Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Politycy ,głupota i kłótnie, tam każdy najlepszy |
Ja kupiłam na hali targowej, na dole - sklep po lewej stronie. Mają różne kolory. Albo na Allegro można kupić - tam do wyboru, do koloru ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Politycy ,głupota i kłótnie, tam każdy najlepszy |
Ok, poniosło mnie... ale sam przyznasz KrzyzaK, ze czasem trudno znieść te brednie... Co do mojej "płci" na tym forum... ;) - to moja żonka pisze z mojego nika -pewnie stąd takie zmieszanie... Choć sam też chodzę do kosmetyczki i wcale się tego nie wstydze. Co do Pana "dziekiegopsa" to czytaj, co ci napisalem - nie mam ochoty sie z toba osobiscie spotykac i tracic czas... ale mam nadzieje, ze pan K... znajdzie na to chwile, zeby spotkac w sądzie. Uważam, że w tym kraju za często się poniewiera innych ludzi i ich dobre imię bez ponoszenia tego konsekwencji.
|
|
fstyd to i klub pzynosi i jego fanatyczni kibice ktozy rzyjo w utopijnych marzeniach awansu do FIFA Czampionszip
|
|
Autor: rewolwer (---.pools.arcor-ip.net) Data: 14-09-08 20:41 Pewnie jak sie nie ma o czym gadać , to po co gadać.:)))))))) wideoradary stoja przy wielu ulicach i nie widziałem aby goniły jakis samochód :)))))))))))))))))) coby złapać kierowcę za rękę ha ha ha a może fiuta. Wiesz co? Szczerze ci nie życzę, żeby taki pacan jadący scigaczem ponad 200 na godzinę pojawił się NAGLE tobie w lusterku jak już bedziesz wykręcał kierownicą do wyprzedzania. Wąpię czy będziesz w stanie go zauważyć, a co gorsza, czy będziesz się spodziewać. Dlatego nie pisz bzdur na policje, która ganiając takich cwlekow co robią sobie z drogi tor wyscigowy, chce chronić twoj tyłek. Over.
|
|
Najlepszy do taki domowy chyba heheh "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
tym łatwym sposobem przyznałeś się, że misiaczek i jasiu to ta sama osoba ;).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |