Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ILE WYNOSI DLUG PUBLICZNY POLSKI???!! |
motocyklista powinien iść do pierdla na długie lata. Wystarczyło zrobić fotkę. Policjantów poniosły emocję. Przy takiej predkości, oni tworzyli kolejne zagrożeni plus zmuszali uciekającego do jeszcze bardziej brawurowej jazdy. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ILE WYNOSI DLUG PUBLICZNY POLSKI???!! |
Nie, o ten maszt przy wylocie na Zambrów, niedaleko sadów.
|
|
Witam! Chcialabym sie zapytac czy wiecie czy w Lomzy jakas firma wykonuje foto puzzle ? Jak dlugo sie czeka na realizacje zamowienia? Dodam, ze mialbybyc to prezent na rocznice slubu takze nie chodzi o hurtowa ilosc, a o 1na szutke takich puzzli. Szczerze bede wdzieczna za odpowiedzi :-) Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
przypierniczanie sie do policjantów to nic innego jak wpisywanie sie w ogólnie modny skowyt debili drogowych którym policja pasuje jak wrzód na dupie.
|
|
Autor: jankes (---.hsd1.il.comcast.net) Data: 13-09-08 16:48 Uwazam ze policja nie powinna miec prawa do poscigow za przekraczajacymi przepisy drogowe. Podobnie jak nie powinni miec prawa strzelac do samochodu ktory nie zatrzymal sie do kontroli. No i co mają sobie jechać dalej???? Absurd! Autor: rewolwer (---.pools.arcor-ip.net) Data: 13-09-08 21:22 Jedynie stefanek i jankes skumali co napisałem. Przecież durni policjanci stwarzali jeszcze większe zagrożenie. Wystarczy fotka i w to są wyposażeni(wideorejestrator). Ciekawe jak poprzesz to przed sądem, kto jechał? Jak wystarczy fotka? Z jakiej odległości przy takiej prędkośći człowieku pomyśl przecież to ułamek sekundy!!!!. Trzeba gościa dogonić i "za rękę złapać". Ludzie o czym tu gadać. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
ehh czy ty wogóle go znasz????
|
|
Treść jest ukryta
|
|
misiaczek_89 ja chce kupic klockido hyundaia coupe. masz??
|
|
Według mnie najlepiej nauczają w British School. Ja korzystałam tam z kursu maturalnego, moja koleżanka FCE, a młodsza siostra z kursu dla dzieci. Wszystkie byłyśmy bardzo zadowolone. W tym roku mają też grupy dla maluszków:) Polecam lekturę ich strony: www.britishschool.4lomza.pl lub zakładka edukacja na 4lomza. POLECAM!!!
|
|
dziewczyna555, nie zniżaj się do poziomu jasia(misiaczka). Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
grubasy grubasy :)
|
|
dziki psie jada wszyscy z taka suka suka jak ty a ja malo sie nioe udlawilem przez ciebi chyba pora zmienic nik buraku bo hotdogow to tam nikt nie jje bo kazdy wie ze na orlenie sa najlepsze zapiekanki a ty ham z wiochy zajechales tam pierwszy raz i chciales zablysnac na forum jak neon nad burdelem ale zgasili cier jak czeska jawke w pokrzywach pedale jeden wiemy ze bedziesz tu jeszcze ale pod innym nikem bedziesdaz chcial mi dupe obsmarowac ale ja i tak cie trzasne i bedziesz mial zawsze jechane do konca swoich dni jak c.wel w pudle do kjonca swoich dni zostaniesz zwykla szmata do podlogi pozdrawiam mojego kumpla tomka k.
|
|
Drogi "dzikiepsisko"... zaczynajac od końca.... a może ci się wogóle stacje pomyliły...bo z tego co ja wiem, to żaden Orlen nie sprzedaje SUPREMA98!!! ;) Po drugie, jak trafnie zauważyłeś "że w pierwszej połowie 2007 roku 4,5% paliw nie spełniało wymogów jakościowych" - co oznacza, że cała reszta ponad 90% była całkiem ok.... I co daje ci prawo twierdzić, że w tych 4,5% znalazło się paliwo u K.? Jakim prawem twierdzisz, ze taki Gościu cię "okradł" i jeszcze ci "prosto w oczy patrzy"....?! Ja nie wiem, ale ja na miejscu tego K.... to już dawno bym się za ciebie gościu wziął.... To jest za poważny facet, żeby takie małe gnojki jak ty /dzikipsie/ nim i jego wieloltnią pracą poneiwierały!!! Mam nadzieję, że facet, albo ludzie u niego pracujący skojarzą fakty... bo przecież mają tam kamery...i cały system monitoringu... nie powinno być problemu ze znalezieniem "niezadowolonego" klienta... który poniewiera nazwiskiem Właściciela na forum publicznym.... A dziś niejeden pękał i odszczekiwał za zniesławienie.... Mam nadzieje, że Pan K... też zada sobie taki trud...i może wkońcu takie psy jak ty przestaną ujadać.... Taki z ciebie hojrak na "forum publicznym"???!!! Mogę sobie dać rękę uciąć i coś jeszcze ;)...., że nie miałeś jaj żeby iść i temu gościowi w oczy powiedzieć co cię boli!!!! Że nie możesz przeżyć, ze on sie dorobił...a ciebie tylko na hod-doga u niego stać i 5l. benzyny... no i "domysły" swojego SUPER mechanika... Ciekaw jestem, czy ten twój mechanik potwierdzi to samo, kiedy zostanie przez K... i przez Orlen do sądu wezwany /no bo przecież srając na jakosc paliwa u K.... dotyczy to tez ich/.... Już widzię, jakie wtedy z was obu będa bohatery... ;) I jeszcze to odszczekasz...
|
|
marcelus2000 umiem gotowac nawet niezle mi to wychodzi ale jak kazdy mam chwile slabosci i chialbym troszke niezdrowego jedzenia z budy pod patykiem:) pozdro nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |