Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oddam nieważny głos |
W miesiącu lipcu ZUS dolosował do funduszy 69924 osób. Czyli prawie 70 tysięcy młodym osobom było wszystko jedno w jakim funduszu się znajdą(wg nowej ustawy z losowania wyklucza się 3 największe-wiodące fundusze). Czy naprawdę nie przywiązują wagi jaka będzie ich przyszła emerytura? Zbych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oddam nieważny głos |
Heh słuchajcie a pomyśleliście kiedyś o tym ze te dzieci które się spotkały po 2 miesiącach wypoczynku koledzy koleżanki rozmowy o tym jak było na wakacjach i co się robiło i gdzie się było czy one w tym momencie myślą o 1 września ?(chyba pod tym względem że szkoła się rozpoczyna). Po drugie po co je ciągnąc na siłę żeby to niby ładnie wyglądało nie chcą to nie idą bo po co maja tam stać z przymusu lepiej niech pójdą w krzaki zajrac niż jęczą na takich uroczystościach ze im się dłuży że gorąco czy zimno :D a patriotów w śród młodzieży to raczej mało jest albo i w ogóle nie ma ja osobiście nie znam żadnego :/ oni wolą komputery Internet piwko narkotyki i kobiety
|
|
Droga prowadzi do bloku, w którym mieszka jeden z prezydentów, dlatego wybrano akurat ten fragment do remontu. http://elomza.pl/wiadomosci/news.php?id_news=1740
|
|
Jest godzina 9:09 i po właczeniu HLSW widze taki obbraz jaki zawsze chciałbym tam widziec. Ping nie przekracza 50. :D Jak tylko cos sie zmieni na gorsze to dam znac. PS. Wczoraj prawie netu nie mialem. Ping 400. A co 2-3 secundy byla przerwa w dostawie. Pozdrawiam i lece grac :)
|
|
Brawo Piotrze !!! Kiedyś na ul. Farnej na ścianie budynku widniał nasmarowany napis o treści: "SZANÓJ SWÓJ KRAJ". Co polecam wszystkim patriotom - oczywiście "szacunek", nie "szacónek" :-) Pozdrawiam. grover
|
|
wlasnie w tym sek.oni tobie nie moga nic zrobic.mozna ich nekac. chodzi o to ze gdyby bylo wiewcej skar np. na jednej ulicy to nie mogli by sie wybronic i musiliby wyplacac odszkodowanie.znam takie przypadki gdzie musieli zwracac koszty napraw kilkunastu osobom(slupy nie byly uziemione i poszlo do domow napiecie), inny przypadek byl w gazecie,gdzie wyplacali odszkodowanie calej wsi.na poczatku tak samo nie chceli, zbywali pojedyncze osoby.dopiero jak zainteresowala sie tym gazeta i dala prawnika ktory reprezentowal mieeszkancow wsi, sprawa szybko sie zakonczyla a odszkodowania wyplacono. dlatego szukam prawnika zeby powiedzial co i jak. jedyna strona ktora moze ich straszyc oddaniem sprawy do sadu sa poszkodowani a nie elektrownia.
|
|
Witam wszystkich!! Zapraszam wszystkie osoby do wpisywania o wolnych wakatach w naszym regionie. Wspólnie możemy sobie pomóc, o ile sami tego będziemy chcieli :)) Pozdrawiam
|
|
Ja siedze na wp i rzeczywiscie kupa gówniarzy a co drógi ncki to "szukam chętnej" albo "zasponsoruje" gdyby stworzono czat na 4lomza chętnie bym sie przeniósł Pozdrawiam GLOCK
|
|
Zbliżają się mecze w eliminacjach do mistrzostw świata w Niemczech. Pierwszy mecz gramy z Irlandią Północną na wyjeździe a drugi z Anglią w Chorzowie. Zabawmy się w selekcjonera i wytypujmy swoje składy na te mecze, a w szczególności na tak oczekiwany z Anglią. Ja jeszcze kilka dni temu optowałem za wystawieniem następującej jedenastki: Dudek – Baszczyński, Bąk, Bosacki, Rząsa – Krzynówek, Szymkowiak, Radomski, Smolarek – Frankowski, Żurawski. Jednak z tego składu wypadli Szymkowiak i Krzynówek z powodu kontuzji oraz Frankowski gdyż nie powołał go Paweł Janas. Na ich miejsce bym wstawił Milę, Kosowskiego i Włodarczyka. A wy jakie macie pomysły? Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Dobrze ze chopina robio bo blisko mieszkam i nie zbyt ładnie ona wygladała a czy prezydent mieszka to nie ma rużnicy to dla wszystkich droga !!! ________________________________________________ ucze sie na własnych błedach......... )))))))))))))))))))))))))) Zbych
|
|
TAK!!! |
aha schańbiony
|
|
ja też coś o tym słyszałem hehehe Zbych
|
|
Próbuję ponowić pytanie, może jednak ?
|
|
To nie Wina Komisji Europejskiej, że nasza stawka podstawowa VAT to 22%... a podatek zostanie nałożony na usługi internetowe, a nie na sam internet...a że Polak potrafi kombinować to obejście przepisów się znajdzie.
|
|
A gdzie te kandydaty...? |
Gość ewidentnie sprawia wrażenie chorego psychicznie...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |