czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ten gostek

Pytasz o to co by było gdyby w ogóle nie było policji czy co by było gdyby nie było policji na stadionach? Gdyby nie było w ogóle mielibyśmy totalną anarchię, gdyby nie było na stadionach (chociaż policji de facto nie ma na stadionie tylko jest w bliskiej okolicy - tak na wszelki wypadek - by w razie potrzeby weszła na stadion) to... byłoby więcej ochrony ;) A tak poważnie to dla przykładu - postaw naprzeciwko siebie 2 osoby baardzo się nie lubiące. I zgadnij jaki będzie końcowy efekt ich rozmowy. Później przemnóż te 2 osoby przez 500... Wtedy robi się bardzo gorąco. Nie ma kraju na świecie gdzie bez żadnych zabezpieczeń nikomu z grona tych osób nic się nie stanie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ten gostek

Ale błysnął, szkoda, że nie inteligencją. Ale kazdy błyska czym umie....

Hehehe no widzisz ja nie mogłem w 1 dzień bo wakacje były i lekarze na urlopach :P
A jeśli chodzi o USG to dziwne ;| Mnie zrobili od ręki :D
A nie wiadomo czy prywatnie możesz zrobić ;/ Ja chciałem zrobić prywatnie okulistę bo był na urlopie,ale powiedzieli,że nie można! ;/

Cała Łomża to jeden wielki CYRK!

Cyrk masz na Ulicach ;DD Hah.!

Czym sie rozni domowy pieczony kurczak od takiego z chicken baru ?... No chyba, ze ten domowy to prawdziwy kurak z wlasnego kurnika.

P.S. Polecam CHICKEN BAR polowa/al.legionow. Milo, smacznie i mozna poogladac sobie ladne nogi dziewczyn (okna sa na wysokosci chodnika)

Mocne słowa. Pamiętaj gnojku, że nie jesteś anonimowy w sieci.

jestem kobietą więc niespełniona miłość nie wchodzi w rachubę. Nigdy nie pracowałam na żadnej stacji paliw. A i owszem jeżdżę samochodem i kiedyś....dawno temu tam tankowałam. Wolę Statoil. Pana Kurpiewskiego znam i szanuję. Córka, no cóż. kultury i wiedzy z ameryki nie przywiozła. Może jeszcze się pojedzie douczyć? Jak poszanować pracowitość których jeszcze ma. Firma to nie tylko zyski, to też kapitał ludzki. Dowie się tego na zajęciach z zarządzania. Powodzenia.

Treść jest ukryta

witam mam pytanie czy na innych uczelniach jesteście "zmuszani" do zakładania konta w banku X ( w jańskim KB) czy macie wolną rękę??

a co myślisz że solidaryzują się z narodem palestyńskim ? czy może, że w taki sposób protestują przeciwko zbrodniom izraela ? tak jak piszesz jest to tylko taka głupia moda, jak dla mnie totalna porażka i tyle

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Czarny Kot. aczkolwiek czasami młodzieży się najdzie ale (chyba ze względu na sam lokal i właściciela) zachowują umiarkowany spokój.

Nie wiem jak z datami. ale wymóg jest taki: przez 3 doby o godzinie 19 temperatura wynosi 9 stopni Celcjusza = zaczynamy grzać. U mnie rozpalili.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org