sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Drodzy kandydaci! - Pytanie nr 1.

ja byłem na mszy o 18 u Ambroziaka, Ślicznie grał ktoś na trąbce, aż ściskało w sercu...taka wojskowa atmosfera, dużo mundurów, weteranów, harcerzy i śpiew. A potem hymn Państwowy i Apel Poległych. Szkoda, że było tak mało młodzieży.

---
PGG

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Drodzy kandydaci! - Pytanie nr 1.

A GDZIE SĄ RODZICE? Gdzie są CI wychowawcy? Gdzie pamięć? Gdzie szacunek? Straszne....

www.borysewicz.org

Dla KoSmiTki kamienne schody prosimy wyłożyć polerowanym gresem, żeby w butach na obcasie z zadartymi czubami (hit Łomżyńskiej mody od roku chyba) dało się zejść. A może ruchome schody ? ;)

Pan Rzecznik (już były) kogo chciał, to wprowadził w szczególy. Jeśli Pana nie, to widocznie miał jakieś powody. Proszę więc je uszanować i się .........*.
Pozdrawiam.

wielkie dzieki wlasnie wybieram sie do wawy i balam sie ze nie pojade bo bilet bedzie za drogi. Dowiem sie jak kursuja autobusy z suwałk i po kłopocie.Jeszcze raz wielkie dzięki =)

Czy Łomża nie jest dobrym miejscem na Lotnisko ?Łomża mojim zdaniem jest dobrym miejscem na Lotnisko.Unas dużo razy robio zawody Na motolotniach i inne np.jak wczoraj na polu na przeciw Plaży miejskiej.zamiast na polu to morzna było by na Lotnisku.i By zrobili jakis areoklub tak jak jest w suwałkach.Jak tam byłem to dużo tam samolotów lata A wogule tam majo swojo Izbe gospodarczo.I dlatego tam jest tyle zakładów. Unas powini terz to zrobić.Co wy otym SĄdzicie ???

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org