Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W obronie Jacka Babiela |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W obronie Jacka Babiela |
Do więzienia idziesz za karę, a nikt Ci tam rozumu kłaść nie będzie, o ile sam się czegoś nie nauczysz na własnym przykładzie. Czasu do przemyślenia będzie miał bardzo dużo. Patrzę na całą sprawę obiektywnie, bo mnie to nie dotyczy, dlatego dałbym mu min 25lat więzienia. Niech sobie posiedzi, a raczej pognije powoli. Co z tego że dostanie 15lat jak niedługo wyjdzie za dobre sprawowanie. I znowu swoje, życiorys skopany, ale czy on się tym przejmował, zanim wsiadł za kółko? Nie bardzo chyba, więc niech pokutuje.
|
|
Van_Loosen no to co, ze tatus dał BMW? Czy tym czy innym samochodem skoro wsiadl po pijaku to doszloby do tragedii..to jest akurat bezsprzeczne. a co do mecenasow? dziwisz sie ze ojciec broni syna? milosc rodzicielska jest bez granic..moze mi powiesz ze gdyby sprawca byl Twoim synem to zabilbys go golymi rękoma? Sorry ale nie uwierze..hmm nie znam do konca przebiegu sprawy, dlatego wysokosc wyroku jednak zostawiam sędziemu, bo napewno sprawa ma więcej stron niż ten artykul i zawiera wiecej informacji po ktrych mozna cokolwiek sugerowac
|
|
dokładnie jak kozak141 daj jakies informacje czy chcesz gumowane czy normlane ze złomu firome czy nie i jaka cena za kg i ile tego
|
|
Powinien dostać 25 lat, a przez te 25 lat niech go w więźniu kijem w dupę wy..... . Taki człowiek to menda, po wyjściu niczego sie nie na uczy, a dalej bedzie grasował..... pełno takich na osiedlach cfaniaków recydywistów.
|
|
Tak jest w każdym mniejszym mieście to co się dziwić.
|
|
czy byliscie kiedys w tym barze o nazwie PUB ELITA na sniadeckiego 19.Wlasciciel okropny wulgarny do klientow piwo strasznie drogie, ja tam chodzilem dopuki jeszcze pracowala taka fajna barmanka Agnieszka miala na imie ale teraz juz nie chodze bo jej juz nie ma jest taka ale ona wazy ze 90kg i nie ze wysoka.a tak powaznie to z tego co slyszelem to szef to oszust mao placi bo 200zl za tydzien pracy i za 13 godz. pracy przewaznie tyle godzin tam sie pracuje chyba ze szef sie zlituje, NIE PRACUJCIE U NIEGO uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Poszukuje dobrego adwokata ktory napisze pozew (sprawa o alimenty). Podzielcie sie swoimi opinami na ten temat.
|
|
kogo to obchodzi co ty wogle pisze gosciu po pierwsze placi jej ile chce a ty masz jakies krzywe fazy piszesz glupoty
|
|
JESLI MASZ PROBLEM GOSCIU TO NIE CZYTAJ TO CHYBA TY MASZ JAKIS PROBLEM DEBILU Riposta
|
|
Autor: T (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 02-05-08 15:50 Jak myślicie czy wiek 32 l jest barierą do ubiegania się do słuzby? Kiedyś chyba był wiek do 35 lat, a teraz? Musisz sprawdzić na stronie KGP ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Byłam dzisiaj odwiedzić nowo otwarty Klub i stwierdzam że ogólnie jest całkiem niezły jak na warunki Łomżyńskie jest Spoko.Pomijając to że po opusczeniu lokalu wstąpiłam do pizzerii aby cos zjeść i Tutaj zaczyna się cała historia,otóż muszę stwierdzić z przykrością, że obsługa jaka tam pracuje jest ŻENUJĄCA niech dziewczyny zaczerpną szkolenia od swych kolegów i koleżanek z Warszawy pracujących w tej samej sieci NIE POLECAM ZUPEŁNIE a nie wspomnę już o tym co serfują GNIOTY jednym słowem
|
|
czytam i czytam i nie wiem sama dlaczego my Polacy tylko narzekac potrafimy.temat "idealny sprzedawca" nie ma nic wspolnego z narzekaniem na ceny jakie u nas sa.idealnego sprzedawcy nie ma i nie bedzie-nikt nie jest idealem-to sa tez ludzie i maja swoje lepsze i gorsze dni.ja mialam okazje spotkac wielu "normalnych" sprzedawcow-takich samych jak i my wszyscy!ja tez mieszkam w niemczech od wielu lat i wiem ze tam jest ten sam "problem"ze sprzedawcami-jedni sa nachalni inni olewajacy.a ceny... no coz tu gdzie ja mieszkam-ani ubrania ani obuwie markowe nie jest tansze-okazja na tansze rzeczy to tylko promocje.takie same buty ktore we wloszech kosztuja 40-50 euro-w niemieckim obuwniczym(nie mam na mysli zadnych tzw"tanich obuwniczych"-gdzie buty tez nie sa najlepszej jakosci) te same buty kosztuja 120-130euro.tak samo wyglada sprawa z wieloma innymi orginalnymi rzeczami-bez promocji ceny dla wielu kosmiczne!a i ceny zywnosci tez nie sa mniejsze jak w Polsce-sa artykuly tansze sa tez i drozsze-np.zwykly bochenek chleba-1,79euro(6zl...),kilo gruszek-2,99(10zl...).......itp.-moglabym mnozyc przyklady!!!!ktos kto kupuje zywnosc w sklepach typu aldi ,lidl,plus,edeka-oczywiscie kupi taniej i moze mowic ze u nas drogo-ale u nas tez to juz jest i bedzie jeszcze wiecej i ceny tez sa tanie(podczas mojego ostatniego pobytu w polsce kilo pomaranczy-2zl- okolo 60centow-tu 1,79euro najtansze). stare polskie przyslowie mowi-"cudze chwalicie-swego nie znacie"!
|
|
ta, teraz maja z 5 chorob na tym podobne, jak nie wiecej :D
|
|
żeby tylko p. Sławka do wora nie skitrali. )
|
|
Laptopów im sie zachciało to chyba nie dziwne te wysokie opłaty.
|
|
jeśli chcecie iść na akwizytora to idźcie, firma pracuje dla chyba exatela czy energisa(energetyka i telekomunikacja) chodzi o to żeby znaleźć klienta, który chce zmienić operatora i dostawce energii- coś podobnego do tele2 itp.
|
|
Ja też za Was wszystkich trzymam kciuki :) A wiek Dusty nie gra roli, bo ze mną był chłopak, który ma 31 lat i wszystko przeszedł bez problemu :) Pozdrawiam KS WARSZAWA
|
|
i do tej titaminy brakuje jeszcze dwoch witamin, a mianowicie TH ;]
|
|
Polecam dr Sarnacką przyjmuje na księcia moja rodzina kilku znajomych i ja jesteśmy zadowoleni
|
|
ja ruwnierz polecam KLM, chociasz na lebsze samoloty trafialem w Air France
|
|
Hattrick PUB- Nowy pub w Łomży. Bilard i transmisje meczów piłkarskich. Pub Pod Ratuszem- spoko klimat w starym stylu, jak to pod ratuszem. 54- bilard i coś,czego nie mają wyżej wspomniane Puby- Wódka.
|
|
Czarny kot i Pod Ratuszem, to chyba te najspokojniejsze, ewentualnie Pod Papugami
|
|
oj tumanki spermo2 akurat tego dnia co klient dostal kose bylem na maku i waszystko widzialem a reszte mozna sie dowiedziec na bawelnie u chlopakow albo na osiedlu maria zreszto nawet w szkolach na przerwach mozna sie wszystkiego dowiedziec co bylo w lomzy w piatek i sobote takze nie jestescie anonimowi bo wszyscy was znaja i wasi koledzy za duzo klapia ozorami.:) niechce mi sie z wami juz tu pisac bo jestescie zwykle imbecyle buzki dla was:):):)
|
|
Hej Czy wiadomo cos na temat przygotowan do nowego sezonu 3ligi koszykarzy? Czy bedzie grala jakas druzyna z Lomzy?Moze ktos by podal info na ten temat. Licze ze w tym roku chlopaki z Technika zagraja lepiej niz rok temu i awansuja do dalszej gry w walce o 2 lige. von chrupka
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A TAK DO WIADOMOSCI BOGDANA FIGLARKA TO NIE WOJTEK TAK WIEC OBERWALO MU SIE ZA DARMO ..........BEKO ANI RAZU TUTAJ ZŁEGO SŁOWA NIENAPISAŁ FIGLARKA TO NAPRAWDE DZIEWCZYNA A CO DO KOLI TO SAMI LUDZIE GO OSADZCIE .........przeczytajcie wszystko przeanalizujcie a zobaczycie kto to jest
|
|
ja proponuję: Korona, Yam Caffe, Kuchnia domowa (ul. Nowogrodzka), Matysiaki...
|
|
Nowogrodzka?? kiedys wzialem tam blina ze srog. a dostalem z jakimis piersiami w sosie slodk. kwaśn.!!! Polecam Na Skarpie
|
|
Poszukuję dobrego alergologa dla dziecka. Czy ktoś zna takiego? Proszę o kontakt. Z góry dziękuję.
|
|
Generalnie najlepsze jedzenie dla mnie jest w Konopkach i Chojnach, ale ze względu na odległość nie podawałam tych miejsc, poza tym w Konopkach nie jest tanio.
|
|
"Bistro" przy stacji BP! Ceny dokłanie takie, o jakie pytasz i bardzo smaczne jedzenie!
|
|
Dr. Janusz Mierzejewski, nie wiem jeszcze czy Dr. Elżbieta Kulas tego nie leczy.
|
|
słonecznie***-PRZEPRASZAM
|
|
28 pazdziernika
|
|
lakiernika to znam i owszem ale takim malowaniu to nie słyszałem to niewiem czy to robi chodzi ci chyba o malowanie z odcieciami lakiernik: sawik 506 405 526
|
|
tylko u Karola na Dwornej:) Je n'sais pas ou je vais, oh ca je l'ai jamais bien su. Mais si jamais je le savais, je crois bien que je n'irais plus...
|
|
hahahah w warszawie biorą 2000 w górę za 50m + człowieku o czym ty mówisz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |