czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ja pisze bul a ty zarabiasz 1000zl miesiecznie

Alma Mater. jak ktos przenosi sie z british school do nich to laduje po testach poziom nizej niz byl w british. w alma mater lektorzy pracuja tylko tam, bo gdzies indziej nie moga- tak maja w umowie. lektorzy z innych szkol jezykowych pracuja w kilku miejscach. metody callana nie polecam. ta metoda jest dobra jesli ktos juz cos umie i ma np opory przed mowieniem. wtedy warto pojsc na kilka lekcji probnych. po tej metodzie jak kogos zapytasz inaczej niz na kursie to zwykle sie gubi.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ja pisze bul a ty zarabiasz 1000zl miesiecznie

Konsul2 z bardzo prostego powodu czy też wręcz banalnego. Mianowicie każdy ma prawo zabierać głos w sprawach jego bezpośrednio, pośrednio a czasami i w ogóle nie dotyczących. Tak więc korzystam z tego właśnie prawa. I nadal podtrzymuję swoje stanowisko że piłkarze ŁKS-u powinni zająć się czymś innym. Jak pisałem wyżej mogą się przerzucić na szachy. I nie rozumiem argumentu że mało dostają kasy itp. Skoro się zdecydowali grać za taką kasę a nie inną to powinni dać z siebie wszystko. A jak dotąd z tego co mi jest wiadomo to dostają od każdego bez wyjątku. Oczywiście to tylko sport w którym, raz się wygrywa raz przegrywa. Ale ile można przegrywać. Inne kluby też nie mają wielkich pieniędzy i ich piłkarze też nie zarabiają kokosów a jednak potrafią wygrywać. Tak więc twierdzę że chluby mi jako mieszkańcowi oraz całej lokalnej społeczności z którą, jest utożsamiany nie przynosi. A czy to dziwne że chciałbym by o Łomży i wszystkim tym co jest z Nią związane, mówiło się dobrze i by było powodem do naszej dumy? Zarówno klub jak i sami piłkarze reprezentują nasze miasto, więc dla mnie jest sprawą jasną że każdy ma prawo mieć wobec nich wyższe oczekiwania. Ja nie interesuję się piłką dlatego nie gram. Zajmuję się tym w czym faktycznie jestem dobry i na czym się znam. I tego życzę klubowi, piłkarzom i Wam wszystkim. Róbmy to w czym jesteśmy dobrzy i na czym się znamy. A jak mamy odwalać fuszerkę lub tylko udawać że coś robimy to najlepiej … nie róbmy nic.

PS. Acha i nikt tu nie oczernia ŁKS-u jedynie padają stwierdzenia mające odzwierciedlenie w meczach naszej „dumy”.

to mu wreszcie obciagnij przeciez od dawna masz ochote na jego spoconą palke moze mu sie spodoba to be4dziecie sobie obciagacx czesciej :) ehh ty przerzniety worku po nawozach nawet niku sobie nie potrafisz wymyslec czy ty jestes az tak glupi i nie doj..ebany idioto durniu bez szkoly pocisna z toba to ludzie ku.rwo meska zezowatyguwnorzerco idz dalej obciagac falusy obfitych spustow do ryja i papa
no i zesraj sie jeszcze ale widze ze jestes za cienka zebym ci suko jechal mozesz isc do yamy robic kariere taki z ciebie gangsta jak z k0oziej pi.zdy rakietnica cw.elbeko

Mieli włączoną dyskotekę :)
Poza tym niektórzy wypowiadający się tutaj sa po prostu żałośni...
W jaki inny sposób do cholery Policja ma złapać pirata drogowego jak nie podczas pościgu !!?? To chyba logiczne,że policja goni przestepcę,a przestępca ucieka! Jeżeli mają nie gonić ich samochodem bo stwarzają zagrożenie to również za uciekającym przestępca nie powinni biegać bo tez mogliby wpaść na jakąś staruszkę itp.Ludzie trochę inteligencji...
Prawda jest taka,że obywatel powinien wykonywać polecenie policjanta!To jest jego obowiązek! A jeżeli ucieka to powinno się do niego strzelać jak na zachodzie!
Arekkera i wszyscy inni antypolicjanci jak nie macie w ogóle pojęcia o tej robocie to lepiej nie wypowiadajcie się bo tylko idiotów z siebie robicie.
Pozdr

straszne bryy

ci kuur** dam frytki i kurczak ku*** ;p;p;p;p

Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo...
Aż trudno wymienić

Wiesz Arekkera... widziałem jak włączają koguty... ale takie w reflektorach, nie stawiane na dach. Więc myślę, że w tej sytuacji też włączyli. Nie zmienia to faktu, że parę kilometrów dalej powinna być blokada, a nie robią sobie dziki zachód z ulic. Ten radiowóz powinien wolniej jechać i tylko obserwować, czy nigdzie indziej nie ucieka ten motor, a z przeciwka powinna już czekać na niego blokada i tyle. Nawet jakby uciekł ten motor... to chyba na rejestratorze mieli jego numery, wiec i tak by go złapali.

MasaViV, Krzyzak - tak, radiowozy mają koguty w lampach, tylko z mojego i znajomych doświadczenia wiem, że pseudopolicjanci włączają je dopiero przed zatrzymaniem pirata, a cały pościg-filmowanie odbywa się bez sygnałów. Zresztą to samo możecie zauważyć we wszystkich programach typu "Uwaga Pirat". Jestem pewny, że w tym przypadku było tak samo, czyli spychając auta z przeciwka na pobocze byli dla tych spychanych aut normalnymi uczestnikami ruchu, jak każde inne auto na drodze.

Fakt, że można tam znaleźć coś ciekawego, ale byłam tam w sobotę i patrzę, że Chińczyki tylko tak na początku zaszaleli z cenami. Teraz prawie każda bluzka 40 zł kosztuje, a na początku rzucili ceny - 10 zł, 20 zł. Pewnie będą ceny jak w każdym normalnym sklepie, tylko z jakością nie będzie tak dobrze...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org