Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tego pana znamy :) |
WłAśCICIEL ZNALEZIONY =)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tego pana znamy :) |
idź do foto gapsa albo do foto partnera,tam ci powiedzą czy robią czy nie...
|
|
uwaga koka-kola zaczyna sprzedawac :) kola imbecylu masz problem z czytaniem ze zrozumieniem jestes az tak glupi za duzo w ten pusty lep cie leja pajacu przeciez pisalem glabie ze ja te zdjecia znalazlem na innej stronce a te co ktos wyslal link sa na innej a jak jestes taki ciekawy poco to zrobilem to tam wyrzej tez juz pisalem po co ojejku jaki to glab niepojetny napisze ci jeszcze raz PO TO ZEBY ZOBACZYLI CI CO NIE WIDZIELI A BARDZO CHCIELI poza tym dalni ja jeszcze nie wyslalem linku tylko dalem debilny temat jak wszyscy zeby zobaczyc czy kogos to interesuje co do mojej dziewczyny to ch.uj ci w dupe kasztanie zajebany moja dziewczyna sie nie kur.wi ty slimaku nie masz dupy bo jestes impotentem wiec zmoruj te swoje rozklapciale pi.zdicho wojowniku i uwazaj bo twoja kariera boksera moze sie szybko skonczyc mam dla ciebie przeciwnika znasz go on mowil ze chetni cie ubije ale niech to zostanie niespodzianka na zakonczenie kariery a wiec teraz plenta hu.j ci kolo du.py bo w d... to przyjemnosc siedz se dalej na tym necie tylko nik se zmien mordeczke przyteperuj rozowe kapciuszki i zarabiac na bramke :)
|
|
leprze to niz twuj. ja siem wstydze lksu (pszynajmniej w obecnej formie). ale niestety rodzimego klubu siem nie wybiera...
|
|
paplik dobrze pisze zreszta jak zawsze, po pierwsze sakramenty w kosciele powinny byc udzielane darmowo a nie co laska 1500 zlotych heeh poj.. ne czarnuchy do pieca z nimi
|
|
jacy wierni taka parafia ( bez urazy i bez złych skojarzeń) bo jeżeli wierni chętnie dają na tacę i dużo, to w parafii macie teraz na przykład dwa kościoły. Ta kaplica cmentarna, sorry, ale to jak drugi kościół. Przepych to też grzech.
|
|
Autor: oig000 (---.elomza.pl) Data: 08-04-08 18:04 Niby od urodzenia miała kontakt z dziećmi i nigdy nie była agresywna Psy są z natury agresywne, tylko ta agresja może być w nich uśpiona. Zwierzęta mają instynkt aby walczyć o pożywienie o pozycję w stadzie. Niestety trzeba uważać. Często słyszy się od spacerujących z psami - on łagodny, on nie pogryzie - ja nie wierzę do końca. Zresztą ludzie też bywają agresywni, tacy których byś o to nie podejrzewał, wiesz, na codzień noszą krawacik i pełna kulturka, a w domu gehenna. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
|
jasiowi placa za to litrem smietany...tylko niestety sam musi najpierw wydoic kozla i ubic z mleka smietane :D buhahahaha temat uwazam za zamkniety...prosze o niekarmienie trola !!!!
|
|
jaśó nie martfij siem ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
jankoski chlopak z wioski !!!
|
|
misio, jasie nie martfie, martfie sie angel Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
angel nie martf siem no ;( bo bende puakau ;(
|
|
Nie tylko chodzi o pieniądze. Jankowski tereryzuje calą parafie. Młodzież do bierzmowania zgania jak stado baranów na środek przed ołtarz. Każe stać im jakby ławek nie było.. Dzieci mdleją,upadają, a księża sobie z tego nic nie robią. Stare dewotki siedzą w ławkach, śmierdzące, cuchnące więc nic dziwnego,że w takiej duchocie ktoś z tego powodu padnie. Dzieci komunijne też mają się za swoje. TO jest dziwne, ŻE NIKT NIE MOŻE NIC WSKURAĆ Z TYM JAKNOWSKIM. WSZYSCY GADAJĄ, A NIC NIE ROBIĄ.. JAK TAK DALEJ BĘDZIE TO JANKOWSKI ZE STARYMI DEWOTAMI SAM BĘDZIE SIĘ MODLIĆ. MŁODZIEŻ MU PIĘKNIE PODZIĘKUJE ZA TAKĄ WIARĘ I TAKI PRZYMUS.... Oprocz bierzmowania to jest jeszcze i szkola, ktora tez wymaga od tej młodzieży!!!!!
|
|
jebnij sie w łeb
|
|
Młoda: Twój krzyk dużymi literami budzi niepokój. Wiele młodych dziewuch żywi uczucie do b. niemłodych mężczyzn z jedynego tylko powodu: lubią ich kasę nieważne czy pochodzi z uczciwej pracy "oblubieńca" , czy też ze zdzierstwa ofiar "na Kościół" i za "Bóg zapłać". Twoje usprawiedliwienie dla "pazerności" może brać się z tego, że uczucie do księdza rozbudziło się w tobie być może po raz pierwszy, gdy byłaś uroczą członkinią szkolnej delegacji uczniów SP nr 5, składających kwiaty i prezenty w dniu imienin księdza J. Dobre dni dla Polski zaczną się z chwilą nastania złych dla kleru i kościoła. Takos
|
|
Szanowny/a 2late2sql 1.Internet to nie powstał na 4lomza 2.Większość ludzi to po pierwsze nie młodzież a po drugie na pewno nie "wasza" 3.Zaświadczyć to można sobie przed Sądem biskupim 4.Pisać to każdy może - odpowiedzialnośc jest jego 5.Praca to praca, służba jest w policji, a z tego co pamiętam ksiądz miał być "pasterzem" a nie wilkiem I nie jadę tu po ks. Jan.... tylko po prostu wyrażam swoją opinię Mam nadzieję że to tylko żart, bo po takim tekście to mi się chce zwrócić obiad
|
|
Zapraszamy na Zakończenie Sezonu Motocyklowego oraz na MAX-BIKE STREET FESTIWAL 2008 20.09.2008 Łomża Szosa zambrowska od godz. 13.30 serdecznie zapraszamy Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
komosek ale trzeba miec pozwolenie ze swojej parafi a ja takiego nie otrzymam bo juz i tam probowalam Takos
|
|
Sklep samoobsługowy jest dużo wygodniejszy dla klienta bo może sam wszystko obejrzeć dokładnie, a nie czekać w kolejce:] A w łomżyńskich sklepach przynajmniej z moich doświadczeń brakuje artykułów do wyposażania klatek dla zwierząt oraz samych klatek.
|
|
Ja tez wolalbym sklep samoobslugowy, jezeli masz duzo miejsca to lepiej zeby tak jak to napisał michał klient mogl sam wszystko dokladniej obejrzec. Ja bym postawił tez na Twoim miejscu na wykwalifikowaną obsługe... W Warszawie pani, kiedy zapytałem sie o zwierzatko od razu rozgadala sie na 5 minut co i jak, a nie tak jak u nas, ze trzeba ciagnac obsluge za jezyk i to tez z wielkiej laski nam ktos odpowie... pozdrawiam i zycze powodzenia
|
|
dokaldnie, wentylacja i zapach to podstawa !! powodzenia w biznesie :]
|
|
czy to prawda ze do miasta przyjechał cyrk? znacie jakieś szczególy to sie podzielcie....
|
|
jest cyrk obok ulicy sybiraków a kościłem
|
|
dziekuje
|