Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowy podatek Tuska |
no tak, kolejna SPECJALISTKA ;) Ja pracuje w firmie, ktorej cała flota /kilkadziesiąt aut/ tankuje tam codziennie od paru lat i nie mieli nigdy żadnego problemu z paliwem... Oczywiśćie @wiki - kolejna "klientka" po jednorazowym zatankowaniu juz potrafiła wydać WYROK -razem ze swoim super mechanikiem... A może taki syf do tej pory tankowałas, że jak zalałaś coś czystego, to zwariowały Ci urządzenia? Z tego co wiem, to czy to jest Kolno, czy Łomża, czy tam za Łomża /nie wiem jak ta wieś sie nazywa/ - to wsystko idzie tym samym transportem z tego samego żródla...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowy podatek Tuska |
Witam. Temat może był a może i nie było. Gdzie w Łomży można zjeść dobrego kurczaka z frytkami? Kebabów i pizzy u nas dostatek,ale czy są takie jadłodajnie ,gdzie serwują kurczaka z frytkami? Lub jakieś inne niekebabowe specjały?? Z góy dziękuję za dobre namiary rudy błazen z druhem
|
|
Zobacz na www.fotopuzzle.pl szybko realizują zamówienie i jakość jest bardzo dobra. Oferują też puzzle przez Allegro i czasem tak właśnie bywa taniej jeśli robią jakieś promocje.
|
|
Skrzyżowanie polowa/legionów? Chicken Bar, czy jakos tak ;] Swojego czasu na pewno były i to dobre.
|
|
nie ma takiej opcji, tankuje tam wszystkie swoje auta, zadne nie jezdzi na gazie i nie ma 5 litrow rozlozonego paliwa w baku i zawsze bylo ok! w co jak co ale w glupoty nie uwierze!
|
|
Jestem zaskoczony, chyba 1 temat w którym nikt nikogo nie jechał heh
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |