czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Södertälje

Tutaj więcej informacji o tym przywódcy:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Jaser_Arafat

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Södertälje

Gdyby tak w zeszłym sezonie zdobyć ten jednej punkt!Sytuacja może by wyglądała dzisiaj trochę inaczej?I trenera mamy świetnego prawda!!Piłkarze...przepraszam kopacze pokroju Mariusza Siary sukcesu nie mogą wróżyć!

Nie ważne. PROFIL123 myśl sobie co chcesz.
Jakbyś przynajmniej jeden raz przeczytał/a to co napisałeś/aś. Wygląda to tak jakby Twoje słowa chciały mi coś powiedzieć w cztery oczy, jakbym Cię skrzywdził, uraził, jakby Cię to dotknęło osobiście.
Napisałem o problemie z którym może się spotkać każdy kierowca - choćby z naszego miasta. A Ty chcesz ze mną dyskutować osobiście.
Chciałem tylko się z wami podzielić tym co my się przytrafiło na tej stacji, nie znam tego właściciela i tym bardziej nie wiem jakim jest człowiekiem osobiście. Z jednym tylko masz rację trochę za bardzo mnie poniosło, ale za to Ciebie jak poniosło(zbulwersowałeś/aś się). Jedno jest pewne po zatankowaniu na tej stacji benzyna wlana do mojego baku nie była tak dobra żeby mój samochód przynajmniej zapalił, a po zmianie benzyny z innej stacji zapalił za pierwszym razem.
Wiedz również jedno, pojawiła się kolejna osoba na forum której przytrafiła się podobna sytuacja, na raptem 30 postów i kilkanaście osób które wypowiedziały się na tym forum. Czyli na taką małą ilość osób które się tutaj wypowiedziały jest nas aż aż aż czworo jak na razie.
To czy nie mam prawa przynajmniej przypuszczać, że to się zdarza i tak często.
I nie zrobię z tym nic, szkoda mojego zdrowia, czasu i pieniędzy których na pewno nie mam tyle co właściciel tej stacji żeby zapłacić za sprawę,. Jak to i tak się skończyło dla mnie szczęśliwie, bo jestem tylko w plecy 170zł (trefna benzyna + mechanik). A mogło być gorzej przecież.
Na pewno nie będę już drugi raz ryzykował, że znowu po wlaniu benzyny z tej stacji mój samochód skończy po raz "2" u mechanika i znowu będę do tyłu finansowo. W pełni świadomy pójdę na łatwiznę i zmienię stację benzynę, bo na szczęście dzięki takiemu ustrojowi jakim jest demokracja, są również inne miejsca.
_
Ps.
Mam wrażenie jakby PROFIL123 był spokrewniony z właścicielem tej stacji.

taaaak zrobil bezinteresownie bardzo duzo !!! zwlasza przy torach niedaleko Bp ...

PROFIL123 na tym forum raz jest kobietą raz mężczyzną ;-)

Wybacz PROFIL(bez urazy, nic do Ciebie nie mam), ale osoba, która ma na "koncie" 15 postów i raz jest kobietą i raz mężczyzną i tak zaciekle walczy raz w obronie salonu kosmetycznego, raz w obronie stacji będzie postrzegana jako profil do "marketingu szeptanego". Dam, więc małą radę. Jeżeli znasz Pana K.... i chcesz stanąć w jego obronie(masz do tego prawo) to nie rób tego tak agresywnie, gdyż tylko stawiasz Pana K.... w gorszym świetle. Ludzie zaczynają postrzegać tego Pana przez pryzmat Twojej osoby(niewykluczone, że Ty możesz być Panem K... co również wchodzi w grę), która zaczyna wypowiadać się bardzo wulgarnie i zaczyna obrażać ludzi. Nie znam Pana K.... ale myślę, że by nie załatwiał tej sprawy obrażając ludzi.

Ale jak powiedziałem to tylko moja rada, nie mówię tego złośliwie.....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org