili młodzieży do złożenia kwiatów, nie trzymali za rączkę podczas wycia syren, na wypadek gdyby uczeń chciał sobie pobiegać albo zapalić fajeczka? Myślicie, że młodzież bierze do głowy słowa zachęty do wykonania takiego gestu, próby przekonania do szacunku względem historii i ofiar wojny? A gdzie są rodzice? Czy to nie przypadkiem ich główna rola przekazania takich wartości, pokazania, że sami szanują na przykład omawianą tutaj 65-rocznicę wybuchu II wojny światowej? Każdy wychowawca próbuje wpoić młodzieży wartości, o których mówimy, ale wierzcie mi, marne szanse jeśli rodziców bądź opiekunów to nie obchodzi. Więc może zamiast zrzucać winę na innych ludzi, zastanówmy się czasem czy nasze dzieci (jeśli ich nie mamy, to wyobraźnia wystarczy) otrzymują dobry przykład w domu, a potem szukajmy winy dalej. A tak swoją drogą, to ludzie mają mózgi po to, żeby ich używać. Jeśli zapomniałabym o dzisiejszej rocznicy i nie przyznała się do tego (lub gdybym generalnie miała takie rzeczy w nosie) a obwiniała swoim stosunkiem do nich wychowawcę, który mnie tego nie nauczył, to jak myślicie, czyja to jest porażka? Myślenie nie boli. Kasia
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Komisja Europejska zarzuciła Polsce naruszenie prawa europejskiego przez wprowadzenie zwolnienia z podatku VAT na Internet. W przypadku braku odpowiedzi ze strony polskiej, kraj nasz zostanie obciążony wysokimi karami. Czyli zostanie wprowadzona stawka vat na internet i bedziemy placic wiecej a i tak u nas jest to bardzo droga zabawka
|
|
Problem tkwi w tym że nie ma w Łomży silnej kokurencji dla PKSu gdy jeździłem regularnie z Białegostoku czy z Pisza firmy wprost prześcigały sie w zniżkach i promocjach np. 50% zniżki również dla uczniów. Silna konkurencja to jest to czego nam potrzeba. Pozdrawiam łomżyńskich kierowców PKS zwłasza tego starszego pana z niebieskiego dyliżansu do Warszawy ;-)
|
|
Ostatnio Janusz Weiss w swoim programie w Radiu Zet badał > sprawę fotoradarów i mandatów wystawionych na podstawie > zdjęć. Wynikiem rozmowy z rzecznikiem warszawskiej Policji > było ustalenie, że jeżeli twarz kierowcy na zdjęciu jest > niewidoczna, to właściciel samochodu ma obowiązek podać, kto > w tym czasie kierował pojazdem i wskazana osoba jest > zobowiązana zapłacić mandat. P. Weiss zapytał, a co będzie, > jeśli wskazana przez nas osoba to np. Ulrich von Jungingen, > zamieszkały w Niemczech? Na to rzecznik policji odpowiedział, > że w takim przypadku, ponieważ nie można skontaktować się ze > 'sprawcą' sprawa jest umarzana !!! > > W związku z tym na liście dyskusyjnej Mondeo Klub Polska > przeprowadzona została akcja wymiany kontaktów, tak żeby w > razie potrzeby można było posłużyć się 'bezpiecznym > nazwiskiem'. Zgłaszono następujących kandydatów: > > Sven Skurvensen ze Szwecji > Makaku Nasteku - Chiny > Kiłamu Jajacharata Kiwajajami Jakotako - Japonia Manuelito di > Alvarez Makutasposampas - Hiszpania > Ijon Szczypopascu - Rumunia > Iwan Gromkopierdzew - Rosja > Gunter von Tryper - Niemcy > Abdul Visimulacha - Egipt > John Vcrockumafeler - USA > Vasilis Masifilis - Litwa > Jose Yondromahore - Meksyk > Don Pedro Jebiealerano - Hiszpania > Michał Szczadomiski - Polska > Wacław Swędzojajski - Polska > Jan Maria Szczydoniecki - Polska > Eduarda Kałmanawardze i Grigorij Jebieaszkwili z Gruzji > Adrew Fyooteck - USA > Jimmy Jonderbreak - USA > Urwali Mujaja - Chiny. > Aristoteles Nastolecopoulos - Grecja > Thomasa Zweeotvoor - USA > Wsuchuj Wczaj - Chiny > Anne Cycmilata > Kałnaoku Gównowidze - Gruzja > Okomu Jajemwybito - Japonia > Asłan Każdamudaje (Kirgizja) > > Poza tym: > > Polacy: Moczdamski i Wyrwiwłos Kołopicki > Gruzini: Syfamanaladze, Jaksratokwili > Chińczyk: Pcharaka Domuru > > Brakuje jeszcze paru: > z Finlandii : Gunda Rowaniema > z Włoch: Adalberto Srapowoli > z Polski: Sradowazy Szczydoniecki > Niemcy: Helmut von Ruchafest > nawet Krzyżak: Ulryk von Pizdeshturhau
|
|
Witam Państwa!! Oczywiście nie wnoszę nic nowego do tematu. Właściciel tego sklepu to jakiś pajac!! Nic nie można zobaczyć tylko najlepiej kupować dziesiątkami ksiązki. Jak w zaszłym roku pomyliłem się z tytułem to zaczął mi prawić wykłady na ten temat, że musiałem go wysmiać przy matuli!! Nie kupujcie u tego buraka to może zbankrutuje?!! JEDNYM SŁOWEM CHAMSTWO I BYDLĘCTWO!! NIE POLECAM!! Do Redakcji: Mam nadzieje, że ten przeczytam w najbliższy czwartek w "Bezcennej".
|
|
A ja to miejsce zawsze omijam z daleka! Zbych
|
|
Iiiiiiii i ja to wszystko widziałem;) Z tym, że policję (?) mogłeś wzywać po wcześniejszym opuszczeniu i zepchnieciu samochodu do boku....
|
|
Aj tam dajcie spokoj... czym tu sie zachwycac? Pewnie już macie cale pokoje obtapetowane plakatami swojej kochanej druzyny z ostatniego numeru "Bezcennej" co? hehehehe
|
|
Kosmos chodź tam ze mną, jutro. Wybieram się tam specjalnie, żeby się pośmiać z faceta ;-) Zbych
|
|
czym tu się zachwycać? a no tym, że ŁKS, który jeszcze przed sezonem był stawiany w gronie pewnych kandydatów do opuszczenia ligi teraz, po 5 kolejkach, jest jej liderem. tym, że na stadion przychodzi na najważniejsze mecze blisko 2 tysięcy widzów (jeszcze kilka lat temu przychodziło koło 300). również zachwycający jest np. widok, gdy po strzeleniu bramki każdy rzuca się sobie w ramiona, przybija piątki, podnosi ręce do góry, tak jakby to był mecz o Mistrzostwo Świata, a nie... marne trzecioligowe spotkanie. ja oczywiście liczę się tym, że w końcu przyjdą pasma porażek, naszemu klubowi nie będzie szło tak dobrze jak teraz, więc cieszmy się tym co mamy. graboś: co do alkoholu to chyba trochę jesteś w błędzie bo również i ci "najwięksi", którzy coś w życiu osiągnęli czesto zaglądali do kieliszka, przykład to chociażby Wojciech Kowalczyk i jego sławny pamiętnik. w poprzednim sezonie wyrzucony z ŁKS-u został Andrzej Sazonowicz, który miał także kłopoty z powstrzymywaniem sie od procentów (to tylko plotki, ale ponoć w kazdej plotce jest troche prawdy). trochę negatywów mógłbym napisać również o niektórych (!) obecnych piłkarzach ŁKS-u, ale po co psuć tak dobrą atmosferę. napiszę tylko, że ci/ten piłkarz grzeje obecnie ławę i chyba przez dłuższy czas jego rola w zespole się nie zmieni. wczorajszy mecz ŁKS-U: ŁKS Łomza - Znicz Pruszków 3:0 ŁKS po bardzo dobrej grze pokonał Znicz Pruszków 3:0 i poraz kolejny udowodnił, że na własnym boisku jest groźny dla każdego. Już przed przerwą nasza drużyna prowadziła 1:0. W końcówych minutach pierwszej połowy bramkarz Znicza przyjmował strzał Łukaczyńskiego tak niefortunnie, że piłka znalazła się w jego bramce. Po przerwie mimo prowadzenia ŁKS dalej atakował bramkę rywala. Znicz bronił się mało skutecznie, czego konsekwencją były kolejne dwie bramki strzelone przez naszą drużynę. Rafał Boguski, który przyzwyczaił już nas do swojej bardzo dobrej gry zdobył oba gole. Mecz zarówno Znicz jak i ŁKS kończyli w dziesiątkę. Za dwie żółte kartki boisko przed końcowym gwizdkiem sędziego opuścili: Aleksandrowicz (Znicz) oraz Galiński (ŁKS). Na pewno wszyscy ci, którzy zjawili się na stadionie przy ul. Zjazd nie maja czego żałować. W następnej kolejce (sobota, godz. 15) ŁKS zagra w Grajewie z tamtejszą Warmią. Na trybunach: Zła pogoda i mecz reprezentancji Polski spowodował, że młyn nie prezentował się tego dnia najlepiej. Mecz bez oprawy, ograniczamy się tylko do dopingu. W trakcie przerwy zbieraliśmy pieniądze na pirotechnikę. Do puszki "wpadło" 162 zł 50 gr. DZIĘKUJEMY! Pieniądze będą wykorzystane na przygotowanie oprawy na mecz z Legionovią Legionowo (19 września).
|
|
No tak myśle że dobrze wyszła impreza chociaż jedna na porzegnanie lata bo miasto nie pomyślało.Ja jestem Za centrum rozrywkowym.ale jakie to ma być centrum rozrywkowe ???np.skejt park czy jakiś centrum np katolicke czy coś innego ??lepiej coś innego poco 2 żeczy w tej małej Łomży. BRAWO!!!!!!!!???
|
|
ciekawe jak na prawde jest z tym przepisem bo też bym wrócił do radia CB
|
|
mc peter radze poszukaj forum na swoim poziomie (w kazdym znaczeniu tego słowa)
|
|
Wogule o jakim wy stadionie gadacie? :| , Zadnego stadionu tam nie bedzie!!!! hahahhaa no moze kilka malych boisk :)
|
|
No i zapraszam na niego !!!! dawajcie komenty i wogule i to nie mój blog ani nie mój pomysł !!!
|
|
"... można pisać wiersze i czytać je kolegom.. " hehehheheheh chciałbym to zobaczyc jak chłopaki czytają sobie swoje wiersze na klatce
|
|
nie no blog jest po prostu super, hehehe, przykaldaj sie bardziej w szkole pozdrawiam
|
|
o 12 to ja sie postaram byc!!! :))
|
|
piw Ci u nas dostatek również bezalkoholowych ;) Tiger
|
|
Ja też postaram się być , muszę to zobaczyć. =)
|
|
Byłem tam dzisiaj z kolegami, potwierdzam ze koleś nieco złagodniał. "Panowie, zapraszam tam, na koniec kolejki" - to jedyne słowa, jakimi zwrócił nam uwagę. Będziecie się musieli natrudzić w sobotę, żeby go sprowokować do krzyku tarzana. :)
|
|
nastepny przydługi texcik człowieku nie masz co robic po nocach?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |