czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nokierunek zmian

Chyba chory psychicznie musi być ten kolo co ?? Aż mnie zamurowało...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nokierunek zmian

Sezon grzewczy napewno zacznie się 15 października czasem wcześniej już zaczynają grzac gdy temperatura na dworzu spada po niżej jakiegoś poziomu niestety nie pamiętam jakiego;p

Po co te wulgaryzmy??:D

rudy błazen z druhem

myśłem jak powstawał nasz internet na forum Łomża że to będzie forum edukacyjne pełne szacunki dla pracy i służby ludzi w naszym mieście a okazało się że jest forum siania nienawiści iwydumanych i fikcyjnych zdarzeń ks.prałat jest dobrym i głębokiej wiary Kapłanem jestem z parafii Św. Brunona imogę zaświadczyć że coś nie jest w porządku z naszą młodzieżą a Kościół i ks. Dziekana zostawcie w spokoju obyście potem gdy pozakładacie własne rodziny i waszym dziecim potrzebna była wiara do pradłowego ich rozwoju i żebyście nie walczyli z własnym sumienem "jaki byłem głupi pisałem na księdza nierozważne teksty ."

mam takie pytanie może ktos wie kto udziela dobrych korepetycji przygotowujacych do rozszerzonej matury z tego przedmiotu?

i jak w jakich dniach będą treningi ??

Jak mój dziadek zmarł i mama zabrała się za pogrzeb wzięła pierwszy lepszy dom pogrzebowy do pomocy. Kilka dni później poszła do Pana Jankowskiego, bo do jego parafi należał dziadek. Oczywiście zbulwersował się, że jakiś inny dom pogrzebowy zajął się wszystkimi sprawami. Dziadek zażyczył sobie, żeby go pochować na starym cmentarzu przy babci. Co na to Jankowski? Powiedział (to lekko powiedziane) że nie ma mowy bo on ma swój cmentarz i na żaden inny nie będzie jeździć. Moja mama załamana pyta o koszta a ten że trzeba wykupic mieksce, zrobić pomnik.... że to będzie kilka tysięcy zł.
Na szczęście moja mam jest inteligentna i postawiła sprawę jasno, że dziadka pochowa na starym cmentarzu. Jankowski na to, że jeśli chce to niech sobie go SAMA chowa bo on nie ma zamiaru.
Dopiero jak usłyszał, że TVN z chęcia by go pewnie odwiedził to w sekundę doszedł do wniosku, że z przyjemnością załatwi pogrzeb mojego dziadka.
To jest sk****syn jeden szkoda, że wtedy do telewizji nie zadzwoniliśmy bo takie dziadostwo to sie powinno tempić.
Szkoda, że wtedy nie byliśmy w stanie myśleć:(

Kiedy brałem zaświadczenie do chrztu pytam ile się należy."Co łaska".Dałem 20zł i po sprawie.Kiedy braliśmy ślub,dodam że w tamtym czasie to była parafia żony,a chcieliśmy wziąć ślub w mojej parafii.Poszliśmy po zaświadzczenie ,bo myśleliśmy,że tak trzeba.On nam na to, że ślub możemy brać tu lub tu znaczy parafia młodej lub młodego i on nic do tego nie ma .Wolna droga.Wzieliśmy w mojej,ale za zapowiedzi skasował 100zł.Obecnie należymy do jego parafii.Niedawno chrzciliśmy dziecko 50zł.Ogólne wrażenia po 5 latch pobytu w jego parafii,mając na uwadze to czego się nasłuchałem wokoło są mieszane.
Pozdrawiam

Dzięki za wszystkie odpowiedzi

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org