czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kto powinien byc postawiony przed trybunałem w hadze?onz!!!!!!

Nie jestem antypolicjantem, tylko troche logiki w działaniu potrzeba.
Po tym szaleńczym poscigu dzielnych policjantów , wypisaniu mandatu , pouczeniu, zapewne kierowca im obiecał, ze dalej juz tak nie będzie jechał :)))))) Brawo dzielni policjanci, a moze medal jeszcze by sie dało wyskrobać.
Uważam , ze inne powinny być kary, uważam , ze takich durni kierowców powinno sie eliminować z ruchu drogowego( nie tak jak inni strzałem:))))))
ale w takim przypadku np.: samochód, motor na lawetę a kierowcę na obserwacje do psychiatryka. To moze pogoń by miała sens,bo likwidowałaby zagrożenie ale gonic aby powiedzieć: dzień dobry sierżant malinowski :)))))) to sa jaja w biały dzień szkoda samochodu i paliwa, pomijajac zagrozenia. Facet przecież pojechał dalej i jak mu sie spieszyło , tak mu pewnie sie spieszyło dalej, albo jeszcze bardziej, bo mu trochę czasu zabrali dzielni policjanci :)))))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kto powinien byc postawiony przed trybunałem w hadze?onz!!!!!!

Ej chłopaki skoro jesteście tak negatywnie nastawieni do pracy Policji w naszym mieście bądź kraju to próbujcie swoich sił w naborze :D Zobaczymy jak daleko zajdziecie ;) Pozdro napinacze.

Biernaczento - skoro jesteś taki pewny, że jechali na stroboskopach, to gratuluję Ci sokolego wzroku.

Samochód nawet jak ma włączone "koguty" musi stosować sie do przepisów ruchu drogowego. W razie wypadku kierowca ponosi odpowiedzialność. Po to mają srodki łaczności aby organizować blokadę, a nie urzadzac wariackie jazdy.
W zwiazku z tym , ze jestem tak negatywnie nastawiony do pracy w Policji, nie próbuję swoich sił w naborze:)))))
Pozostawiam to cieniasom co sami przez zycie boja sie iść, a tylko chowają sie za mundurem. I znam takich wielu.
A w naszym regionie to juz policja ma tyle roboty, ze popłakać sie można.
Te teksty to chyba dla zon i kochanek układacie- lewusy :))))))

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org