czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowy podatek Tuska

no tak, kolejna SPECJALISTKA ;)
Ja pracuje w firmie, ktorej cała flota /kilkadziesiąt aut/ tankuje tam codziennie od paru lat i nie mieli nigdy żadnego problemu z paliwem... Oczywiśćie @wiki - kolejna "klientka" po jednorazowym zatankowaniu juz potrafiła wydać WYROK -razem ze swoim super mechanikiem... A może taki syf do tej pory tankowałas, że jak zalałaś coś czystego, to zwariowały Ci urządzenia? Z tego co wiem, to czy to jest Kolno, czy Łomża, czy tam za Łomża /nie wiem jak ta wieś sie nazywa/ - to wsystko idzie tym samym transportem z tego samego żródla...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowy podatek Tuska

Witam. Temat może był a może i nie było. Gdzie w Łomży można zjeść dobrego kurczaka z frytkami? Kebabów i pizzy u nas dostatek,ale czy są takie jadłodajnie ,gdzie serwują kurczaka z frytkami? Lub jakieś inne niekebabowe specjały?? Z góy dziękuję za dobre namiary

rudy błazen z druhem

Zobacz na www.fotopuzzle.pl szybko realizują zamówienie i jakość jest bardzo dobra. Oferują też puzzle przez Allegro i czasem tak właśnie bywa taniej jeśli robią jakieś promocje.

Skrzyżowanie polowa/legionów? Chicken Bar, czy jakos tak ;] Swojego czasu na pewno były i to dobre.

nie ma takiej opcji, tankuje tam wszystkie swoje auta, zadne nie jezdzi na gazie i nie ma 5 litrow rozlozonego paliwa w baku i zawsze bylo ok! w co jak co ale w glupoty nie uwierze!

Jestem zaskoczony, chyba 1 temat w którym nikt nikogo nie jechał heh

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org