Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Nasz" eurodeputowany z PO z zarzutami. |
a ja mysle ze nie tylko poniewaz ja mam nadzieje ze jest jakas mama co juz zaszczepiła swoje dziecko i wie na ten temat cos wiecej po to jest forum zeby dyskutowac na dany temat z osobami ktorych interesuje i dotyczy . a oczywiscie o porade poprosze rowniez lekarza Dann
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Nasz" eurodeputowany z PO z zarzutami. |
Muszę powiedzieć, że nie zgadzam się z mŁODĄ w kilku punktach. Ad1 To, że młodzież stoi na środku kościoła nie jest w żadnym wypadku konstruktywne. Nie wiem czy zauważyłaś, ale przez większość mszy księża ganiają za bierzmowanymi i wyciągają ich z ławek itp. To tylko dekoncentruje innych. Poza tym nie wiem, czym się różni msza dla młodzieży od mszy dla dorosłych? Moim zdaniem na tej przeznaczonej dla osób młodych powinno się rozważać ich problemy, a nie czytać jakieś listy, które w zasadzie mało, kogo interesują. Ad4 Tak się składa, że 4lomza jest miejscem gdzie różni ludzie wypowiadają się na naprawdę różne tematy. A określenie „takie tematy” jest tutaj totalnie nie potrzebne. Generalnie nie bardzo rozumiem, o co Ci w tym momencie chodziło. Poza tym też nie mam nic do ks. Jankowskiego w sumie sporo zrobił. A do Ciebie Młoda mała prośba nie pisz caps lockiem i czasem zaglądaj do słownika Pozdrawiam.
|
|
Przestan juz pierdolic. W dupie byles, gowno widziales.
|
|
paplik ja nie należałam do tej młodzieży chętnej która z kwiatkami biegała. Duże litery to nie krzyk tylko lubię pisać caps lock gronka zgadzam się z tobą bo ja nie uważam że tak powinno się stać na środku w innych parafiach tego nie ma i wiem o co chodzi bo sama przez to przechodziłam light napisałam że proboszcz musi zarabiać na kościół a ty chyba to źle odebrałeś a co dodatkowo opowiem to np. to że znam przypadek kiedy ksiądz Jankowski udzielił chrztu 4 letniemu dziecku a zarazem ślubu rodzicom. Więc jeśi o to chodzi to się negatywnie nie będę wypowiadać. Chociaż od wielu ludzi słyszałem różne opinie. Ale faktycznie chrzest powinien być nawet gdy rodzice nie mają ślubu bo dziecko nie jest niczemu winne. A skoro ksiądz Jankowski jest już tak długo tu proboszczem to niech będzie ile da rade. Ja go szanuje zrobił wiele dobrego. Ale poodkreślam każdy ma jakieś wady
|
|
hej ma moze ktos materialy na multiselect jesli tak to prosze o przeslanie z gory dziekuje :)
|
|
Jankowski to mafioso i kasiarz - tak jak 95% Czarnych Peleryn. Płacisz, albo masz naprawdę, to mało kto już z nim wytrzymuje. Nawet księża z tej parafii - nic dziwnego, bo mają rygor jak w żydowskim Getcie. Z resztą..... jak patrze na takich jak Jankowski to w cale nie dziwię się ludziom, którzy wątpią w kościół. Mają prawo, bo 95 % księżaków to cwani businessmani chowający się w sutannach. Gdzie prawdziwa wiara, ubóstwo, oddanie Bogu? Ano w DUPIE! Liczy się kasa, kasa i tylko kasa - ona jest Bogiem Kościoła XXI wieku.
|
|
Czołem jasiu_śmietana. Można jeszcze więcej napsuć. Np.: ___________________________ f rzyció so lebsze i gorszę dni. /Krakus/
|
|
Paplik smieszy mnie twoja postawa... Po prostu rozwalasz mnie kazdym swoim postem haha... Kogo ty chcesz umoralniac ? Dorosłych ludzi? KAzdy czlowiek ma prawo do wlasnego wyboru i to czy zaniesie dziecko do chrztu czy nie to tylko i wyłącznie jego sprawa... Twoj kazdy post jest tylko jednym wielkim oczernianiem Kosciola bez zadnych podstaw i argumentow. Inaczej powiem... Nie masz pojecia na temat wiary i Boga, oczerniasz Kosciol tylko na podstawie tego ze jakis ksiadz zrobil cos nie tak, a inny bierze kase... Czlowieku nie twoja w tym glowa! Masz jakies problemy emocjonalne ze musisz sie zwierzac ze swoim dennych wnioskow na forum? Żonie juz sie znudziło twoje pierdzenie i musisz sie wypłakiwac na forum? Piszac takie bezesenswone posty oczerniasz DOROSŁYCH ludzi, którzy są swiadomi tego co robią. Snujesz jakies bajki na podstawie tego ze jakis ksaidz zrobil cos nie tak... Kazdy czlowiek jest tylko czlowiekiem!! I jescze raz radze ci zainteresowac sie Bogiem, a nie tym co pokazuja w telewizji, bo moim zdaniem trzeba miec inne podejscie do ksiezy a inne na temat wiary. Z jednym sie z toba zgodze, ze są ksieza z powolania, ale tez niestety sa ci, ktorzy niszcza dobre imie Kosciola. Uwazam, ze w obecnych czsach mamy brzydko piszac nagonke na Kosciol, ale nie jeden krzyzys przetrwał wiec i ten zawpene tez przetrwa, bo 2008 lat trawania mowi samo za siebie. A co do ksiedza Jankowskiego, tez slyszalem wiele na jego temat, ale mi nic nie zrobil i osobiscie nie miałem z nim do czynienia, wiec nie oceniam, bo pozniej powstaja niepotrzebne ploty i pomowienia. Pozdrawiam i zycze milego wieczoru
|
|
Dla tego proboszcza to Bogem jest kasa i układy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |