Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Budowa autostrady A2 |
wiadomo o ktorej jest "szow" ? ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Budowa autostrady A2 |
tak tylko tam cos znalesc jest ciezko na taki temat moze ktos mi pomoc?
|
|
a mi nie przeszkadza to, ze po drogiej czensci stadionu jest ktos z pszeciwnej drorzyny i chce obejrzec mecz. czy to ma byc powod rzebym go nie lubil? jest pewnie tysiace osob w lomzy kture tak myslo jak ja, ale jest grupa okolo 50 osob ktora robi z tego cyrk. rzoca epitety i dro mordy, a w przyplywie zlosci najchetniej kibicow dorzyny przeciwnej rozerwala by na strzempy, badz tesz sendziego. czemu nie morzna obejrzec mecz w podobnej atmosferze jak ja ze znajomymi przed tv tyle tylko rze na rzywo?
|
|
mnie na pszyklad interesuja gady. szczegulnie wienksze jaszczurki PiS to szambo!
|
|
"a mi nie przeszkadza to, ze po drogiej czensci stadionu jest ktos z pszeciwnej drorzyny i chce obejrzec mecz. czy to ma byc powod rzebym go nie lubil?" Ale może być tak, że to oni Ciebie nie lubią pomimo Twojej neutralności wobec nich. To nie jest takie proste, że jak ja nic do Ciebie nie mam, to Ty nie możesz mieć nic do mnie. Ja nie bronie zwykłych stadionowych huliganów, których uważam, że trzeba tępić jak muchy tylko staram sie wytłumaczyć, że osobom które nie są zaangażowane w jakąś rozróbe nie dzieje się krzywda.
|
|
Ja mam inny pomysł. Każdy z "piłkarzy" "naszej ukochanej drużyny" będzie analnie rozdziewiczany przez napalonego ŻUBRA tyle razy ile goli stracimy w meczu. Gwarantuje wam że przynajmniej z tłu na zero będziemy grać!
|
|
megan a czemu chciałas w innej parafi? jasiu śmietana nick nic nie znaczy a aż taka młoda nie jestem jak ci sie zdaje
|
|
W Łomżynskich sklepach z pewnoscią brakuje różnorodnych gadów, płazów, stawonogów takich jak gekony, pająki, węże, różnego typu jaszczurek. I tak jak pisali poprzednicy większy asortyment akwarystyczny, większa ilośc gatunkow ryb i innych wodnych stworzeń. Przydałaby się też możliwośc złożenia zamówienia na zwierze, którego nie ma go w sklepie.
|
|
WHITE PRIDE
|
|
No fakt może i osobie postronnej jak to określasz nic się nie stało ale to nie znaczy że tak będzie zawsze , ale co do zadym ; prosiłeś tylko o przykład nie pamiętasz co napisałeś? Co za różnica czy to było rok czy 10 lat temu fakty są takie że banda opryszków myśli że jak sobie kupią szaliczek to już są kibicami a jeszcze jak sobie po browarku przed meczem wypiją to już siódme niebo
|
|
-Pokarmy dla gadów suszone : Świercze , ślimaki w puszkach ,krewetka ,stynka -Pokarmy mrożone krewetka , stynka ,owoce morza - Sepia -Chrząszcze egzotyczne ;) -Podłoża do terrariów Jak będziesz miał to w sklepie to będziesz miał stałego klienta ;)
|
|
cyrk to jest codziennie i nie tylko w UM Lomza
|
|
jak widać ile wpisów tyle pomysłów dobrze byłoby zatem gdyby była chociaż możliwość zamawiania nietypowego asortymentu (no i żeby czas realizacji nie był za długi)
|
|
Zenuak ''szow'' (jak to sam określiłeś) jest dzisiaj o 17.
|
|
692514532 młody chłopaczek ale zna się na rzeczy
|
|
Jeśli nie widzisz żadnej różnicy między tym co było 10 lat temu a co jest dzisiaj to nie mamy o czym rozmawiać ;) A co do przykładu o który prosiłem: "Podaj mi proszę przykład, KIEDY OSOBIE POSTRONNEJ SPADŁ CHOCIAŻ JEDEN WŁOS Z GŁOWY w wyniku zadymy wywołanej przez wspomnianych "kibiców"". Nie doczekałem się takiego :)
|
|
PROFIL123 jak tak czytam te twoje wnioski to az trudno uwierzyc ze nie jestes bezposrednio zainteresowany w tej sprawie.Strasznie agresywna postawa.DzikiePsisko byl rozrzalony bo pojechal 170 w plecy- moze przesadzil z konkluzjami ,ale zeby go straszyc troche przesada.
|
|
Autor: SaneOne (---.xdsl.centertel.pl) za to slyszałem od właściciela jednego ze szrotów, że czeczeńcy zajebali mu w **** części z placu... predzej to byly dzieci chconcy wywiezc cos na zlom. nie bende zucal nazwiskami ale wierz mi rze so w okolicach SP5 takie rodzinki. a co inego ten typ mial powiedziec? tak prosciej bylo - czeczen ukradl. kiedys na rzyduw fszytko zwalali
|
|
dziekuje Justynka
|
|
Witam, tak sie ulozylo w moim zyciu ze wyladowalem w Lomzy. Chcialem zapytac o jakis przyjemny, spokojny (bez wrzeszczacej mlodziezy), klimatyczny...pub, bar gdzie wieczorem mozna pojsc na piwko / pozdrawiam
|
|
Amnezja na ul. Sienkiewicza a pogramy we warcaby?
|
|
www.toitoi.pl - i wszystko jasne pozdrawiam!
|
|
szachy lepsiejsze yyyaaaaammmmaaaa <- nie polecam
|
|
ej ale kurcze. Należę do tej parafii i miałam tu bierzmowanie do ślubu mi się nie spieszy ;) co do bierzmowania jest strasznie męczące, a ksiądz nie pozwala innej parafii. Z tym są problemy. Ale do swojej z innych chętnie przyjmuje ;) na pasterce nawija co on zrobił, a czego nie w ubiegłym roku. Okej. niech sobie sumuje ale nie na pasterce! Ludzie słabną, duszno i zimno i nie wiadomo co robić BO Jankowski musi wspomnieć jakie opłaty ludzie dają na kolędę i w jakich sumach. Pamiętajcie drodzy parafianie że z zamożnych rodzin powyżej 100 zł. na kościół i 100 zł. na księdza ;) to tak na przypomnienie bo słuchałam księdza i pamiętam ;) A no i na tej pasterce powiedział: "Przekażcie...............................sobie......................................znak...................................................................................................................................pokoju." (W tym czase każdy inny ksiądz powiedziałby to 50 razy ;)) PS. To w końcu ten pocałunek z języczkiem zabroniony, czy nie? ;> :D
|
|
ja umiem wgrac do kazdego gps nawet zablokowanego co tylko chcesz, nawet zmodyfikowany soft lol jak sie umie to sie umie
|
|
Ale Ty jestes tepy... Niby ciekawe slownictwo, ale nic wiecej... Nie chce mi sie z toba pisac bo szkoda czasu... Ja mam swoje dowody na temat wiary i nie spostrzeglem jeszcze w zyciu dowodow na to abym przestal wierzyc,a ty masz wielki problem ze nie wieryzsz,ale to twoja strata.... Zyj sobie w swoim smiesznym swiecie. Strzaleczka hahhaha
|
|
To, że lekarzy na KL można obskoczyć w 1 dzień to wiem, bo tak dzisiaj zrobiłem, ale że w 1 lub 2 dni można zrobić cała KL to już nie wierzę! Zachodzę dzisiaj do budy, gdzie się umawia na USG jamy brzusznej, a koleś mi mówi, że może mnie ustawić na 27 października, no to ja zaczynam się śmiać i mówie, że na jutro mnie to potrzeba, no i w tym momencie zaczyna się śmiać koleś :) Jak nie zrobię prywatnie to się nie załapię może i na grudzień... Pozdro.
|
|
pod papugami na starym rynku
|
|
kufelek
|
|
pab 9
|
|
7kier polecam
|
|
w zadnym pubie nie ma wrzeszczących dzieciaków ? Chyba ze nazywasz pubem McDonald :| załujesz ze wylądowałes w Łomzy ? to twój problem ! Ja tam zawsze z wielką chęcią wracam do swojej małej ojczyzny !
|
|
juz grzeja :)
|
|
Pod papugami- ul. Stary Rynek. Polecam, zero małolatów
|
|
Autor: mŁODA (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) jasiu śmietana nick nic nie znaczy a aż taka młoda nie jestem jak ci sie zdaje kolejne dziecko chce siem spierac o wiek... jeszcze 15 masz czy za kilka tygodni bendzie 16?
|
|
ty także inteligencją nie błyskasz suko więc stul pysk
|
|
Ale miejsce to wybrali im he bliżej z zawad mają xD
|
|
znowu w TVP puścili Prawo Bronxu i zasrańce typu franek, Boguś, super, gangsterka i Fin (budowniczy warszawskiego metra) jeszcze się nie obudzili ze swoich fantazji. Co to się porobiło z tym forum, że kondoniarstwo wchodzi na salony. Przedstaw się męska parówo jeśli wypisujesz o kimś na publicznym forum, a jak nie stać cię na to, to swoje urojenia okreśłaj w sposób anonimowy. cyt:widac ze kola (ten slynny sieradz z yamy) Masz coś do jakiegoś sieradza to napisz, że jestem franek-27 w łomży bardziej znany jako powiedzmy np. "dzyndzel" i uważam, że sieradz to ..... i tutaj możesz wylewać swoje żale. Bo w każdym innym przypadku jesteś nie dość, że niewiarygodny to nikczemny.
|
|
A orientuje się ktoś czy któryś z tych stolarzy robi w drewnie? Czy raczej wszyscy na płycie wiórowej jadą?
|
|
panowie i panie nie szargajcie tutaj moja forumową ksywką - jeżeli niepamiętacie to ja nie pisze nic na temat pana boksera czy nie boksera sieradza kozaka czy tez nie kozaka nieobchodzi mnie on wcale ani jego życie obchodzi mnie tylko KOLA! Posluchaj wszo zasmarkana piszesz takie cw.elu głupoty że az cie kur.wo zacytuje : " daj spokoj figlarka przeciez widac ze to sa imbecyle:) maja kompleksy na punkcie tego chlopaka i tak mu jada na tym forum a on tu jest bogu ducha winien nawet go osobiscie nie znam ale matolki cos sobie ubzdurali i siastaja moradami bo osobiscie jakby go spotkali to stringi pelne. widac ze duzo robia tylko buziami:):):) PAŁO TY JUŻ NIEPAMIETASZ CO PISALES WCZESNIEJ CO JUZ ZAPOMNIALES JAK OCZERNIALES CHLOPAKÓW Z BRAMKI Z 7 KIER JAK WIDZIALES BANDY OSTROWIAKÓW W ILU POSTACH PISALES ZE CHODZĄ I WSZYSTKICH BIJĄ ! ŻE OCHRONA RAMPY OCHRONA 7 KIER I CHORDY OSTROWIAKOW KOMUS WSADZILI NÓŻ POD 7 KIER CHOC DOBRZE WIEDZIALES ZE TO BYLO POD KONIAMI I ZE TO ZADEN Z NICH I BYLI UZYJE TUTAJ TWOICH SŁÓW Z TWOJEGO FAŁSZYWEGO POSTA - BYLI BOGU DUCHA WINNI A TY ICH OCZERNILES NAJWIDOCZNIEJ TO TY PAŁO TY KONFIDENCIE TY CWANIAKU TY PARÓWO MASZ KOMPLEKSY NA PUNKCIE TYCH WSZYSTKICH CHLOPAK ÓW TAK SIE ICH BOISZ ZE NIE JESTES W STANIE PODEJSC I POWIEDZIEC IM COKOLWIEK ALE PROSTO W TWARZ ! BO TAK JAK NAPISALES STRINGI PEŁNE ! SMIESZNY JESTES NAPRAWDE NISZCZYC KOGOS PRZEZ INTERNET ROZSIEWAJAC GLUPIE NIEPRAWDZIWE ZAKLAMANE PLOTKI PRZEZ INTERNET TYLKO POTO ZEBY O KIMS ZACZELO BYC GLOSNO ZEBY O NIM GADALI ZEBY POWTARZAKI TE TWOJE NEDZNE BZDURY WYSSANE Z PALCA I CO JAK TAKIE COS NAPISZESZ TO CO JAKA MASZ MINE BOHATERA CIESZYSZ SIE SZCZERZYSZ ZEBY - I Z KU......WSKIM GRYMASEM MUWISZ SAM DO SIEBIE ALE IM NAROBILEM LIPY WIESZ KIM JESTES SZMATA ROZUMIESZ MYSLISZ Z4E MASZ ZASADY UZYWSZ SŁÓW TYPU KU. KONFI. CW...L FRA...JER W STOSUNKU CO DO KOGOS TO ZROZUM W KONCU JEDNO TO TY TYM WSZYSTKIM JESTES JESTES DLA LUDZI SMIECIEM !!!!!!! JESTES NAJGORSZA PADLINA ......... A CO DO PANI PANI FIGLARKO JEZELI SPOJRZY PANI NA WSZYSTKO OBIEKTYWNIE TO ZROZUMIE PANI O CO TU CHODZI I KTO MA RACJE ...................CHYBA ZE JEST PANI KOLEZANKA PANA KOLI ......... I KOLEJNA PROWOKATORKA INTERNETOWA . DOBRANOC .WAM WSZYSTKIM...........SZKODA ZE NIEMAM LICENCJI NA ZABIJANIE ALE BYM Z WAMI WSZYTKIMI POSZEDŁ AJ .........
|
|
Przepraszam wkradł się błąd "pracowitość" - pracowników powinno być.
|
|
gazeta.pl, ---> co do nauczyciela może i masz rację, ale zbyt często zmieniany np, co roku, to również jest złe rozwiązanie, bo każdy ma inny sposób podejścia, inny styl nauczania, itp. Pamiętam to dość dobrze ze szkoły podstawowej i liceum. A tak na marginesie, jestem na studiach i z językiem angielskim nie mam problemów, a za granicą byłam i to nie raz i dogadywałam się bez problemu, tylko za granicą jest tak, że ludzie nie zwracają uwagi na poprawność gramtyczną... I wszystko zależy od tego czy się przełamiesz i będziesz w stanie mówić.
|
|
czarny kot, amnesja (najdroższa), retro ♥
|
|
Mi to się kojarzy z "******* SYSTEM" anarchistów...
|
|
A Dekada(dawny Łoś) ?? Jak dla mnie ok :)
|
|
wpisac sie potrafiłes ,a na necie nie mozesz znalezc ??? inspektor z serwisu zaprasza cie na spotkanie i kawe za free
|
|
kacz Chłopak zadał pytanie dotyczące jego auta a nie tego czy poprawnie napisał posta, a taki mądry jesteś to odpowiadaj na zadane pytania a jak nie znasz odpowiedzi to ty idz po szkoły. Śmieszą mnie tacy ludzie jak ty.
|
|
54,Amnezja,Pod ratuszem,Labirynt.
|
|
Pani Jola Kalinowska na os.Maria o ile sie nie myle ♥
|
|
Brzozowa 8 Jolanta Kalinowska
|
|
5510: jak odsłonią to będzie ;) cyli jednak nie ma?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |