Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Obamowa histeria. |
HAHA! A skad ty mozesz wiedziec kto ja jestem! a moze ty z policji jetses Riposta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Obamowa histeria. |
może i tak ale mnie już h.... strzela bo trase 30 km pokonuje czasami ponad 1h i tak jest chyba od lutego
|
|
Klub strzelectwa sportowego LOK ogłasza zapisy. Strzelanie z broni sportowej pneumatycznej, palnej KBKS, Możliwość uczestniczenia w zawodach obronnych oraz grach Paintball, Zapraszamy! Tel.606741343 e-mail: paintball-lomza@gmail.com Rozpoczęcie zajęć w poniedziałek 15.09. 2008r g 16.00 ul. Zjazd 16 w Łomży
|
|
mysle rze tajemńica jusz nje wisi f pofietszu.... Riposta
|
|
Wielu moich kumpli narzeka że jak wróci do domu w godzinach od 12:30 do 5-6 rano to nie mogą się wykąpać bo ciepłej wody nie ma. U mnie w bloku akurat tego problemu nie ma. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
dzisiaj jadę autobusem i siedzi 3 czeczenow coś tam szwargocza po swojemu i non stop patrzyli sie na jakiegos chłopaczka 14-15lat i sie z niego śmieli to aż mnie ***** krew zalewała ze te brudasy sie tak panosza .... Ale co tu dadzą jakieś internetowe rozkminy trzeba działać .... !! ;> POLSKA DLA POLAKÓW !
|
|
Taka spółdzielnia a nie grzeją bo oszczędzają na prądzie, tak mi się wydaje ale mogę się mylić.
|
|
Nie bądź taki mądry bo ty możesz dobrze trafić
|
|
Chcę poruszyć temat tego użytkownika forum. Na pewno nie uważacie go za normalnego człowieka, który kulturalnie i w pełni poprawnie wyraża swoje zdanie. Ja obawiam się, że szykuje sie coś gorszego niż Ptyś... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
No to za przeproszeniem ***** dzięki :/ Jak już łaskawie kogoś objeżdżacie - to myślcie kogo, ok?
|
|
do góry ....:)))))
|
|
Nie on myśli że jest sprytny ale nie jest:D
|
|
Czy ktoś wie , gdzie w Łomży oprócz siłowni Ewa i centrum katolickiego jets prowadzony aerobik? Pytam się , ponieważ w tych dwóch miejscach nie ma już wolnych miejsc. Dziekuję bardzo za info.
|
|
Chcesz to ze mną możesz pofikać :D schudniesz napewno jeśli zamierzasz i firgurę poprawisz :P
|
|
|
A bilety skasowali ? Pewnie nie.
|
|
Mi też nie zaszkodzi podbić:D w góre:D Riposta
|
|
ja też oferuję takie zabawy i górne i dolne ;.d
|
|
re: hulakula dupsko cię jeszcze pali, czy może dmuchałeś w jego puzon, że piszesz pedał. Zapamiętaj, że nawet w środowisku gejowskim zazdrość to coś co potrafi zniszczyć prawdziwe uczucie. Tak więc nie bądź o niego zazdrosny bo awansujesz z geja na parówę.
|
|
Sluchaj, zebys ty byl jeszcze ateista ale piszacym i dyskutujacym Z SENSEM to mysle, ze daloby rade z toba jakos pogadac. Ale twoje wypowiedzi na tym forum to taka straszna mitomania, taki bezsensowny potok bzdur, robienie ludziom przyslowiowej "wody z mozgu" ze nie dziwie sie ze forumowicze maja ciebie dosc. A piszac ze ktos nie ma o czyms pojecia (tu chodzilo ci chyba o mnie) tylko sie kompromitujesz bo nie mozesz tego wywnioskowac z kilku postow zamieszczonych na forum internetowym...
|
|
i wyzej wyzej :)
|
|
Dokładnie.
|
|
a propo pytania w temacie: widac nie taki glupi skoro swoimi zartami sprowokowal cie zebys o nim temat zalozyl... chlopak sobie jaja robi a wy przezywacie jak mrowki okres-zupelnie jakby forum 4lomza bylo dla was calym swiatem... wrzuccie na luz... po za monitorem jest jeszcze inne zycie...
|
|
U mnie z kolei czasem woda jest tak gorąca że aż parzy :).
|
|
Niestety zgadzam sie, woda po polnocy zimna. Dzis rowniez okolo 18-tej ledwo ciepla...
|
|
Roczne niewidoczne ... rudy błazen z druhem
|
|
następny denny prowokacyjny temat ... ILE JESZCZE ? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
głupi od urodzenia :) to pedał jakis jest popatrzcie na jego nick a ja apeluje do administratora o zbanowanie go
|
|
Co chcesz wiedzieć konkretnie - znam chłopaków
|
|
WSZYSCY NA MECZ ! Rozsyłajcie to do znajomych na gg, n-k, grono itp: 13 września o godz 16:00 wielkie DERBY pomiędzy Łomżyńskim Klubem Sportowym,a Wigrami Suwałki.Kibice gości na pewno przyjadą dobrą liczbą więc nas musi być jak najwięcej.CENA to jedyne 5zl Obecność obowiązkowa. Prześlij do wszystkich znajomych Krótkie filmiki z zapowiedzią meczu: http://pl.youtube.com/watch?v=XmAyhonrFds http://pl.youtube.com/watch?v=fQM2BrY83dY
|
|
Ktoś może orientuje się jak wygląda praca nadterminowego w JW w Łomzy?
|
|
markac widocznie nie masz zielonego pojęcia o porodzie .A porównanie porodu do"żeby przez szyjkę butelki wina wyszło jabłko" jest smieszne. Każda kobieta sie boi porodu rzecz jasna! każda ma wybór chce ze znieczuleniem czy cesarkie jedzie do kliniki .Chociaż słyszałam że w łomży biorąc prywatny pokuj możesz rodzić na prywatnej sali i być może znieczulenie jest też możliwe, trzeba sie dopytać swojego lekarza.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |