Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
biskup i wybory |
to rozgladaj sie za slupy :)) Akuku tu straz miejska masz fotke za 300 :)))>
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: biskup i wybory |
A ja proponuję ściągnąć klienta IRC i wejść na kanał #lomza. Jeśli towarzysto się nie spodoba, zawsze można założyć swój kanał np. #4lomza :) Pozostaje tylko zdecydować o której godzinie i którego dnia mamy sie tam spotykac ;) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
A ja proponuje pojezdzic caly dzien po naszej kochanej legionow, sikorskiego, pilsudskiego itd. i zobzaczyc jak objazd z zambrowa skutecznie zwiekszyl natezenie ruchu. A tak nawiasem to po lomzy jezdzi sie tragicznie momentami, z powodu.....braku kultury jazdy. Co do policji to nie lapia tych ktorym wyskoczylo nad glowa zolte, tylko tych ktorzy wjechali na zoltym, czy tez czerwonym.
|
|
Dzisiejszego późnego przedpołudnia skręcając w lewo, po uprzednim zasygnalizowaniu skrętu zgodnie z kodeksem ruchu drogowego, zostałem trafiony w przód mojego samochodu. Kierowca pojazdu, który spowodował wypadek zatrzymał się na chwilę 200 metrów dalej, by po przejściu się dookoła samochodu odjechać. Przez jakiś czas nie mogłem włączyć się do ruchu, na szczęście wspomniany w temacie kierowca dogonił sprawcę i zatrzymał. Dzięki niemu naprawa moich blach zostanie sfinansowana z ubezpieczenia winnego, a nie mojej kieszeni. Jeszcze raz wielkie dzięki!
|
|
Zaczął się rok szkolny (sic!). W poszukiwaniu potrzebnych mi książek udałem się na "obchód" po księgarniach. Trafiłem do księgarni-antykwariatu przy ulicy Dmowskiego (za rogiem od kantoru, po schodkach w dół przy punkcie Kodaka) i doznałem istnego szoku! Mały, aczkolwiek długi lokal, mały wybór pozycji no i przerażający smród! Prawdopodobnie nawet bym tego nie skomentował, gdyby nie odrzucające wręcz hamstwo sprzedającego. Chciałem się rozejrzeć po półkach (może bym znalazł coś, czego potrzebuję) jednak ten stary prostak z wrzaskiem kazał mi iść na koniec kolejki (zakaz patrzenia na półki?!). Po cichutku skomentowałem ten fakt do kolegi, który grzecznie stał na końcu kolejki, na co stary wariat zareagował dzikim krzykiem (coś a'la Tarzan) i kazał nam się wynosić ze sklepu, bo "coś nam się chyba nie podoba a on to hamstwa nie lubi". W reakcji na mój śmiech zaczął się drzeć jeszcze głośniej, więc postanowiłem opuścić ten barłóg. Dodam tylko, że ludzie którzy stali w kolejce zareagowali tak jak ja - po prostu wyszli. Napiszę na tego delikwenta skargę do PIH, jednak póki co, ostrzegam Was, drodzy forumowicze - nie wchodzcie do tej "śmierdzącej jaskini lwa". Takich ludzi powinno się zamykać w Tworkach. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
FELIX CO SIE CZEPIASZ chłopak chciał sie wykazać zeby mamusia zobaczyła jego text w gazecie. A co do tematu to dobry pomysł z tym lotniskiem nie mamy pociągów PKS z nas zdziera(student) to może samolotem bede do szkoły dojeżdzał :) Pozdrawiam. PS. Puźniej może na bardziej błyskotliwą wypowiedz sie wysile ale teraz mi sie nie chce :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |