czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polska na liście bankrutów

Mialam watpliwa przyjemnosc byc parafianka ks. Jankowskiego.
Kiedy corka osiagnela wiek komunijny, skora mi scierpla gdy stanelam przed ksiedzem w celu uzyskania zaswiadczenia na zgode przystapienia do sakramentu w innej parafii, ksiadz nie wyrazil zgody wyglaszajac przy tym dluga tyrade.
Jednak bez "niezbednych" kwitow corka przystapila w innej parafii...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polska na liście bankrutów

Sklep samoobsługowy to super pomysł.

Ja jestem za większym wyborem pokarmów dla gryzoni, najbardziej interesuje mnie dla królików.

ŻYCZĘ POWODZENIA :)

Jak na kapele weselna to spoko,
ustal z nimi repertuar i powinno byc dobrze .

macie problem jak byscie chcieli sie wysrac a zarazem nie mogli tego zrobic załatwcie to jakos i zjazd z forum bo to wam nic nie da ze jakis doun napisze "o Jezu co oni mi schobili samochody na mnie trąbią" szkoda słów

tak patrze patrze i tak sobie mysle ALE TEN KOLA TO LEP EHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEH pruje sie sucz piepszona wanhelsing zasrany obronca geji pismejker smierdzacy dobra juz ci nie bede jechal bo jeszcze mnie dojedziesz ty obrzydliwcu co na forum sperme chce calowac to debil poprostu

a co do zdjec to nie chodzilo mi o te zdjecia wogole o kogos innego

Ja byłam i jestem zadowolona ze stolarza p. Cekała kom.504-107-904 warty polecenia.

A może zmienić nazwę tematu na "Polowanie na Kurpia"? Oj Prusak chyba pani Monika K. mocno ci na odcisk nadepneła. Niespełniona miłość? Zwolniony pracownik? Coś w tym musi być... Ja tam tankuje i benzynę, gaz i nigdy nie miałem żadnych problemów.

Zdewociały "Łomżyniak..." chce mi dokopać wyzwiskami z dwóch powodów: sam jest tępy nie potrafiąc podjąć merytorycznej dyskusji i nie znosi ludzi negujących boga i kościół. Prowadzę dyskusje światopoglądowe z katolikami, szczególnie młodzież słucha mnie z wypiekami na twarzy, dziwiąc się, że po lekcjach religii, kursach przedmałżeńskich itp.. nie wiedzą tak wiele istotnych spraw o kościele i o sobie jako parafianach. Oni nawet nie wiedzą /na pewno i ty, aborygenie, nie wiesz/ jaka jest oficjalna nazwa kościoła. Mało kto zachowuje się tak jak ty religijny oszołomie. Jesteś ofiarą indoktrynacji religijnej, bezwolnym naiwniakiem , na którym żerują księża. Oni tobie obiecują zapłatę po śmierci, czyli nigdy. Sami zaś mają nagrodę już dziś, żyjąc po królewsku kosztem takich naiwnych jak ty-biedaku.
Żal mi was...

Nie bądżcie naiwni wwierze.

daj spokoj figlarka przeciez widac ze to sa imbecyle:) maja kompleksy na punkcie tego chlopaka i tak mu jada na tym forum a on tu jest bogu ducha winien nawet go osobiscie nie znam ale matolki cos sobie ubzdurali i siastaja moradami bo osobiscie jakby go spotkali to stringi pelne. widac ze duzo robia tylko buziami:):):)

CHŁOPIE CZY TY NIE UMIESZ CZYTAĆ ??? W pierwszej linijce wyraźnie przyznałem Ci rację . CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org